Arkadaşlar bir supermotocu gördüm Kartepeye çıkarken yok aga ben böyle yatış görmedim...mübarek pegler kıvılcımlar attırdı...yerden yüksekliğide düşünürsek ssler gözümden düştü...şimdi yanlış anlamayında bizim cadde motorcuları yatma işini halen beceremiyorlar...fazla anlamam ama bu işin hakkı herhalde bu videoda veriliyor...daha iyisini gördünüzmü...aranızda bu hız senfonisine kaçınız eşlik edebilir...hayranlık uyandırıyor...AYE allasen söle geçenki videolarını gördüm ama mesele böyle raksedebilmek bence...mesele düzlükte 300 yapabilmekte değil...mesele işte bunu yapabilmektir...bir kriter değil belki ama biz bilmeyenler için etkileyici performanslar...
http://www.facebook.com/video/video....05374062812372
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaslar reklam yapmak gibi olmasin da
bi yardim lazim.. su alttaki linkte degerli fikirlerinizi birazcik paylasirsaniz cok bahtiyar oluciim..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-geldiniz.html
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Konu içinde sen ve aye varsa bence normaldir...müridleriniz olarak bir kulpda biz takıyoruz mesajlarınıza topiğin düdük olması gayet normal...
sen kafayı gözü yardın ayağı kırdın Hülya Avşar gibi değerin arttı...ayede teze damat onunda hayranı fazla forumda...ister istemez konuya odaklanmak na mümkün...birde konu ss...millet alamaz süremez aval aval bakar yolda heves eder...e doğal olarak bu arzu ve şehvet klavyeye vurur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
@mete_han
Metehan, piste gelirsen ne kadar yatılabileceğini hem gösteririm, hem de öğretirim. Videosunu koyduğun şey Isle Of Man TT yarışlarından, bu seviyede motor sürebilen 20-30 tane insan var dünyada, etkilenmen normal...Arkadaşlar bir supermotocu gördüm Kartepeye çıkarken yok aga ben böyle yatış görmedim...mübarek pegler kıvılcımlar attırdı...yerden yüksekliğide düşünürsek ssler gözümden düştü...şimdi yanlış anlamayında bizim cadde motorcuları yatma işini halen beceremiyorlar...fazla anlamam ama bu işin hakkı herhalde bu videoda veriliyor...daha iyisini gördünüzmü...aranızda bu hız senfonisine kaçınız eşlik edebilir...hayranlık uyandırıyor...AYE allasen söle geçenki videolarını gördüm ama mesele böyle raksedebilmek bence...mesele düzlükte 300 yapabilmekte değil...mesele işte bunu yapabilmektir...bir kriter değil belki ama biz bilmeyenler için etkileyici performanslar...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@ boy,
arkadaşım son fotografında viraj yapıyorum diye dagı çevreleyerek tırmandıgın apaçık belli .
fotoya tam karşıdan bakınca sen dümdüz bir şekilde ekrandan çıkacakmışsın gibi geliyor
@Nemrut
Orası Bulgaristan Pleven pisti ve fotoğraf da antremanda çekildi. Viraj yapmak gibi bir derdim yok, pistte bol sayıda viraj var zaten. Yatış açısı da virajına göre, hızına göre ve fotoğrafı çekenin hangi zamanda çektiğine göre değişir. Senin CBR Cup yarışında çektiğim fotoğrafların var, ilk fırsatta buraya koyarım. Bakalım nasıl eleştriler gelecek... Hehehearkadaşım son fotografında viraj yapıyorum diye dagı çevreleyerek tırmandıgın apaçık belli
bu konu bayağı hararetli gidiyor,
arkadaşlar pist olayı farklı bunu caddelerde uygulaya bilecek enayi henüz yok,
dün arkadaşım HAKAN ŞENTÜRK ile muhabbet ediyorduk piste ilk girdiğinde viraj dönerken tecrübeli bir arkadaşımızın yanından geçmesi sonucunda pisti nasıl terkettiği hakkında bayağı gülüştük. bu iş dışarıdan görüldüğü gibi değil.
daha ben gormedim o fotografları insan cd'ye basıp bana verir
ben de sadece dergilerdeki 47 derecelik fotolarım var zannediyom
adı üstünde Cup yarışı, barış ve tolga gibi gitmemi beklemiyorsundur umarım
zaten onlarla kendimi kıyaslamıyorum. yazdıgım yanlış anlaşıldı herhalde. beni pistte delik deşik edecekleri apaçık ortada
Çıkın la sokağa gazlayın bune forumda yatan viraj alan 300 basan adamdan geçilmiyo
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
@Nemrut
Bunlar senin fotoğrafların... Pozisyona ve tekniğe dikkat...daha ben gormedim o fotografları insan cd'ye basıp bana verir
ben de sadece dergilerdeki 47 derecelik fotolarım var zannediyom
Bunlar da birinci olan çocuğun fotoğrafları.. Aradaki farkı görebildin mi?
@Boy,
Çok kötü vurmuşsun.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)