Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla geçtigimiz yaz çok fenaydım. Allah'tan ilker vardı da deldim rahatladım. ilker olmasaydı kurbanım sen olacaktın boy

en son kendini şile yolunun krallları zanneden endurocuları deldim. piyasada gidebilen racing kalmayınca, gittigini zanneden endurocuları deldim.

ohhh, çok rahatladım
    Valla Mehmet, Hakkı Boy'un arkadaşları dedi onlarla şileye gazlıycaz, abi gittim 10 tane felan tulumlu tulumlu cicili bicili giyinmiş abiler, altlarında muhtelif SS'ler...

Abi yola Hakkıyla bi çıktık, sanki kırlarda gazlayan iki sevgiliyiz, bizden başka kimse kalmadı yolda.

Birde şile de vaaz vermezler mi.. sanırsın altlarında ybr125 var bir tek biz ölüm makinesi kullanıyoruz.

Üleyn doğru söyle bu kadar tırtı nerden buluosun? Yoksa bunlarmı hep seni buluyo.
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Nemrut
    valla geçtigimiz yaz çok fenaydım. Allah'tan ilker vardı da deldim rahatladım. ilker olmasaydı kurbanım sen olacaktın boy en son kendini şile yolunun krallları zanneden endurocuları deldim. piyasada gidebilen racing kalmayınca, gittigini zanneden endurocuları deldim. ohhh, çok rahatladım
    Olm sen delsen delsen endurocuları delersin zaten hahahahahha
    Eminim kendileriyle yarıştığını bile fark etmemişlerdir, kendi kendine gelin güvey olma olm

Şu 125cc-600cc olayı hakkında, iddiayı şu şekilde yazsak birşey değişir mi merak ediyorum... Nemrut 125cc lerin pistte 1.06 yani 66 saniyede döndüğünü söylüyor. Bu durumda aYe 1000cc ile 66 saniyenin altına iner mi diyorsunuz? Bu sorum alp_tunay arkadaşımıza tabi ki... Sonuçta her iki iddia da aynı şeyi diyor yani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------

@morrigan
    Valla Mehmet, Hakkı Boy'un arkadaşları dedi onlarla şileye gazlıycaz, abi gittim 10 tane felan tulumlu tulumlu cicili bicili giyinmiş abiler, altlarında muhtelif SS'ler... Abi yola Hakkıyla bi çıktık, sanki kırlarda gazlayan iki sevgiliyiz, bizden başka kimse kalmadı yolda.
    Birde şile de vaaz vermezler mi.. sanırsın altlarında ybr125 var bir tek biz ölüm makinesi kullanıyoruz
    Abi valla haklısın, adam gibi motor kullanan yok. Ama onlar beni buluyor, Hakkı gibi "altımızda SS var ama kullanamıyoz, hakkını veremiyoz, bize bu işi öğretsene" diyorlar. Ama Hakkı'da da bahane bol biliyorsun, karnım ağrıdı, çişim geldi, lastikler kabaktı... Adam yarışa bile uyuyakalıp yetişemiyor
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son kuvvetmira coq'a gider yaptı, neymiş efendim enduroyla delermiş.
    yok töbe yok öle bişey, yarışçı değil barışçıyız biz
    ha kendi sınıfımdakileri puntasız delerim ayrı konu. sorunuz; bahçelievler cumhuriyet lisesi 6-mat-f
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Ortalık kızışıyor KUVVETMIRA'da kafa tutuyor 150'lik Apacheyle hepinizi delerim

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alayına değil balayına gidenlerdeniz, diiiip bakir balta girmemiş ybr eme biner bebekte 3 5 tur atarım
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Memetçim tamam haklısın ama olayın başka boyutlarıda var, biliyorsun ben piste ne zaman gelsem çalacakmış gibi millet motorunu inceliyorum, olmadık yerlerini fotolamaya çalışıyorum...

Hiç yarışmamama(nanana nanana na naaa) rağmen kendimce fikir sahibiyim, yanlışsam düzelt lütfen ama, türkiyede yarışan çoğu yarışçı, dereceli egzantirik atmış, yasal olmamasına rağmen bigbore piston atmış, translogic takmış ki bunun yasal olması imkansız motor F1 aracı gibi triptronic hale geliyor.

Dağdan bir kız gelecek döne dönee, döne döneee şarkısıyla bin kere döne dönee pisti ezberlemiş, sonra ben yarışçıyım, vücudum üçgen şeklim beşgen...

Ne hikmetse Kenan piste çıkınca en iyisine 2 tur bindiriyor, afedersin yanlışsam düzelt, arıza ışımı söndür.

Hani bizimkileri yurtdışına yollasan hebeelee hübelee kalacaklar niye o illegal motorları olamayacak, e pisti ezbere bilmiyorlar, onlar hebelemesinde ben mi hübeleyim?

Velasıl... pistin asfaltının düzeltildiğini farzedersek, hakkı gibi delerim geçerim kadar iddalı olmasamda 3-4 track day sonrası ensenden ayrılmaz seni o pistte terletirim diye düşünüyorum.

bu arada fena gazladım haaaa

şu 10 dakkadır deşarz oldum

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Usta hangi oyun bu?

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    endurocularla sadece kıyafette uyum saglıyordum. onun da nedeni yolda beni enduro kıyafetiyle goren racingcilerin beni toy zannetmelerini saglayıp sonra agız tadıyla onları delmek

tabi burada ister istemez enduroculara da ekmek çıkıyo. deldigim racingci anlatıyo arkadaşına abi geçen gün beni enduro kıyafetli biri deldi. sonra endurocular iyi virajcı oluyor. halbuki yalan, hepsi benim eserim

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta hangi oyun bu?
    Superbike Riding Challenge

Motosikleti
    endurocularla sadece kıyafette uyum saglıyordum. onun da nedeni yolda beni enduro kıyafetiyle goren racingcilerin beni toy zannetmelerini saglayıp sonra agız tadıyla onları delmek

tabi burada ister istemez enduroculara da ekmek çıkıyo. deldigim racingci anlatıyo arkadaşına abi geçen gün beni enduro kıyafetli biri deldi. sonra endurocular iyi virajcı oluyor. halbuki yalan, hepsi benim eserim
    Olum sen bu fantesiyi abartıp, sırf millet beni kız deldi desin diye bu yaz motora tangayla binmeye başlarsın.

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olum sen bu fantesiyi abartıp, sırf millet beni kız deldi desin diye bu yaz motora tangayla binmeye başlarsın.
    arabistan mı burası arkadaş, bu üyeliğide göçertecen. (dikkat;çok ince espiri!)

Motosikleti
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabistan mı burası arkadaş, bu üyeliğide göçertecen. (dikkat;çok ince espiri!)
    İyi günde kötü günde diye yemin etti, şahitlerim var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------

Yaptık bi cahillik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

anaam başlıkta mod var, ben kocamın karısıyım, şahitlerim var, yani vardır umarım.

Motosikleti
    xt 600
    ben şahidim yenge

Motosikleti
    Sağol kardişşş.

anaam nasıl stress oldum, bir milyon yusuf birden online olunca site çöküodu nerdeyse.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Mod gitti topicden rahat ol

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.

Bazı racingcilerde o şile yolunda süpermoto'culara bulaşıyor. Görüyoruz virajlarda nasıl deldiklerini...
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Superbike Riding Challenge
    bu oyunu bulabileceğimiz bir adres bilen var mı ya da nereden alabiliriz?
    gerçek hayatta asvaltı ağlatamıyoruz bari sanala el atalım
    bu arada konuyu dağıttığım için pardon
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    abi kimse bir erkegin tanga giymesini istemez.
    sen bana motosiklet üstünde tanga giyecek cesarette bir kız bul ben onu egitirim

diye yazdırıp sitenin kalitesini boyle abaza muhabbetleriyle gulecez diye iyice düşürmeyelim. zaten 17 yaşında 600RR topikleri sitenin kalitesini düşürmek için yetiyo da artıyo

@ ante,
    halil abi senin bmw F650 CS duruyor mu hala,
    bu arada supermotonun çok dar virajlar (u donüşü tarzında) dışında racingler'e üstünlügü yok. eger gozunle gordugun bir hadise varsa bil ki racing kullanan altındaki motoru kullanamıyordur.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bende Allah kısmet ederse enduro düşünüyorum ve bugün piyasaya bakıldığında 1990-2000 model arası bütçeme uygun fiyatları o yüzden onlara yönelicem büyük ihtimalle.ve çoğuda 50000 km üstünde.yani enduro lar bu kadar dayanabiliyosa aynı markada olan honda,yamaha,suzuki, vb.... motosikletlerin racing modelleri neden dayanıklı olmasın.tabiki temizini bulursan.hor kullanılmışsa bir motosiklet 1 senede bile pert e çıkabilir tamamen kullanıcıya bağlı.ve baktığınızda bu motosikletler hala para ediyor.
    çin motorlarada böyle bir yaklaşım vardı yok 5000 km yapmaz diye.alın ben 2007 de aldım kanuni storm şuan 22500 km de ve hala tıkır tıkır çalışıyor....çin li bunu yapabiliyosa japon,alman vb.... yapabilmesi gayet normal diye düşünüyorum.
    hee bide şu varki bu motorlardan anlayan iyi bir usta bulmak çok önemli.....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

REKLAM ALANI
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler