2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?
-
12 Şubat 2010, 23:27
@Nemrut
izmirde hızlı motorlar 1.10 civarında (yanılmıyorsam 1.06 dönen felan vardı).
125 ve 250 1.22 civarında olması lazım.
Yani dediğim şey doğru, İzmit ve İzmir fak etmiyor 600cc ile 125cc arasında 10 saniye gibi bir süre var. Bu durumda benim hesaplar tutuyor da alp_tunay ne şekil bir hesap yaptı 40 saniye buldu anlamadım...
@alp_tunay
İzmir pistinde 125 likleri izlemek bile işkence.... Madem izmit pisti ile aynı pek bir fark olacağını sanmam...
Evet fark yok, ikisinde de fark 10 saniye çıkıyor. 125cc yarışları sana çok yavaş gibi gözükebilir ama işte hesap ortada.. Bu sadece bir göz yanılması.. Bu hesapların yarışçı olmak ile ilgisi olmadığını söylüyorsun da, yarışlara gelen insanların kaçı izlediği yarıştaki motorların 600cc olduğunu biliyor, kaçı ne sürede döndüklerini biliyor (bak sen yarışları takip eden adamsın, sen bile süreleri bilmiyorsun), kaçı yarışçıları tanıyor? Bu işin içinde olan birinin bakış açısı farklıdır. Sen daha süreleri bilmeyip aradaki farkın 40 saniye olduğunu sallarken, ben sana gerçek rakamlarla hesabı yapıp söylüyorum.
Çıkan sonuç da şu; deneyimli bir 125cc sürücüsünün (yarışçı olması şart değildir, pist deneyimi olması ve pisti tanıması yeterlidir) hiç pist deneyimi olmayan ve motora henüz birkaç senedir binen, altında 1000cc olan birini pistte geçmesi mümkündür, bu kişinin Rossi olması da şart değildir. Sendeki de algıda yanılmadır. Yarışta 125cc-600cc arasındaki süre farkını ilk duyduğumda bana da garip gelmişti ama bu gerçekten bu şekilde, arada sadece 10 saniye var. Bu dediklerim İstanbul Park gibi büyük pistlerde geçerli değildir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
12 Şubat 2010, 23:29
morrigan adlı üyeden alıntı
Bu arada ben karımın kocasıyım.
Peki ben kimim yav?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
12 Şubat 2010, 23:30
@morrigan
Mehmetçim biz bir aileyiz, 2 ay sonra kızada bir hesap açtık mı, motordaki gibi forumdada 9 canlı olurum.
Olm harbi 9 canlısın haaa, ama senin kestaneyi fena çizmişler bu sefer. Ne yaptın, kime kafa tuttun? Yoksa Nemrut'un gazına mı geldin? Bu aralar adam kuru fasulye mi yiyor nedir bayağı gaz var ama yaz gelsin onun gazını alırım ben
-
12 Şubat 2010, 23:31
edii adlı üyeden alıntı
Merhaba aye abi çoluk çocuk nasıl
Alien'i mı soruyosun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
Nemrut adlı üyeden alıntı
yazı stilinden senin kim oldugun belli oluyor. getirtme beni oraya. çok fena yaparım seni
Sıkıyosa çık gel, sana bir kahve yaparım bütün gece uyuyamazsın.
-
12 Şubat 2010, 23:31
en hızlı 1.06 dönen varsa fark 14 saniye olur ki 2 pistte birden eşit şekilde 10 saniye fark olması biraz zor. pist büyüdükçe fark büyüyor ve izmir izmitten biraz daha büyük.
-
12 Şubat 2010, 23:33
-
12 Şubat 2010, 23:34
morrigan adlı üyeden alıntı
Alien'i mı soruyosun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
Sıkıyosa çık gel, sana bir kahve yaparım bütün gece uyuyamazsın.
Bi zahmet özelden aye abimizin telefonunu alabilirmiyim msn de iş görür
-
12 Şubat 2010, 23:39
edii adlı üyeden alıntı
Bi zahmet özelden aye abimizin telefonunu alabilirmiyim
msn de iş görür
Ben karımın kocasıyım bu kocamın karısının hesabı karımın kocasının yasa pazartesi kalkınca ordan konuşursun.
-
12 Şubat 2010, 23:40
@Nemrut
en hızlı 1.06 dönen varsa fark 14 saniye olur ki 2 pistte birden eşit şekilde 10 saniye fark olması biraz zor. pist büyüdükçe fark büyüyor ve izmir izmitten biraz daha büyük.
Abicim sen en iyi sürelere göre hesap yapıyorsun. Ortalama sürelere göre yap hesabı, kimse Barış Tok, Tolga Uprak değil burada. Sen 600cc ile kaç dönersin?
@morrigan
Mehmet olum bu ne. Bırah allanı seversen bende eğitim diyince bişey sandım, kimden aldın sen eğitimi cinci hocadan mı
Olm ben ne yapayım, eğitim diye gittik bize akrobasi yaptırdılar, o pozisyon fazla gazı dışarıya atma amaçlı, aslında en çok Nemrut'a yarar bu pozisyon bu aralar, gazı çok ya
-
12 Şubat 2010, 23:40
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
12 Şubat 2010, 23:43
boy adlı üyeden alıntı
@Nemrut
Abicim sen en iyi sürelere göre hesap yapıyorsun. Ortalama sürelere göre yap hesabı, kimse Barış Tok, Tolga Uprak değil burada. Sen 600cc ile kaç dönersin?
@morrigan
Olm ben ne yapayım, eğitim diye gittik bize akrobasi yaptırdılar, o pozisyon fazla gazı dışarıya atma amaçlı, aslında en çok Nemrut'a yarar bu pozisyon bu aralar, gazı çok ya
Valla gaz konusunda aynısınız, bu aralar arkanızdan gelinmez.
Hayır ilk durduğumuz yerde ben nefes almaya çalışırken birde üstüne üstlük gelip nasıl deldik diye adamı gıcık edersiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
usta kafa beyin bırakmadınız akşam akşam
karambole bende coq olam mı?
parise gelin alayim aklinizi
eee sende coq oluyosun ama.
-
12 Şubat 2010, 23:51
coq'lamayın, son durum ne ? servetim gidecek boy'un devrilesice :D al şunun anahtarını :D
-
12 Şubat 2010, 23:53
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
coq'lamayın, son durum ne ? servetim gidecek boy'un devrilesice :D al şunun anahtarını :D
En son kuvvetmira coq'a gider yaptı, neymiş efendim enduroyla delermiş.
-
12 Şubat 2010, 23:55
konu başlığında kelime oyunu var,
2000 altı 2000 yedi yani ikibin altı ne oluyo 2006 kelime oyunu
dolduruşa gelmeyin oyunuzu bana verin
-
12 Şubat 2010, 23:57
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
konu başlığında kelime oyunu var,
2000 altı 2000 yedi yani ikibin altı ne oluyo 2006 kelime oyunu
dolduruşa gelmeyin oyunuzu bana verin
Mantıklı.
-
12 Şubat 2010, 23:58
işin acayip kısmı muhabbeti anlaması için birinin 17 sayfa okumak zorunda kalması :D:D:D:D koooop
-
13 Şubat 2010, 00:04
hahahahahhaha
ya tutarsa hesabı :D:D
-
13 Şubat 2010, 00:12
okuyanlar var sayfalarca
-
13 Şubat 2010, 00:16
abi guzel okunuyo hakkaten ama..
gerci son 2 sayfadir beyin offline oldu resmen...
alkolluyken okumamak lazim...
kim kimin karisinin kocasiyla motora binerken ku$un motoruna bakire kacmi$?
bu noktada tikandim ben...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
13 Şubat 2010, 00:18
valla geçtigimiz yaz çok fenaydım. Allah'tan ilker vardı da deldim rahatladım. ilker olmasaydı kurbanım sen olacaktın boy
en son kendini şile yolunun krallları zanneden endurocuları şile yolunda deldim. piyasada gidebilen racing kalmayınca, gittigini zanneden endurocuları deldim.
ohhh, çok rahatladım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler