HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Sen lastik bitmesin diye düzlükte gazı kesersin hiç şansın yok.
Nee ybr mi? bende sende SS var sanıodum, püh resil çöpçü yıkıl gözüm görmesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
İzmit pistinde hiç döndün mü?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
İzmitte dönsen 600cc'den yukarsının avantaj olmadığını, oranın pistten çok cross parkusu gibi olduğunu, apexlerin çukur, uzun düzlük sonunda asfaltında cam gibi olduğunu bilirsin.
Orda tekniğinin çok iyi olmasıda yetmez, iyi dönmek için o pisti ezbere biliyor olmalısın, yoksa bırak birini geçmeyi 2-3 tur sonra geberir gidersin.
İstanbul park türkiyede pist özelliği taşıyan tek yer olduğuna göre ben halen istanbul parkta ısrarlıyım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Yaris izlemeye giderdik abimle izmit pistine... yirtmistim kendimi, teee korfezin karisisindan seslerini duya duya cildirma noktasina gelince... tabi o yasta pist gibi geliyodu bana uzaktan bakinca
istanbul konusunda israrlisin.. 125-1000 konusunda da israrlisin..
600`e 1000 yapalim da bari heyecan gelsin di mi? o da mi olmaz?
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Ben de aye ye oynayacam.... vardır adamın bildiği...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
boy canım , benim motorum böyle şöyle gider demedim bak bu görgüsüzlüktür zaten , konu başlığı ne 2000altı raceler , ben ne dedim 07 R6 ilede gittik dolaştık gazladık ayrılmadık kopmadık ezilmedik dedim değil mi , eski makinalara çok haksızlık edilmemesi gerektiği düşündüğümden yazdım zaten siz tutup beni görgüsüz insanlar gibi yazamazsınız ama burada...Yaz gelsin size bir video çekicem bakalım nasıl gidiyoruz yolda illa bunu yaptıracaksınız
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Yaz gelsin, gazlicaz olm, ne videosu
Evet, bugün motorumun parçaları geldi..
Komple üst kapak, komple şanzzıman vites topuzu hilaller vs..
Statör volan geldi..
01 model bi motordan aldık parçaları.
Şimdi değinmek istediğim nokta şu, bu motor almanyadan gelmeydi.. Ve ne sübaplarda gram boşluk var ne millerde nede külahlarında iz var.
Şanzıman ın dişlileri cam gibi, rengi bile halen gümüş gibi..
Kurt ağızları dahil çiziksiz..
Neden??? Kurbağa senin deden deil dimi
Adamlar vaktinde gitmişler servislerine, kaliteli yağ kullanmışlar..
Hararet göstermemişler, balata vaktinde değişmişki hilaller bile cillop gibi..
Biz 5 liralık yağ koyuyoruz.. Bol hararetle caddede gaz çekiyoruz..
GKN MOTORS
yendi yendi çoktan yendi
gkn asistanın olurum istersen her türlü takım taklavat bilgisi ve işçilik var söyliim benim de kafa dağıtmam lazım bişiler tamir etmem lazım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Benim işim bitti bile ama indirilicek motor varsa geliyim
Alsınlar kardeşim işte 2000 altı bi makina, hemen indirelim
GKN MOTORS
@aYe
Olm bak son teklifim;Ben kumar sevmem, %100 kazanmayacağım işe niye kalkışayım.
İzmit : Sende 1000cc, bende 125cc
İstanbul Park : Sende 1000cc, bende 600cc
@Toqi
Arkadaşım, videoya hiç gerek yok, ikimiz de İstanbul'dayız, çıkarız otobana bakalım peşimden ne kadar süre gelebileceksin.. Haa illa video çekip bu farkı MT üyeleri ile de paylaşalım dersen birşey diyememYaz gelsin size bir video çekicem bakalım nasıl gidiyoruz yolda illa bunu yaptıracaksınız
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@boy
Bu yarış teklifinin masum bir şaka oldugunu düşünüyorum(öyle degil mi?)Aksi halde senin gibi tecrübeli birisi sırf kendini kanıtlamak için diger sürücülerin hayatını hiçe sayarak trafige açık bir alanda yarışacak kadar bilinçsiz olması bir hayal ürünü olmaktan öteye gidemezdi öyle degil mi?Ayrıca senin gibi sitenin ilk üyelerinden olan birisi bu tür yarış tekliflerinin forum kurallarına aykırı oldugunu adı gibi bilir öyle degil mi
Bu arada forum kurallarına son 1 yıl içinde eklenen bir maddemiz var.
Bunuda biliyorsun degil mi?1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.
@ELINT
Bu güne kadar pist dışında biriyle kapıştığımı gördün mü?Bu yarış teklifinin masum bir şaka oldugunu düşünüyorum
Bunca senedir kendi çektiğim veya başkasının çektiği bir videoyu buraya koyduğumu gördün mü?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)