2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?
-
11 Şubat 2010, 15:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
başak bir soru,
pist içindeki yarışta 5 kişi yarışıyordu, arkadaşım altıncı geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------
haklısın
İzmit Körfez pistini ele alalım,
formülaya girersek 125 ile pist bitmez, yanlız soru sadece viraj dönüşü ile ilgili
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------
arkadaşlar ben yağmurluklarımı giydim biraz motorla turlayıp döneceğim sizler
Anlaştık öyleyse.
Dikkatli ol, İstanbul'un şöförleri yağmuru görünce armutlaşıyor.
Reklamlar
-
11 Şubat 2010, 15:36
@aSuBaYaH
ahali soruyorum sizlere pist içinde, viraj dönerken,
125 cc
250 cc
600 cc
1000 cc, hangisi daha avantajlıdır, güçlü olanımı yoksa tecrübeli olanımı alın size kazık soru.
Abi bunun nesi kazık soru? Ben detaylı şekilde cevaplandırayım... Tecrübeyi göz önünde bulundurursan ve pist deneyimi olan birine 125cc, hayatında ilk defa piste giren birine 1000cc versen de tecrübesi olan her türlü avantajlıdır. Yani pistte 125cc bir motorla 1000cc bir motoru geçebilirsin. Aksini iddia edenlerle pist ücretini ödetmesine iddiaya girebiliriz. Eğer deneyim söz konusu değilse, yani birbiri ile yaklaşık aynı deneyime sahip insanları kıyaslıyorsan kriterler değişir. İzmit Körfez, İzmir Pınarbaşı gibi uzun düzlükleri olmayan, daha çok virajı olan küçük pistlerde 600cc motor 1000cc motora göre daha avantajlıdır. İstanbul Park gibi büyük pistlerde de düzlükler fazla olduğundan ve pist genişliği çok fazla olduğundan 600cc motorun avantajı kalmaz, 1000cc düzlüklerde farkını gösterir. Ülkemizdeki yarışlarda her zaman pist rekoru 600cc motor ile kırılmıştır, 1000cc daha hantal kalmaktadır. Sorunun cevabını açıklayabildim mi?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
11 Şubat 2010, 15:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
@aSuBaYaH
Abi bunun nesi kazık soru? Ben detaylı şekilde cevaplandırayım... Tecrübeyi göz önünde bulundurursan ve pist deneyimi olan birine 125cc, hayatında ilk defa piste giren birine 1000cc versen de tecrübesi olan her türlü avantajlıdır. Yani pistte 125cc bir motorla 1000cc bir motoru geçebilirsin. Aksini iddia edenlerle pist ücretini ödetmesine iddiaya girebiliriz. Eğer deneyim söz konusu değilse, yani birbiri ile yaklaşık aynı deneyime sahip insanları kıyaslıyorsan kriterler değişir. İzmit Körfez, İzmir Pınarbaşı gibi uzun düzlükleri olmayan, daha çok virajı olan küçük pistlerde 600cc motor 1000cc motora göre daha avantajlıdır. İstanbul Park gibi büyük pistlerde de düzlükler fazla olduğundan ve pist genişliği çok fazla olduğundan 600cc motorun avantajı kalmaz, 1000cc düzlüklerde farkını gösterir. Ülkemizdeki yarışlarda her zaman pist rekoru 600cc motor ile kırılmıştır, 1000cc daha hantal kalmaktadır. Sorunun cevabını açıklayabildim mi?
Al 125'liğini gel istanbul parka, delerimmm.
-
11 Şubat 2010, 15:44
@aYe
Al 125'liğini gel istanbul parka, delerimmm.
Honda CBR125 Cup yarışında bir turu ne kadar sürede dönüyorlar hatırlıyor musun? Bence onu araştır, sonra ben bu sürelerde dönebilir miyimi sorgula, eğer hala aynı fikirdeysen pist açıldığında istediğin zaman gider kozlarımızı paylaşırız. Bu arada bizim cıbırı geçen sene sattık, arkadaşta Aprilia RS125 iki zamanlı 36hp makine var, bu da 125cc onunla gelsem olur mu?
-
11 Şubat 2010, 15:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
@aYe
Honda CBR125 Cup yarışında bir turu ne kadar sürede dönüyorlar hatırlıyor musun? Bence onu araştır, sonra ben bu sürelerde dönebilir miyimi sorgula, eğer hala aynı fikirdeysen pist açıldığında istediğin zaman gider kozlarımızı paylaşırız. Bu arada bizim cıbırı geçen sene sattık, arkadaşta Aprilia RS125 iki zamanlı 36hp makine var, bu da 125cc onunla gelsem olur mu?
Bir şey araştırmama gerek yok, istediğin 125'le hatta turbolu 125'e bile kabulüm...
İstanbul Park'daki trackday'de kapışırız, sonra mızmızlanmak yok, kaybeden diğerinin trackday ücretini ödeyecek.
-
11 Şubat 2010, 15:48
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
avkan65,
abi muhabbet sardı açılmışken anlatıyoruz
ben 17 yaşındaki adamın bu topiği açtığına inanmıyorum ki çakma nik ile çakma topik, kim olsa bukadar yazılan çizilene cevap yazardı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------
ahali soruyorum sizlere pist içinde,
viraj dönerken,
125 cc
250 cc
600 cc
1000 cc, hangisi daha avantajlıdır, güçlü olanımı yoksa tecrübeli olanımı
alın size kazık soru.
usta hakikatten kazık soru sormuşsun şimdi güçlüyü herkes anlar bu cc sıralamasında ama tecrübelisi hangisi bunların arasında onu çözemedim
bir de sen al 1000 cc yi ver bana 125 cc yi gel piste 1 kere geçersin 2 nci turu attırmam sana
-
11 Şubat 2010, 15:58
@aYe
Bir şey araştırmama gerek yok, istediğin 125'le hatta turbolu 125'e bile kabulüm...
İstanbul Park'daki trackday'de kapışırız, sonra mızmızlanmak yok, kaybeden diğerinin trackday ücretini ödeyecek.
Olm İstanbul Park demiyorum İzmit'te kapışacaz...
-
11 Şubat 2010, 16:06
iddaa ya açıkmı yarış :d boya bütün servetimi yatırıyorum :D
-
11 Şubat 2010, 16:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
@aYe
Olm İstanbul Park demiyorum İzmit'te kapışacaz...
Ben istanbul park dedim, izmiti pistten saymıyorum, kıvırma şimdi.
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Bana servetinden bahset bebeem, hayal kurmama yardımcı ol.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
11 Şubat 2010, 16:12
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
11 Şubat 2010, 16:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
excavatus adlı üyeden alıntı
Adam bagira bagira yazmis ama, yuksek CC ISTANBUL GIBI BUYUK PISTLERDE AVANTAJLIDIR... diye..
oole al 125`i gel istanbula olmuyo simdi
Izmitte yarisacaksaniz, iddia`ya bende varim
hem gelir memleketimi gormus olurum firsattan istifade..
Mesajını editlersen Vasconun servetinden sana %30 veririm.
-
11 Şubat 2010, 16:19
aYe adlı üyeden alıntı
Mesajını editlersen Vasconun servetinden sana %30 veririm.
Butun teklifleri duyalim, iddia oranlarini duyalim, ona gore bi guzellik yapariz belki
-
11 Şubat 2010, 16:22
@excavatus
Adam bagira bagira yazmis ama, yuksek CC ISTANBUL GIBI BUYUK PISTLERDE AVANTAJLIDIR... diye..
Sen bakma İstanbul Park'ta da deleceğimi biliyor da geyik yapıyor..
@VaScO1925
Kutlarım şimdiden
@aYe
Ben istanbul park dedim, izmiti pistten saymıyorum, kıvırma şimdi
Olm kıvıran ben miyim sen misin? Neyse ki kendimi savunmak zorunda kalmıyorum, excavatus gibi ne söylediğimi anlayanlar beni savunuyorlar, teşekkürler excavatus.
-
11 Şubat 2010, 16:54
boy adlı üyeden alıntı
Olm kıvıran ben miyim sen misin? Neyse ki kendimi savunmak zorunda kalmıyorum, excavatus gibi ne söylediğimi anlayanlar beni savunuyorlar, teşekkürler excavatus.
Ne demek.. sadece okumak icin gozumu kullaniyorum.. (vallaha $aka.., dayanamadim... )
-
11 Şubat 2010, 18:09
aYe bende servetimi sana yatırıyorum eşitlik olsun
-
11 Şubat 2010, 18:13
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
11 Şubat 2010, 18:24
Alo mart ayinin ortasinda kismetse yeni motorumu almaya gelicem..
Ayarlayalim... gideriz izmite.. siz yarisirsiniz.. ben de tanismamiz serefine, Kazanana soole kallavi bi yemek ismarlarim
nasi fikir??
-
11 Şubat 2010, 18:29
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
excavatus adlı üyeden alıntı
Alo mart ayinin ortasinda kismetse yeni motorumu almaya gelicem..
Ayarlayalim... gideriz izmite.. siz yarisirsiniz.. ben de tanismamiz serefine, Kazanana soole kallavi bi yemek ismarlarim
nasi fikir??
Boy profesyonel yarışçı, izmite gidip kendimi mi düdükleticem.
İstanbul parkta anca.. o da onda 125cc bende en az 1000cc olmak şartıyla.
-
11 Şubat 2010, 18:33
kendime 1'e 10 koyuyorum
varmı aranızda daha büzüklüsü
-
11 Şubat 2010, 18:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler