Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin için semoşu yaktım ayecan... Birazdan demlenir....
    Bu teneke daha güzel geldi, artık canım sadece buz gibi kutu kola istiyo.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 ----------

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    98 Fiyatına 2008 Neden Olmasın
    Gönül ister 2008 makinaya binmek demicem Gönül ister 2001 Makinaya binmek o bile aşıyor
    Profilimde ignore listim olacaktı beni yorma oraya atıver kendini.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yahu konu uzadikca uzamis..
    Bir karara varamamissiniz hala...
    Burada gözüme ilisen bir topic vardi...
    Simdi buldum..
    Türkiyede kullanilmis motorlari satin almaktan korkuyorsunuz..
    Anliyabiliyorum.. Km düsüren düsürene.. Ve genelde Türkiyede motorlar pek yaslanmiyor sanirim... Her nedense.

Hallo Italienerfreunde außer Ducatifahrer -weil eigenen Bereich
    Was haltet Ihr denn von einer Typenliste? Mich würde schon mal interessieren, was hier so "rumfährt" in unserer Marken-Ecke

Hallo italyan arkadaslari ducati haric. Onlarin kendi forumlari var.
    Ne kullandiginizi merak ediyorum..

Arkadasin sordugu bu...

Cevaplara bir bakin kac yasinda motorlar var... Sizlerin 2000 lerin ekmegi yenildimi sorusuna bir cevap.. Adamlar neleri hala kullaniyor..

Bronco-Bill
    Moto Guzzi California EV
    schwarz
    2000

-------------------------

Slamjack---Moto Guzzi---1000SP---Blau---1984

Gruß Hannes

---------------------------

V2-Cruiser---Moto Guzzi---1000SP---Blau---1984
    Frederick---Cagiva---Mito 125---metallic-blau/gelb---2002
    Bronco-Bill---Moto Guzzi---California EV---schwarz---2000
    Uteschnute---Moto Guzzi---Breva 750---rot---2005

Ok, und jetzt 1000S, grün BJ 91

----------------------------

Moto Guzzi California I Bj. 80
    Morini 500 Sei V Bj. 84
    Cagiva Elefant 350 Bj. 87
    Aprilia Tuareg HPX Bj. 87

-------------------------------

Magni - BMW MB1 rot Bj. 1988

der Rest .....

BMW R 90/6 schwarz Bj. 1976
    umgebaut z.B. 1043 cm³, Zentralfederbein, usw.

BMW R 80/7 rot Bj. 1979
    Serie

Hercules W 2000 rot Bj. 1976
    Serie

Hercules W 2000 rot Bj. 1976
    umgebaut z.B. Zentralfederbein, usw.

Hercules W 2000 Oil-injection schwarz Bj. 1977
    Serie

Guzzi Daytona....... rot .............1994........Umbau auf Racingmopper´l
    Guzzi Centauro.......rot/weiß.....1998.........Umbau auf Racingmopper´l
    Guzzi Centauro.......rot/weiß.....1998.........Umbau auf MGS01

Also zu meiner 'kleinen':

Guzzi V35 II
    BJ: 1982
    Farbe: rot
    Hubr: 349ccm

BJ=Baujahr=Üretim yili
    Sizler 2000 den bahsediyorsunuz.. Burada adamlar 1980 lerden konusuyor...
    Ve daha eskilerden...
    Artik sizler düsünün biz nerede yanlis yapiyoruz...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ara samsung ARM9 işlemcilere microlinux yüklüyorduk, sanırım ordan aklımda kalmış, sysroot'u hatırladığıma eminim, ama devamı yok hafızam kopuk kopuk abdüley gibiyim hoş o da tataroğlunu vurdu salak bakalım napıcak perşembe.

Alpim Tunayım çayın beni tahrik ediyo, gecenin ikisinde demletecen bana.
    Linuxta var bu sysroot ordan asina olabilirsin.
    We are many...

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BJ=Baujahr=Üretim yili
    Sizler 2000 den bahsediyorsunuz.. Burada adamlar 1980 lerden konusuyor...
    Ve daha eskilerden...
    Artik sizler düsünün biz nerede yanlis yapiyoruz...
    Adamlar zengin tabi bizden kullanırlar. Bende de para bol olsa bende alırım.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Toqi

Abi sen bizi yanlış tanımışsın, biz sahilde gazlayanlardan değiliz. aYe zaten sahilde gazlayanlara gay der, erkek olan pistte kapışır. Yerse her türlü istediğin iddiaya girerim, dersen ki benim motor kamyon, sen benim motoru al ben senin kamyonu, pistte yine seni delerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

Toqi arkadaşım aYe der ki; "sen onun motoru alma 2 tur atmadan bozulur o motor" ben de; "olsun bozulsun ite ite de delerim" dedim. İyi demiş miyim karrrrdeşşş? Bu aralar Ezel'i izliyoum da, Dayı favorim
    boy,
    pistlerde tecrübelisin kim kafa tutacak sana pist içinde, bir çok arkadaş bilmez pist olayı çok farklıdır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------

Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan tüm yazıları okusana kardeşim ; bende bindim yeni makinalara daha kıvraklar daha atikler virajda kesinlikle sraddan daha iyiler..Ben zaten eski makinaların yenilerden daha güçlü olduğunu söylemedim ki..
    Sadece temizi bulunursa az paraya eski makinalarada binilebileceğini düşünüyorum neden olmasın fikrim bu...
    Türkiye şartları malum tutup herkez 20 30bin ytl verip 0 yada bir kaç yaşında motosiklet alamıyor konu açıp soruyor alsam ne olur diye
    Son olarak ben sradımdan memnunum değiştirirsemde alacağım tek makina hayabusa olur zaten kamyonlara devam yani
    bence hayabusaya geçmeden önce sen 1000 lik kullan kamyondan inip ferrariye binmiş gibi olma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 ----------

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    97 makina o kadar yürümez..
    Yalann söylüyorsun yalaanann, motorları garaja parkedin dedim size..

http://www.izlesene.com/video/komik_...un-sow/1500227
    senin makina yürüyordu hani

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Ya hala yazıyormusunuz bu topiğe . Gökhan (GKN) başlarda,bizim memleketimizdeki 2. el makinaların ne hale geldiğini,neler yapıldığını en düzgün lisanla anlatmış.Geri dönüp bir okuyunda ondan sonra yazın.Hastayım bu yazmış olmak için yazmak olayına
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Nemrut
    ben de çok doldum abi. makinaya ölü eşşek fiyatı çekiyorlar. pistonları büyüteyim diyorum. pistonları büyütüp otoyolda 600'leri daha saglam ayırmak istiyorum
    Olm 1000cc makine ile 600cc yi ayırmak değil, 600cc ile 1000cc peşinden kopmamak başarıdır. Sen olayları karıştırmışsın, 1000cc üzerine oturayım bakalım ne fark edecek? Bir daha beni önünde görebiliyor musun bakalım heheheh

@aSuBaYaH
    boy, pistlerde tecrübelisin kim kafa tutacak sana pist içinde, bir çok arkadaş bilmez pist olayı çok farklıdır.
    Forumda kendini bilmez çok abicim, kafa tutan tutar. İyi motor sürdüğünü düşünen herkes pistte de başarılı olacağını düşünür. Ben oltayı attım ama demek ki o kadar da güvenmiyorlar kendilerine Benim derdim onu bunu delmek değil, bu forumda çok anlamsız ve saçma kıyaslamalar yapılıyor, buna taktım kafayı sadece. Benim SRAD şöyle gider, böyle gider olaylarını geçin artık yaa, kimin ne kadar gittiği bellidir.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    sen 1000cc üstüne oturursan ben 1200-1300 cc üstüne otururum. yine değişen bir şey olmaz. arkamdan kopmazsın

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Nemrut
    sen 1000cc üstüne oturursan ben 1200-1300 cc üstüne otururum. yine değişen bir şey olmaz. arkamdan kopmazsın
    Sen 1300cc makineyle 1000cc de gittiğin gibi gidemezsin, 1000cc bu işin son noktası... Ah ulen ben benim Fireblade'i satmayacaktım sen o zaman görürdün gününü, zaten senin motor iyi açılmamış, birinci viteste bile farklıydı benim motor seninkinden.. Yazık oldu cillop gibi motora..

Önceki hali :

Sonraki hali :

Sattıktan sonraki hali :

Onun fotoğrafı yok ama duyduğum kadarıyla motorun performansından etkilenip gazlarken patlatmışlar motoru...

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    2000cc 4 silindirli makina yapsalar yine de öttürürüm makinayı
    isveçli mika'dan 499 beygirlik hayabusasını alayım da seni 300'le giderken tekerde geçeyim

Motosikleti
    iki teker
    @Nemrut

Olm 1000cc makine ile 600cc yi ayırmak değil, 600cc ile 1000cc peşinden kopmamak başarıdır. Sen olayları karıştırmışsın, 1000cc üzerine oturayım bakalım ne fark edecek? Bir daha beni önünde görebiliyor musun bakalım heheheh

@aSuBaYaH

Forumda kendini bilmez çok abicim, kafa tutan tutar. İyi motor sürdüğünü düşünen herkes pistte de başarılı olacağını düşünür. Ben oltayı attım ama demek ki o kadar da güvenmiyorlar kendilerine Benim derdim onu bunu delmek değil, bu forumda çok anlamsız ve saçma kıyaslamalar yapılıyor, buna taktım kafayı sadece. Benim SRAD şöyle gider, böyle gider olaylarını geçin artık yaa, kimin ne kadar gittiği bellidir.
    piyasada yürüyen srad kaldımı yav,
    insanların tecrübelerinide hiçe sayıyorlar bizim insanımız enteresan, bence bak dalgana kafan dağılsın,
    geçen ikizlerinin resmini gördüm allah bağışalsın çok tatlılar
    birde allah kolaylık versin demeden edemiyorum, birisi yaramazlık icat eder, diğeri icat olan yaramazlığı geliştirir bak bunlar büyüyünce anahtarınıda alırlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

arkadaşlar,
    tamirci gözüyle 2000 altı ss lerin ekmeği yendimi diye sorarsak,
    tamirciler bu motorlardan ekmek yemeye yeni başladı diyebiliriz.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Konu bitmeyecek sanirim onumuzdeki bir kac haftada bari bos bos okumayalim arada bir yazalim. Turkiyede milletin donu yok giymeye, halen son model araba , motor , cep telefonu pesinde. 125 cc lik scooterlar hem vitesli 250 cc lere imreniyor, 250 cc ler 600 race motorlara imreniyor 600 ler de yukarda ki gibi 1000cc lere imreniyor. Yasi yada cc hic onemli degil.Motorunuz uzerinde iken egonuzdan ve imrenmelerinizden arinin. Bu isin sonu yokki.

Cebimdeki para ile aldigim motor bence en guzel motordur. 2000 alti hurda has race motor dahi olsa sorun degil. Tamir edilir , eski haline getirilir yine zevk ile binilir. Bozulan motor ile tamirciye gitmeyi eziklik yada kaziklanma diye dusunmeyin. Sizlerde insansiniz doktora gidiyorsunuz , doktorda size 2000 alti modelsin senden artik hayir gelmez mi demesi lazim

Bakin Kawasaki 1985 model ninja 600R , isin sirri radyatore bagli sisede sanirim))

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @zeda3000
    Cebimdeki para ile aldigim motor bence en guzel motordur. 2000 alti hurda has race motor dahi olsa sorun degil. Tamir edilir , eski haline getirilir yine zevk ile binilir. Bozulan motor ile tamirciye gitmeyi eziklik yada kaziklanma diye dusunmeyin.
    Burada anlatılmak istenen, belli yaşın altında özellikle SS tarzı motorların çok büyük problemler yaşanması olasılığının çok yüksek olması. Yurtdışında satılan eski makineler bizim ülkemizdekiler gibi değil, bu konuda bilinç çok önemli. Yurtdışında da kötü durumda motorlar vardır, adam stunt yapmıştır, teker yapmıştır, gösteri yapmıştır motoru satıyordur ama hakkı eden fiyata satıyorlar. Orada zaten 600cc-1000cc motorların sıfır fiyatları bizim ülkemizdekilerin ikinci ellerinden ucuz. Benim çekincem ise bu motorları alıp kullanan özellikle deneyimsiz ve genç arkadaşların bu motorlarla hız denemeleri yapmasıdır. Yoksa kimseye eski motor alma demiyoruz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu bitmeyecek sanirim onumuzdeki bir kac haftada bari bos bos okumayalim arada bir yazalim. Turkiyede milletin donu yok giymeye, halen son model araba , motor , cep telefonu pesinde. 125 cc lik scooterlar hem vitesli 250 cc lere imreniyor, 250 cc ler 600 race motorlara imreniyor 600 ler de yukarda ki gibi 1000cc lere imreniyor. Yasi yada cc hic onemli degil.Motorunuz uzerinde iken egonuzdan ve imrenmelerinizden arinin. Bu isin sonu yokki.

Cebimdeki para ile aldigim motor bence en guzel motordur. 2000 alti hurda has race motor dahi olsa sorun degil. Tamir edilir , eski haline getirilir yine zevk ile binilir. Bozulan motor ile tamirciye gitmeyi eziklik yada kaziklanma diye dusunmeyin. Sizlerde insansiniz doktora gidiyorsunuz , doktorda size 2000 alti modelsin senden artik hayir gelmez mi demesi lazim

Bakin Kawasaki 1985 model ninja 600R , isin sirri radyatore bagli sisede sanirim))

Eğer elindekiyle tatmin olmayı bilmezsen hiç bir zaman tatmin olamazsın zaten.

@zeda3000

Burada anlatılmak istenen, belli yaşın altında özellikle SS tarzı motorların çok büyük problemler yaşanması olasılığının çok yüksek olması. Yurtdışında satılan eski makineler bizim ülkemizdekiler gibi değil, bu konuda bilinç çok önemli. Yurtdışında da kötü durumda motorlar vardır, adam stunt yapmıştır, teker yapmıştır, gösteri yapmıştır motoru satıyordur ama hakkı eden fiyata satıyorlar. Orada zaten 600cc-1000cc motorların sıfır fiyatları bizim ülkemizdekilerin ikinci ellerinden ucuz. Benim çekincem ise bu motorları alıp kullanan özellikle deneyimsiz ve genç arkadaşların bu motorlarla hız denemeleri yapmasıdır. Yoksa kimseye eski motor alma demiyoruz..
    Bu konuda her zamanki gibi yine haklısın abi. işin kötüsü bunu tecrübe ederek öğrenmek oluyor. Bu işin tecrübe edilmeside kötü sonuçlar verebiliyor.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Konunun uzamasından sıkıntı duymayın bilgi paylaşımı oluyor , bilmediğim bir sürü şey öğrendim mesela bu konuda

Motosikleti
    iki teker
    tecrübe sahibi, çevresine karşı sorumluluk taşıyan insanlar motosiklete daha bilinçli biniyor. 17 yaşındaki sürücü ile tecrübe sahibi insan arasında çok fark vardır. genç yaşa sahip olan insan neye bindiğini düşünmeden tapa gazı yapar,
    tecrübe sahibi olan ise,
    gazlamaya çıkmadan önce!!! motorun yağını, suyunu, zincirini, lastik hava basınçlarını, hava yol durumunu herşeyden öncede lastikleri ısınmadan asla viraja yatmaz fazlası var eksiği yok ben her makinamla gazlamaya çıktığımda bunları mutlaka kontrol ediyorum,
    sizce 17 yaşındaki genç hangisine dikkat eder?
    bence bu arkadaşı 600 cc kesmez HAYABUSA tavsiye edelim kendisine.

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tecrübe sahibi, çevresine karşı sorumluluk taşıyan insanlar motosiklete daha bilinçli biniyor. 17 yaşındaki sürücü ile tecrübe sahibi insan arasında çok fark vardır. gen yaşa sahip olan insan neye bindiğini düşünmeden tapa gazı yapar,
    tecrübe sahibi olan ise,
    gazlamaya çıkmadan önce!!! motorun yağını, suyunu, zincirini, lastik hava basınçlarını, hava yol durumunu herşeyden öncede lastikleri ısınmadan asla viraja yatmaz fazlası var eksiği yok ben her makinamla gazlamaya çıktığımda bunları mutlaka kontrol ediyorum,
    sizce 17 yaşındaki genç hangisine dikkat eder?
    bence bu arkadaşı 600 cc kesmez HAYABUSA tavsiye edelim kendisine.
    ya usta be senin tecrübene ve verdiğin bilgilere karşı çıkan 17 yaşında biri yokki zaten burada ,konuyu açanda zaten 3-5 bi şey yazıp gidiyor
    neye taktın neye kızdın hızını alamadın bir türlü

Motosikleti
    iki teker
    avkan65,
    abi muhabbet sardı açılmışken anlatıyoruz
    ben 17 yaşındaki adamın bu topiği açtığına inanmıyorum ki çakma nik ile çakma topik, kim olsa bukadar yazılan çizilene cevap yazardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

ahali soruyorum sizlere pist içinde,
    viraj dönerken,
    125 cc
    250 cc
    600 cc
    1000 cc, hangisi daha avantajlıdır, güçlü olanımı yoksa tecrübeli olanımı
    alın size kazık soru.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avkan65,
    abi muhabbet sardı açılmışken anlatıyoruz
    ben 17 yaşındaki adamın bu topiği açtığına inanmıyorum ki çakma nik ile çakma topik, kim olsa bukadar yazılan çizilene cevap yazardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

ahali soruyorum sizlere pist içinde,
    viraj dönerken,
    125 cc
    250 cc
    600 cc
    1000 cc, hangisi daha avantajlıdır, güçlü olanımı yoksa tecrübeli olanımı
    alın size kazık soru.
    Hocam kızma ama soru hatalı, hangi pistten bahsediyorsun?

Hani pist istanbul parksa, ver rossi'ye 125'i, al altına bir 1000'lik, akşama kadar del dur...

Motosikleti
    iki teker
    başak bir soru,
    pist içindeki yarışta 5 kişi yarışıyordu, arkadaşım altıncı geldi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam kızma ama soru hatalı, hangi pistten bahsediyorsun?

Hani pist istanbul parksa, ver rossi'ye 125'i, al altına bir 1000'lik, akşama kadar del dur...
    haklısın
    İzmit Körfez pistini ele alalım,

formülaya girersek 125 ile pist bitmez, yanlız soru sadece viraj dönüşü ile ilgili

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

arkadaşlar ben yağmurluklarımı giydim biraz motorla turlayıp döneceğim sizler

REKLAM ALANI
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler