İnsanın yeni bir şeylere başlaması hele bilinçli şekilde başlaması çok zor oluyor . Motorsiklet gerçekten zevkli bir araç , ancak insan olayın büyüsüne kapılıp bu aracın tehlikelerini pek kavrayamıyor , insanların böyle bir ortamda tecrübelerini paylaşmaları , uyarılarda bulunmaları , motorsiklet kullanıcıları üzerinde bir farkındalık oluşturmaları nedeniyle , hem bu siteyi oluşturan ve işlerliğini korumasını sağlayanlara hemde üye olarak tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler .
Bugün haberlerde seyrettiğim(ALLAH Rahmet eylesin o kurye arkadaşın ) görüntüleri düşünürken bir şey farkettim eğer ben bu sitede okuduğum o kadar şeyi sürüşüme yansıtmasaydım sanırım defalarca benzer kazaya karışabilirdim (halen garantisi yok tabi ki karışmayacağımın ) .
İşte bu nedenle benim gibi bir çok yeni motorsiklet kullanıcısı arkadaşın bir çok kazadan bu sitede ki sohbetlerden faydalanarak kurtulduğuna inanıyorum , çünkü kazayı oluşturan etkenlerin bir çoğunun bu forumda tartışıldığını anlatıldığını okudum .
Çok uzattım ama gerçekten teşekkürler ........