Motorcu olmak hayatın ve insanların küçüklüğünü geride bırakmayı bilmek demektir
Motorcu olmak hayatın ve insanların küçüklüğünü geride bırakmayı bilmek demektir
ben motorcu deilim bakıyorumda herkes motorcu olmuş :p
1: motorcu kime denir ?
2: ben motosiklet kulanıcısı, sürücüsüyüm :d
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Motorcu olmak;grup sürüşünde önüne aldığın tecrübesiz arkadaşını dört tekerli canavarlar sıkıştırmasın diye bazen kendini siper etmektir (bkz. yavrusunu korumak için kedilere kafa tutan anaç kuş misali...)
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Motorcu olmak; motosiklet üstünde iken hayatı kafasını takmamaktır...
Motorcu olmak; motosiklet alacağı zaman ailesiyle tartışmaktır...
Motorcu olmak; motosikletine cins cins isimler takmaktır...
Motorcu olmak; her yüksek CC'li motor geçtiğinde markasını tahmin etmektirr... (şahsen her seferinde tahmin ediorum ve doğru çıktıı da çok oluyoo )
Motorcu olmak, kötü hava koşulları, eksik koruma gereçleri yüzünden 2 ay kadar motoru garaj da yatırdıkdan sonra motordan soğuduğunu hissedip satış sitesine ilan verdikten sonra Bu hafta sonu havayı güzel görüp şu motor kendine gelsin diye çalıştırıp 50-100 km yaptıkdan sonra dönüp satış ilanını kaldırmakdır. Lunaparka gitmiş çocuklar gibi hissetmektir. Motor kullanmak çok keyifli bişeydir uzun bi ara verdikten sonra tekrar kullanımda alınan hazdır, ağzı kulaklarına varmaktır.....
Galiba ben motorcu olmuşum.
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
hayırdır satmaktan vazmı geçtin mavişi
Motorcu demek , Özgürlük demek
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
motorcu olmak yakışıklı olmak demektir
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Motorcu Olmak Boş İştir Diyenlere İnadına Aragazı Çekmektir...
aragazını hiç sevmesemde
Motorun Kalitesi;HONDA C SERİSİ...
motorcu olmak hoşaftan anlamaktır :D
motorcu olmak, "benim bi tanıdık vardı söyler kaza yaptı, böyle düştü" zırvalarını hergün duymaktır.
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Motorcu olmak, en ucuz kusursuz motoru arayıp bulamamaktır, ama bir gün hemde 2 tane yapılacağına inanmaktır. Biri orjinalidir biri de Çinlidir, şeytan yine dürter seni , forumda konu açtırır hangisi daha iyi dedirtebilmektir...
motorcu olmak ;karlı havada üzerinde giderken bırrr bırrr üşümemektir yerse tabi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)