sakla motoru yaz gelince binersin
sakla motoru yaz gelince binersin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hoppala yarim, tekere gel
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motorcu olmak, çişi geldiğinde bir yığın koruyucu ekipmanı üzerinden çıkartmaya çalışmaktır =)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
nasılsınız sayın çağla, efendim bana hayırsız dediğinizi mi duydum? kusura bakmayın aşktan gözüm dönmüştü, tekrar dünyaya döndüm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
her seferinde iyiki tulum giymiyorum diye dua ederdim inan
Motorcu olmak, arada bir parmağını yalamaktır. ( Bkz. Egzost yanığı)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
msn olayını kapattım ben çoktan. ama açarım bir ara. zaten istanbula geleceğim bi ara dellllii gibi gezeceğiz söz..
aşk böcüğü ha.. valla böcük olmadım ben hiç çağla
ama bi böcük sevseydim sanırım daha iyiymiş ifade verecek bişi de yok. konuşmayı kendime yakıştıramıyorum, ilelebet susmak daha iyi
Motorcu olmak,
Verilen molalarda,"Abey bu kaç basıyor?"daha sonra"Abey bu kaç para?"ve sonundada"ohaa ben o paraya araba alırım be" gibi diyaloglara alışkın olmaktır.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Motorcu olmak, tum sevdiklerinin, tanidigin tanimadigin tum motorcu kardeslerinin kildan kopru uzerinde yasadigini bilmek... kotu haberlere dunyadaki herkesden daha hazirlikli oldugunu hissetmek... her kotu haberde, tanimadiklarin icin bile, en yakinini kaybetmis gibi uzulmek ve avuntuyu, gozyaslarini kurutsun diye umit ettigin, yuzune vuran bir sonraki ruzgarda aramaktir...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
alırsın ford olursun lord
motorcu olmak '' gökyüzünde meleklerle gezmektir
motorcu olmak '' rüzgara karşı koyabilmektir
motorcu olmak '' sevmek demektir
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Motorcu olmak, grup buluşmalarından sonra koşa koşa bilgisayar başına geçip yaşadıklarını anlatmaktır
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Motorcu olmak deliliktir. (Kabul edin, hepimiz biraz deliyiz.)
Bunu nasıl atladınız, hayret.
= = = Be Aprilia racer! = = =
motorcu olmak dmi müdavimi olmaktır aynı zamanda.
NOT: O ne la? Diyenler için google amcayı işaret ediyorum
███████ 4
Motorcu olmak, abi kaç yapıyo bu? O kadar para vereceğine araba alsaydın lı cümlelere sabretmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)