Eleman cok süratli..
Basliktada yazildigi gibi..
Cok süratli ve bu yüzden yolun bittigi nokta...
Eleman cok süratli..
Basliktada yazildigi gibi..
Cok süratli ve bu yüzden yolun bittigi nokta...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
allahtan karşı şeritten araç gelmiyor,
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Yahu direksiyon kilitlenmiş işte buji meme yapmışmış peh! Resmen direksiyon kilitlenmiş
Gidon çevirmemiş yorumuna bayıldım adam ne kullanıyor ne hızda yatmış viraj almaya çalışıyor gidonu çevirmemiş diyenler var bravo valla
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Girdigi viraj için hızı yuksek. Once viraja gore fazla yatıyor. Viraj biraz açılıp tekrar kapanıyor. Hızı fazla oldugu için yolu bu hafif kıvrımına bile yatamıyor.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
adam normal bir şekilde viraja giriyor
sonra heyt be manzaraya bak burda ne mangal yapılır derken vespa sürüş pozisyonuna geçiyor ve çayır çimen geze geze ooo diyerek çimenlerın ıcınde buluyor kendını
dedıgınız gıbı ne vıraj sert nede hız fazla daldı gitti galıba
95 yerine 98 oktan benzın kullandıgı ıcın vıraja gırememıs olabılırmı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
: dua etsın o adam ezmedı onu ..
Siz viraj almayı bitek benim bildiğimi yargılayabiliyosunuz ya ayrıca yanlış bilgi vermektense hiç bişey söylememeyi tercih ederim
Tepki aldığımıda nerden çıkardığınızı çok merak ediyorum gidon döndürmekle ilgili tek yorum yapanda siz değilsiniz sizden alıntı yaparakda yazmadım neden bitek siz üstünüze alınıp direk yorum yaptınız onu hiç bilmiyorum yarası olan gocunur demek istemiyorum son olarakta bu sitede beni çok insan tanır ve reyting peşinde olmayacak birisi olduğumu sizden çok daha iyi bilirler emin olun
Bigün bunu deneyelim size o adamın altındaki motordan verelim yoluda uydururuz bütün masraflar bana ait kaza yapan motor sizin hastane masraflarınız ne varsa bakalım gidonu döndürebiliyomusunuz döndürebilirseniz ne oluyo yada
Muhtemelen yaşınız benden büyüktür ama ne bu sitede nede hayatımda sırf insanların yaşı benden büyük diye saygı göstermedim çünkü benden yaşça büyük olup hiç bişey bilmeyen yada benden çok küçük olupda benden kat kat bilgili insanlarla karşılaştım o yüzden bunu kişisel bi mesele haline geitrmeyin kendinize
Valla size hiç bişey demiyorum hocam ama şunu bilin istiyorum nice motorhocası yazıpda commuter motora cruiser diyerek yada bu gibi gidon çevirme örnekleriyle umarım yeni gelen birini etkileyipde yanlış bi hatayla başına bi iş gelmesine yol açmazsınız
Bu gibi isterik hareketlerlede gelmeyin yok millete sataşan benmişimde cevabımı almışımda kendinizi gülünç durumada düşürmeyin çünkü gerçekten komik davranışlar bunlar
Hiç bi zaman yapmadığım gibi şuanda yazdığınız bu "abuk sabuk" yada "bulaşık" kelimelerine sizin yaptığınız gibi seviyemi düşürerek cevap vermicem
Tek yapıcağım bi ara forumda engelleme diye bi seçenek vardı eğer hala varsa ilk defa sizin için kullanıcam sizede temennim bu şekilde devam etmeyin fark ettiyseniz iki medeni insan gibi tartışamadık bile
bir anlık dalgınlık virajin çikişina değilde çarpicaği alana bakmış ve oraya doğru gitmiş hepsi bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)