bir forumda rasladim ss aldim okuyun ve kopun
bir forumda rasladim ss aldim okuyun ve kopun
bu olayı hemen hemen 2 yıl evvel ben burda yayınlamıştım donanimhaber den almıştım bende
çok komik gerçekten
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
mustafa gardaş çok uykuluydum,unuttum seni,
pardon...
uha uha...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
DH'de okumuştum bende bunu; ama çok gerçekçi değil.. Senaryo güzel ama kurguda eksiklikler göze çarpıyor!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Evet Kurgu biraz palavra.120 km.ile gidiyoruz diyor ve okul servisi bizi solladı diyor.Kaç km.ile gidiyor bu servis sürücüsü Arabaların arasından kılpayı sürtünerek geçiyorum diyor,bunu çeken hacımurat nasıl geçiyor oralardan.
Baştan aşağı palavra bir hikaye.Yani tam avcı hikayesi olmuş bu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
çokta kom,ik gelmedi bana ama kurgu herhalde gerçeklik payı az
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
hocam gülmekten gözlerim yaşardı ya hele gardaş uykuluydum seni unutmuşum demesi bitirdi beni
Not : Gerçekçi degil diyenlri anlamıyorum ..abicim bardagin dolu tarafina bakın arada sirada bakın dalganıza
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
benimde gülmekten gözlerim yaşardı yaa sallamaya benziyoe ama sallayanda iyi sallamış kimin aklına gelir böle bişi yzmak ..emege saygı
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
anadol'la ferrari hikayesi vardı... ferrari anadolu çeker,ama anadolu unutur gider... anadolda ferrari yavaşlasn diye sellektör yapar... o sırada trafik ekipleri görür,durdur olayı anlatırlar vs..... böyle bişeydi... çok benziyor
Okul Servisi Mercedes Sprinter Ve ya Wv Volt İse 160-170i Rahat Görür (:
Ama Hacı Muronunda Allah Ne Verdıyse Gitmesi Gerkiyor(: Birazcık Avcılar Atıcılar Derneği Kokusu Var Ama Gerçekte Olabilir Olayı Görmediğim İçin Birşey Diyemiyorum
Motor Sürücüsüde Kask Taksaymış Son Sözlerini Söyleyebilirmiş Yani Arkadaşına İyice Sövebilirmiş(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
ilk başta lastık kitledi dıyor gıtmıyor motor dıyor ondan sonra ali abisi gelıyor motorun tekerlerı hareket edıyor pek ınandırıcı değil ama
bide bu adam hiç arkasına bakmıyo dikizden heralde unutmuş ya
motosiklet mobiylet diye yazmış arkadaş,mobiylet kayışlı olduğundan kayışı sökünce arka lastiğin motorla bağlantısı kesildiğinden lastikler dönmeye başlamıştır.
bu arada bende iş yerindeyken okudum.okumaya başladıktan sonra baktım gülmemi tutamıycam(odada yanlız değilim) kapattım daha sonra yalnız okudum.gülmekten benimde gözlerimden yaş geldi
Boşverin inandırıcılığı, sanki topiklerde yazılanların hepsi doğru. Çok komik hikaye, teşekkürler.
Finalde güldürüyor.Ama mizahi eksiklikler var anlatımda.Yoksa olay başlı başına komik.Bu malzemeden çok espri çıkar ama dostumuz zaten şapkayla motora binip e-5'e çıktığı için sorunları olduğu belli
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
yaw yok ya hikaye bu iskenderun e 5 karayolunun üstünde fabrika yokki ayrıca bizim ev e5 i görüyo böyle bir kaza olsa kesin haberim olurdu
Baştan aşağıya palavra bizim burda e5 üstünde bu anlattıkları kadar gidecekleri yol yok
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
:::
ben çok güldüm.
palavra bile olsa guzel hikaye..
motorda motor, ille de motor
Doğru ya da yalan; ama komik hikaye teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)