arkadaşlar,
Tekerde giderken neler yapmalı,
Nasıl teker yapılmalı,
Hangi motosikletlerle teker yapılmaz ve
Tek tekerde gitmenin zararları
arkadaşlar,
Tekerde giderken neler yapmalı,
Nasıl teker yapılmalı,
Hangi motosikletlerle teker yapılmaz ve
Tek tekerde gitmenin zararları
Evet dinliyorumm. Usta olan sensin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Tekerde giderken neler yapmalı, : Ayetel kürsi, ihlas ,fatiha ne biliniyorsa okunmalı
Nasıl teker yapılmalı : Saglam teker yapılmalı su gecirmez darbeye dayanıklı
diger 2 soru cok zor cevaplayamadım
Ah şu acemiler motoru düz tutmasını bilemez daha ama tek teker de viraja nasıl giriliri sorarlar neyse ki se varsın Korkut sende olmasan kim başa çıkacak bu acemilerle bilmem.
bu dediklerini tekere kalkmadan önce yapmak lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------
şerife söyle dirift yapsın, teker yapmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
300 km hızla giderken asfalt sekmelerinde tekere gelen makinayı gögüslemeyi özledim
Ya ben 250 cc 1965 model Jawamla tek teker yaparken eksoz yere değiyor ne yapmam lazım ee ne yapalım millet böyle soruyor
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
abi,
o jawa ya teker yaparken bir çizik dahi gelirse alırım anahtarını
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------
bir örnek vermek istiyorum,
SUZUKİ HAYABUSA'da 1. vitesi bitirip 2. vitese çektiğinde çok deli teker alıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 ----------
korkut, tekeri öğrenelim stopiye geçeriz hem bunu aYe MURAT'a sormak lazım bu kadar çok motoru pert ettiğine göre öğrenmiştir
şerife söyle dirift yapsın, teker yapmasın
O düz yolunda gitsin ben başka bi şey istemem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
300 km hızla giderken asfalt sekmelerinde tekere gelen makinayı gögüslemeyi özledim[/QUOTE]
Bi Eren nelere kadir bak ikinci çocugu yapsaydınız herhalde motora hiç binmezdin
Eehh Şerifin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz.[/QUOTE]
Pazar günü o havada bizi yol yapıcaz diye çıkartan adam o. Biraz güneş açsın yollar kurusun kimse tutamaz onu motorunu nasıl özledigini bi alatsın üzüntüden aglarsınız acırsınız valla
tekerde gitmek ENDURO sürmek gibidir, yukarıdan aşağıdakilere bakarsınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Bi Eren nelere kadir bak ikinci çocugu yapsaydınız herhalde motora hiç binmezdin
Eehh Şerifin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz.[/QUOTE]
Pazar günü o havada bizi yol yapıcaz diye çıkartan adam o. Biraz güneş açsın yollar kurusun kimse tutamaz onu motorunu nasıl özledigini bi alatsın üzüntüden aglarsınız acırsınız valla[/QUOTE]
eren oğlumda motosiklet sürmeyi öğrendi honda CRF 70 kullanıyor.
toplaştığımızda videolarını izletirim
eren oğlumda motosiklet sürmeyi öğrendi honda CRF 70 kullanıyor.
toplaştığımızda videolarını izletirim[/QUOTE]
Gelecegin rossi si sizin aileden çıkar hiç şüphem yok
peoples,
EREN'e pist harici motosiklet kullanmak yasak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)