www.gaskrank.tv. De her turlu teker videoları var. Duseni kalkanı. tek teker yapanı iki teker yapanı yapamayıp düşeni.. Kısacası her turlu video var....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bu gibi şeyler pek teori ile olmaz tecrübe kazanman lazım ama gerek yok :D
tekerde giderken düştüğünüz anda neler hissediyorsunuz
birisi teker mi dedi alın kardeşim bitane ptt cup larından 2 güne kalmaz öğrenirsiniz tekeri
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ptt sürücüleri eskiden çok sakin tecrübeli sürücüler idi, özel sektöre devredilince yeni sürücüler teker müdavimi oldu PTT yi tekerde tek geçerim
Bi Eren nelere kadir bak ikinci çocugu yapsaydınız herhalde motora hiç binmezdin
Eehh Şerifin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz.[/QUOTE]
Pazar günü o havada bizi yol yapıcaz diye çıkartan adam o. Biraz güneş açsın yollar kurusun kimse tutamaz onu motorunu nasıl özledigini bi alatsın üzüntüden aglarsınız acırsınız valla[/QUOTE]
birtek ben bu kadar özledim sanıyordum motorumu...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
önünde makinayı giderken görünce birşey hissetmiyorsun ama kalkıp yanına gittiğinde aa biraz sıkışmış diyorsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
en güzel teker debriyajlaymış bunu öğrendim...
PTT ile çok zevkli oluyor ama güç yok...
tamamen denge işi ama makinayla sanki iki kişi yanlardan seni taşıyor gibi,
sizsiz olun teker yapmayın... :D
şu kaskoyu bir ayarlarsan tekere devam...
kaskosuz masraflı oluyor... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
teker yapmak tamamen zarar ve egolarını tatmin etmektir. teker yapan bir gün mutlaka ters döner bu işin felsefesi budur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)