MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...
Reklamlar
-
24 Şubat 2006, 13:29
düşündüğünüz çok iyi çok anlamlı bir organizasyon ama bir kelimeye dikkat sizin çoğu şehirde gördüğünüz motorcu değil sadece motosiklet ucuz olduğundan alıp ehliyetsiz trafiğe çıkan canavarlar..ben yalova oturuyorum burada 2-3 gündür motosiklet topluyorlar...o sözcüğe dikkat...herkez motorcu olamaz.
Reklamlar
-
24 Şubat 2006, 14:02
Arkadaşlar bazı illerdeki arkadaşlarımız,ekiplerindeki motosiklerlerin çoğunun küçük cc li motorlar olduğunu belirttiler.Bu nedenle;katılımcı sayısı azalacak ve istediğimiz organizasyona katılımcı sayısına ulaşamayacağız ve fikirler suya düşecek.Bu nedenle bir kaç arkadaşımdan gelen şu fikir aklıma yattı : Motorlarımızın çoğu küçük cc li ve uzun yola gelmez.Uzun yol yapsak bile sorun çıkaran motosiklet çok olacaktır.Bu yüzden;Motorcular Tek Vücut oluyor adı altında,bölgesel,aynı tarihlerde,aynı saatlerde gezi,tanışma-kaynaşma toplantısı... düzenlesek...Hem katılımcı çok olacaktır,hemde ses getirecektir diye düşünmeye başladım.Bilmem haksızmıyız.
-
24 Şubat 2006, 14:20
ben küçük cc li motor kullanıcısı olarak her ilde ayrı olmasından yanayım.
yoksa yolda kalan motorlar nedeniyle motorcular tek vucut oldu değil motorcular yolda kaldı tarzı haberler göreceğiz. mesela 20-25 kişilik grup uzun yola gidecekleri ayırırsak, sadece arasından 4-5 kişi kalacaktır. azınlıkla da ses duyurmamız zor olacaktır diye düşünüyorum.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
24 Şubat 2006, 14:32
koray_77 adlı üyeden alıntı
düşündüğünüz çok iyi çok anlamlı bir organizasyon ama bir kelimeye dikkat sizin çoğu şehirde gördüğünüz motorcu değil sadece motosiklet ucuz olduğundan alıp ehliyetsiz trafiğe çıkan canavarlar..ben yalova oturuyorum burada 2-3 gündür motosiklet topluyorlar...o sözcüğe dikkat...herkez motorcu olamaz.
Arkadaşım tamamen haklı...
Anlattığı mesele şu :
-->Motosikleti sadece ulaşım aracı olarak kullanan vatandaşlarımız olduğu gibi ,
bunlar EHLİYETSİZ , BİLİNÇSİZ kullanıyor ve kullandırıyorlar.
Motosiklet kurallarına uyalım , uymayanları uyaralım , uyarıları dinlemeyenleri dışlayalım...
-
24 Şubat 2006, 14:59
koray_77 adlı üyeden alıntı
Haklısın arkadaşım buyüzden gezi ve toplantılar yapalım diyorum ya birlik olabileceğimiz kaç kişi var o ortaya çıksın
en azından ben burda diyebilmeliyim ki biz arkadaşlarla görüştük sağlam 60 kişiyiz diye
form yazarak birlik olamayız havalar ısınıyor gezilerde buluşalım arkadaşlar
-
24 Şubat 2006, 15:46
Arkadaşlar ben istanbuldan katılan yeni kardeşinizim. Şu anda makinam yok fakat, kardeşimin 5 35 ilekatılırım istanbul sorumlusu arkadaşımın dikkate almasını rica ediyorum.
-
24 Şubat 2006, 16:32
Arkadaşlar şimdi önceklikle Ankara ekibinin hemen işin başına geçip, yer, zaman, kanuni izinler gibi önemli işleri organize etmesi gerekiyor. Aksi takdirde biz istediğimiz kadar toplanalım Ankara hazr olmadığı sürece birşey yapamayız.
Bu işlemlerden sonra İl sorumluluları kendi bölgelerindeki motor sahiplerini bir araya toplamalı. Katılım sayısı, motor tipleri vb. durumlara göre gruplara bölmelidir.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
24 Şubat 2006, 17:25
Arkadaşlar 3 MART CUMA akşamı istanbuldaki motornet toplantısından haberi olmayan varsa bostancı iskelesinin karşısında beer de buluşuyoruz
herkez gelsin bu ilk toplantı burada bütün yıl neler yapacağız veya neler yapılmalı tarzında güzel bir sohbet ortamı var
HAYDİ İSTANBUL
-
24 Şubat 2006, 17:34
dostdark adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 3 MART CUMA akşamı istanbuldaki motornet toplantısından haberi olmayan varsa bostancı iskelesinin karşısında beer de buluşuyoruz
herkez gelsin bu ilk toplantı burada bütün yıl neler yapacağız veya neler yapılmalı tarzında güzel bir sohbet ortamı var
HAYDİ İSTANBUL
Helal bee.İşte bu yaaa.Adamlar mırın kırın etmeden direkt buluşma ayarladılar.Biz de birilerinin katılımı olucak da toplanıcaz diye bekliyoruz.Birileri denk geldiği zaman da iteleye iteleye ancak razı edebiliyoruz.
-
24 Şubat 2006, 20:41
19 mayıs süper olur.sanırım karar verılen tarıh bu dimi?benım bıldıgım normalde de boyle bı bulusma olucaktı.baska bı sıtede okumuştum.. ayrıntıları bılen varsa anlatsın. ATA mızın huzuruna çıkarsak süper olur 19 mayısta
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
25 Şubat 2006, 00:05
walla dostum yanlış anlamadıysam önce çanakkale şehitleri anılmaya gidilecek çanakkaleye
19 mayıs olayını şimdi senden duydum ama bence mükemmel bi fikir katılamama bahane bulunulamayacak bi tarih , yer ve amaç
tabiiki çanakkale de öyle şüphesiz ama mesafe ve cc miz buna nekadar el verir bilemem
-
25 Şubat 2006, 00:43
Arkadaşlar kusura bakmayın ne zamandan beri ziyaret edemiyorum fakat son durum nedir merak ettim... Bende yakında motoruma kavuşuyorum ve sonuna kadar sizinleyim...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
-
25 Şubat 2006, 01:27
beyler bende katılmayı cok ısterdım ama su anda motorum yok ama bi arkadasımdan bula bilirim şimdilik canı gönülden katılıyorum....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
25 Şubat 2006, 13:59
-
25 Şubat 2006, 14:31
arkadaslarr
bu linke kesinlikle bakmanızı istıyorumm!!!!!!
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=17581#401783
19 MAYISTA 1000 MOTORLA ANITKABİR'DE OLMAK ÜZERE AND İÇİYORUZ.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
25 Şubat 2006, 17:15
İstanbul motosiklet.net ekibi gövde gösterisine başladı bile.Hadi Ankara,İzmir,Konya...sizden de bekliyoruz.Keşke denizli ekibi de toplanabilse Ama hç şüphem yok yakın zamanda toplanacağından. Elalem motorculuk ruhu için birşeyler yapıyor ve dayanışma mükemmel arkadaşlar.Neden biz koskoca motosiklet.net ekipleri olarak tam tekmil toplanmıyoruz.Yoksa istemiyormuyuz?
-
25 Şubat 2006, 19:44
Arkadaşlar istanbul ankara mersin gibi bir ayrım yok biz istanbul buluşuyoruz ve bütün şehirlerdeki motorsiklet.net ailesi buluşmalı ki o gün geldiğinde türkkiye inlemeli
Her il kardeşimizdir.
-
25 Şubat 2006, 21:21
arkadaşlar dikkatinizi çekerse sitede istanbul ankara izmirli motorcular ağırlıklı.
konyada motorcu çok olabilir ama sitede az olunca haberleşmek oldukça zor oluyor. motor süre çok ama motorcu denebilecek çok az kişi var. ben de başlık açtım konyalı motorcuları toplamak için. googleden konya motosiklet diye arattırsanız bile bizim topic çıkıyor ama malesef çoğu motorcu motoru sadece hava atma aracı olarak gördüğü için etkinliklere katılım az. ama yine de elimizden geldiği kadar toplanmaya çalışıyoruz.
konyadan aramıza katılan ve bizi destekleyen herkese teşekkürler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
25 Şubat 2006, 21:32
-
27 Şubat 2006, 11:12
Bizzz kocaman bir aile yiz herkez ailesine güvenir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler