Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

Motovento
    REKLAM ALANI
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı HIZLICAK adlı üyeden alıntı
    Şimdi kesin tarih 18 mart mı kesinleşti mi arkadaşlar
    Valla ÇANAKKALE nin kurtuluşunu değiştiremediğimiz için tarih kesin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    havaların ısınmasıyla dersteğin artmasını bekliyoruz arkdaşlar. konya temsilcisi olarak biz grubumuzu toplamaya başladık. bu organizasyon tüm motorcular için

teşekkürler dostdark
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    havaların ısınmasıyla dersteğin artmasını bekliyoruz arkdaşlar. konya temsilcisi olarak biz grubumuzu toplamaya başladık. bu organizasyon tüm motorcular için

teşekkürler dostdark
    İşte budur
    ben teşekür ederim
    bu arada gelebilecek arkadaşlara birdaha hatırlatalım
    18 MART ÇANAKKALE çıkarması var birçok ilden birsürü motor ÇANAKALEYE akacak
    gelebilecek arkadaşlar birde kasklarına ay,yıldaz veya türk bayrağı çıkartması takarlarsa memnun olurum
    bu arada bu formu baştan okumayan arkadaşlar varsa okumalarını tafsiye ederim
    herkezin yorumları bize yol gösterecek
    HEPİNİZİ SEVİYORUM

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    ben yeni gördüm wala konyadan yılmazla beraber varız bu işte
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    teşekürler RAPTOR ve YILMAZ
    Birde arkadaşlar başka sitelerin de motor dostları akacak
    Bir yerde onların da 18 mart da orada olmaları güzel eyer ki çok sayıda motor olursak ve kasl veya motorlarımızda türk bayrağı sitıkırı olursa medyanın da dikkatini çeker ve bu forumda yapmayı düşündüğümüz gövde gösterisinin küçük bir provası olur hem orada yüzyüze konuşur neler yapabileceğimizi değerlendiririz

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Fİkir mükemmel arkadaşlar ama malum : "Mart kapıdan baktırır..." hesabı o günler neyi gösterir yol durumu ne olur bilemeyiz.Şu var ki Denizli'den Çanakkale ye en kısa mesafe 475-500 km.Ve hiç uzun yola çıkmamış birisi olarak açıkcası tek başıma yola çıkmak beni korkutuyor.Haa şu var ki,bir kaç arkadaşla bu konuyu da görüşeyim,olumlu bir yanıt alabilirsek Hazır asker gibi dikiliriz Çanakkale'ye.Mesela izmir ekibi bu konuda olumlu cevap verirse,biz denizli'den yola çıkıp Manisa yakınlarındaki Akhisar yol ayrımında buluşabilme sözü verirsek,hem daha güvenli,hem de daha kalabalık bir ekiple katılabileceğimizi sanıyorum.Yani bu konuda hepimiz birbirimize bir şekilde bağlıyız.Saygılar.

Motosikleti
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Fİkir mükemmel arkadaşlar ama malum : "Mart kapıdan baktırır..." hesabı o günler neyi gösterir yol durumu ne olur bilemeyiz.Şu var ki Denizli'den Çanakkale ye en kısa mesafe 475-500 km.Ve hiç uzun yola çıkmamış birisi olarak açıkcası tek başıma yola çıkmak beni korkutuyor.Haa şu var ki,bir kaç arkadaşla bu konuyu da görüşeyim,olumlu bir yanıt alabilirsek Hazır asker gibi dikiliriz Çanakkale'ye.Mesela izmir ekibi bu konuda olumlu cevap verirse,biz denizli'den yola çıkıp Manisa yakınlarındaki Akhisar yol ayrımında buluşabilme sözü verirsek,hem daha güvenli,hem de daha kalabalık bir ekiple katılabileceğimizi sanıyorum.Yani bu konuda hepimiz birbirimize bir şekilde bağlıyız.Saygılar.
    Kanki diyer arkadaşlar karda kışda geziyor bence hava o kadar sorun olmaz sıkı giyinir mont kask dizlik belik
    adranalin olur
    bence siz izmir tayfasıyla konuşun ve onlara katılın
    duyurular bölümünde bir topikleri var
    orada görüşürüz
    hee herkaz karanfil taksın ki birbirimizi rahat bulalım

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bizim ekip bahara hazır arkadaşlar çanakkale gezisine katılamayacağız mesafe ve işlerden dolayı ama hep tek vucut olacağız

serkan abi sen olduktan sonra konya hazırdır

Motosikleti
    bizim ekip bahara hazır arkadaşlar çanakkale gezisine katılamayacağız mesafe ve işlerden dolayı ama hep tek vucut olacağız

Bu ruh önemli arkadaşlar

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR

walla yılmaz şartlar elverdikçe butür şeyler kaçmaz

ahanda kafiye oldu walla

yaw hakkat gidermi bizim motorlar oralara mesela biz denizliyle buluşsak ordanda izmirle buluşup ver elini çanakkale bunu bi düşünelim
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    walla yılmaz şartlar elverdikçe butür şeyler kaçmaz

ahanda kafiye oldu walla

yaw hakkat gidermi bizim motorlar oralara mesela biz denizliyle buluşsak ordanda izmirle buluşup ver elini çanakkale bunu bi düşünelim
    serkan abi başımıza şair mi olcan
    oralara kadar gidemezsek de gittiği yere kadar napalım

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Evet arkadaşlar,öncelikle şunu söylemek istiyorum: Bu konuda oldukça ısrarlı ve ciddiyiz.Kimse hafife almamalı ve gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşlardan destek almalıyız.İlk olarak şöyle bir fikir geldi aklıma;www.motosiklet.net'in destekleri sürecekse (!),ve katılmak istiyorum diyen arkadaşlarında sözleri bizleri yarı yolda bırakmayacaksa,A4 ebatında siyah beyaz broşürler hazırlamak,ve bu broşürleri her ilde seçilen temsilci kardeşlerimize göndererek,çoğaltmasını ve bunları ilan panoları gibi yerlere asılması.Tabi bunun içinde öyle çok büyük meblağlara ihtiyaç yok,belirlenen rakamlarda (50-100-200...) bu broşürleri fotokopiyle çoğaltmak ve 3-5 YTL fedakarlık yapmak.Ve bu broşürlerin belirli yerlerde afişe edilmesi.Bu konuda ciddi ve ısrarlı olduğumuza DİKKAT çekmek istiyorum.Desteklerin arttığına da dikkat çekmek istiyorum.11.sayfadayız ve hala devam edeceğine inandığım bir akımı başlatmış olacağız inaşallah.MOTOSİKLET FESTİVALİ.ya da www.motosiklet.net Motosiklet Tutkunları Festivali...vs.İsmini biz koyalım.Hepinize destekleriniz için teşekkür eder,desteklerin artmasını umut ederim.
    Unutmadan şunu eklemek istedim : Bu olayın yasal yönünde araştırma yapmadım.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Ayrıca organizasyon Ankara'da yapılacağı için Güçlü Ankara ekibimizin de desteğine ihtiyacımız var(!).Orada yapılması gereken işlerde bizlere yardımcı olması,organizasyon için alan temininde yardımcı olmak ...vs gibi.Saygılar.

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    süperrr bea.valla düşünceniz çok süper olmuş tebrik ederim...

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    arkadaşlar istanbul/TUZLA temsilcisi benim tel numaram 05377000446.istediğiniz an haberleşelim...ben afişleri bilgisayarımdan çıkartmaya başlıyom ama türkiyenin her tarafında aynı saatte gerçekleşmesi gerekiyo toplu buluşma ne zaman ilk önce bunu değerlendirelim.sonra işin içine atılalım...

destinyofrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 600
    Ben aldım yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ehliyetim var benim var var ne organisazyonu çalışmadım güne denk gelirse bende gelim mi ay bide daha yeni üyeyim yoq yoq ben gelmim siz yapın organizasyonu ben sadece destekliyim uzaktan hem motorumda yoq benim yine arkadaşın asyayı mı alıp gelip hep hep de isteyemiyorum çekiniyorum) ya allahım ne olurdu parayı icat ettirmeseydinde bizde böle sıkıntılar çekmeseydik te ben istiyince şıppadana motorumu alsaydım hemide racing

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Yine unutmadan arkadaşlar!bazı kardeşlerim sormuş ama arada kaynamış sorular.Tek bir yerde mi toplanacağız gibi.Yine bu sayfa da belirtmek istiyorum;mesela Antalya motosiklet.net ekibi ve tüm katılımcılar,Antalya'dan yola çıksınlar ve 320-350 Km sonra Konya'ya varsınlar.Konya ekibiyle beraber de 250-275km sonra direk Ankara'da olsunlar.Yada bu şehirler(istikamet) kesinlikle değiştirilebilir.Mesela biz denizli ekibi olarak yola çıkar ve yolda bi yerde mutlaka yolların kesiştiği bir yerde İzmir tayfasıyla buluşur,ordan Eskişehir tayfasıyla beraber Ankara'ya geçebiliriz.Ya da,ya da,ya da...Örnekler çoğaltılabilir ve çeşitli alternatifler geliştirilebilir.Bütün fikir ve katılımcıları bekliyoruz kardeşlerim.Hadi biraz gayret.

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar motor alma derdınde oldugum ıcın uzun bı suredır bu baslıgı takıp edemedım.kusurabakmayın. sayfaların çogunu okudum ama bi türlü tarih bulamadım.hangı tarıhte düşünüyoduk bu buluşmayı.19 mayıs mıydı?
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

destinyofrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 600
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı
    arkadaslar motor alma derdınde oldugum ıcın uzun bı suredır bu baslıgı takıp edemedım.kusurabakmayın. sayfaların çogunu okudum ama bi türlü tarih bulamadım.hangı tarıhte düşünüyoduk bu buluşmayı.19 mayıs mıydı?
    BENde alıcam bigün

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Buluşmanın net bir tarihi yok arkadaşlar buna hep beraber karar vermeliyiz!!!Çoğunluğun sağlandığı,onayladığı tarihte gerçekleştirmemiz lazım.Bir de dostdark arkadaşımız yeni bir fikir attı ortaya.Onun fikrini de değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Çanakkaleyi ziyaret etmemiz de güzel olur,hem de büyük buluşmanın bir provası olmuş,en azından birbirini tanımayan-yüzyze görüşmemiş bir çoğumuz;birbirimizle tanışma fırsatı bulmuş oluruz ve daha büyük organizasyonlarda birbirimizi daha çok desteklememize temel hazırlamış oluruz.Saygılar.

cagri3585 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu olayı bölge olarak gerçekleştirsek yakın illerden motorcumlar toplanıp bi yerlere gezi yapsak böle çok daha ii olmaz mı?

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler