katılımcı listesi nerde?güncellendimi...
katılımcı listesi nerde?güncellendimi...
izmirden +1
Kanunisultan;katılımcı listemiz 2.sayfada.Dönem dönem ben güncelliyorum sayfa 2 deki listeyi.Umarım destekler daha da artacak
abi çok güzel diyosunuz da bu organizasyon her ilde ayrı ayrı olup tek bir toplanma yerimi olucak güzergah nedir walla benim jawa dayanırsa van a kadar giderim eskişehir den sewgilerle
selam arkadaşlar bence haklısınız ama bir fark var organizasyonu istanbulda yapalımki ses getirsin basın ilgilensin motosiklet satıcılarıda belki sponsor olur istanbulda gövde gösterisi çok güzel olur. forumu tam akuyamadım buyüzden istanbulda olsum dedim.brnde varım.
500. mesajım şerefine forumu güncelliyim dedim ahanda inanmıyosanız sol tarafta yazıo cevap sayısı : 500
___GÜNCEL___GÜNCEL___GÜNCEL___G 0;NCEL___GÜNCEL___GÜNCEL___
Arkadaşlar listede adımı buldum ama ilde ????
ben istanbul dayım
Aslında küçük piknik ,parti gibi olaylarda toplanıp olayı cidii bir plartfoma çekmeli mesela başkan ve sözcüler seçilmeli
tişort .... gibi malzemeler yapılacak bunlar bir maliyet ama türkiyede çok büyük motor markaları var bunlarla konuşup sponsor olmalarını sağlarsak istediğimiz herşey bedavaya gelir
tabiğiki bu firmalara gidebilmemiz için 2.sayfadaki listenin cidiği rakamlarda olması gerekir
haydi listeyi manyak boyutlara getirelim
o zaman bütün motor firmaları birbirlerine girer bize sponsor olmak için
HAYDİ SES GETİRELİM
RÜZGARLA DANS EDEN ÖZGÜR ADAMLAR SİZE GÜVENİYORUM
Yaw kardeşim birileri arar da bulur şu topici yaww,bi cevap yazar hortlatır.Hep ben mi hortlatcam kardeşim yawww
Evet yaa hani buluşuyordukcrazy_devil adlı üyeden alıntı
bence her ilden bir iki kişi seçip küçük toplantılar olmalı daha birçok kişi birbirini tanımıyor
Ben pazar günü gelebilecek arkadaşları belgırat ormanında küçük bir piknie çağırdım gelenlerle bu konuyu konuşacağım
özelikle istanbuldaki arkadaşlar müsayitseniz pazar günü belgırat ın girişinde saat 12 de buluşuyoruz mümkünsa gelin
temiz hava almış olursunuz.
Anaaaa abi sen naptın Belgrat OPrmanlarında ne işiniz var yaww. aman diyim allah muhafaza yaww bi kazaya kurban gitmeyin sonra Hani filmlerde felan pek iyi duymuyoz o ormanın adını Haaa bu arada teşekkür ederim bu konuda hassas davrandığın için
Valla adı coşkun olanları aramıza katmıyacağızcrazy_devil adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
tek vücut olacağız diyoruz ya işte elimize güzel bir fırsat
sadece bir ön gösteri olabilir
genelde sitelerde 18 mart çanakkele gezileri konuşuluyor ve ben duyuru yapılınca bende katılacağım
her ilden guruplar akacak
haydi toplanıp büyük guruplarla türk bayraklarıyla şehitlerimizi görmeye gidelim
orada eminimki diyer illerden gelen dostlarımızlada tanışacağız
tek vücut ulmak için bir altyapı yapmalıyız buradan yazmakla olmuyor
haydi hareketlenin size güveniyorum
en azından en kalabalık gurup istanbuldan gitmeli nekadar piknie bile gidemiyorsak da
Rüzgar adamları sizleri çanakkaleye davet ediyorum
ki benim mondial im var kimse düşünmesin yaa ben büyük makinelerle gidemem diye olmazsa iki gurup yola çıkarız benim gibi ufaklıklar 2 saat önce çıkar dinlene dinlene gideriz
yaaa atalarımız orada ölmüş biz gezmeye gideceğiz üşenmeyelim
yağmur bile yağsa molalardaki sıcaklıklarda ısınırız
Hepinizi seviyorum
ben de varım arkadaşlar ANKARA'DAN HIZLICAK msn= fatih0006@hotmail.com
bekliyorum ankaralı hemşerilerimi
beni de ekleyin listeye
motorcu olmak bir ayrıcalık olacak
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
HızlıcakHIZLICAK adlı üyeden alıntı
ankara tayfası istanbul üzerinden gelmeye karar verirsi bolu kocaeli de size katılır istanbulda da bizim katılımımızla iyi bir gurup olur feribot kullanırsak da dinlenmiş olursunuz
Tarih ve saat belli olsun.Biz motorize07 olarak gereken desteği veririz.Türkiyenin en çok motorsiklet kullanıcısı olan şehrinden sevgiler.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Tarih ve saat belirlenince buradan duyurulur
birde arkadaşlar herkez bayrakmı taksın tabiğiki her motor buna müsayit olmıyabilir o gün için türk bayrağı sitıkırı alsak ve herkaz kaskına yapıştırsa
düşünsaniza herkezin kaskında ay yıldız güzel görünmez mi
dostdark, sadece o gün değil tüm zamanlar içinde takılmalı. Güzel bir öneri teşekkür ederim. Ben hemen kalitlei birşey alıp yapıştırmayı düşünüyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
kardeş valla ne zaman geliyoz ne zaman çıkıyoz hiç haberim yok ama mayısta bana uyar 5 yıldır ehliyetsiz biniyorum mayısta ehliyet cebimde artık korkum olmayacak fizana da deseler giderim. Ben uyarım.dostdark adlı üyeden alıntı
dediğim gibi "MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"
Hızlıcan mayısta da birşeyler yaparız ama şu anda 18 marı programa aldıkHIZLICAK adlı üyeden alıntı
birçok siteden birçok gurup çanakkaleye akıyor
bizde büyük bir gurup toplayıp kaskımızda ay yıldızlar anzaklara türk motorcularını tanıtalım dedik
işin aslı tanışalım kardeş olalım
iyi günlerimizde eylenelim kötü dünlerimizde elele verelim
Şimdi kesin tarih 18 mart mı kesinleşti mi arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)