şşşşşşşşş
serdar bende varım
şşşşşşşşş
serdar bende varım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Yaw ben dün GUNCELleyecektim.
Arkadaşlar zaten ilgilenmiş.
ya arkadaşlar ne yaparsanız varım
köprüden atlama eylemi deyin atlıyayım
ama büyük eylemden önce büyük piknikler ve toplantılar yapıp tanışalım ve yapılabilecek herşeyi konuşalım
bence motorla 1.2 turla bu iş olmaz öyle birşey yapmalıyız ki televizyon ve gazetelere cıkmalı
zırt pırt birşeyler yapamayız tek bir vuruş hakkımız var ve onu en iyi şekilde yapmalıyız
mesela yol şalışmaları yapanlar basit bir yelek takarlar dikkat çeksin diye bizde o tarz bir yelek bastırıp büyük gün giyebiliriz
eylem sonrası da tişortlar bastırıp bunları insanlara ulaştırabiliriz................................... ............birçok şey olabilir birçok strateji üretilebilir ama asıl eylem öncesi büyük piknikler düzenleyip beyin fırtınası yapmalıyız. özgür adamlara güveniyorum
dostdark haklısın kardeşim;büyük organizasyondan önce şayet sevgili modlarımız geçen seneden gündemde olan sweetshort ve t-short lerin basımına başlarlarsa bunlarla katılabiliriz(sanırım sitemizin t-shortlerinde de reflektör olacak).Tabi bu yine görüşülmesi tartışılması gereken bir konu.Desteğin için teşekkür ederim ayrıca.
süperrrr bi fikir bende destek veriyorum msn numan_tas@hotmail.com
arkadaşlar havalar ısınsın bir herkez kendi şehrinde büyük piknikler düzenlesin
daha ne güzel fikirler cıkacağına eminim
pikniklerden sonra çıkan fikirleri her keze mail ling le yolarız ve strateji belirliyip hazırlanırız.
bu arada istanbuldaki arkadaşlar isterlerse bir mekan kapatıp parti de düzenliyebiliriz herzaman protesto için değil bazende eylence içinde toplanabiliriz
heryerde damsız girilmez yazıyor ya bizim partiye KASK SIZ GİRİLMEZ yazacağız bakarsınız para bile kazanır büyük eylemde hazırlıyacağımız t-sohort vs harcarız.
MUTLU KALIN
GUNCEL
En azından , böyle organizasyonlarla motorcular birbirini tanımış olur...
tabii abi ne güzel olur genç yaşlı ... herkes kaynaşır..
Toplantı düzenlemek için valilikten izin almak gerektiğini duymuştum. Sonra motorcular yürüyüş yaptı şu kadar kişini kafası kırıldı. Şu kadar gözaltı olmasın. ;) Düşünce güzel nisan mayıs'a kadar da şekillenir diye düşünüyorum.
Teşekkürler crazy_devil ve viper_1 + motosiklet.net +10000
Sadobey
Güzel bir konu askıda kalmasın... bir gövde gösterisi olur .... basın çağrılır.. bir iki motor falan yakarız temsili olarak hatta bir motorcu kardeşimizide ucundan tutuşturur sonra söndürürüz ) hatırlıyorum adanadamı bir yerde oyle bir şey yaptı adamın biri gaztelere manşet olmuştu..
Hep Destek Tam Destek...ortak paydada faydalı olacağına inandığım bu konuda hertürlü desteği sağlarım.
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
ben samsundanım burda epey bişeyler yaparım dreamosi@hotmail.com bzim bi gurubumuz var zaten bu organizasyon olur mantıklı
osman
Destekler için teşekkür ederiz arkadaşlar. Skullhunter hocamızda,bu büyük buluşmadan önce t-short ve sweetshortlerin baskılarını halletmiş olursa daha bi mükemmel olur bu buluşma.
hem insanlar bizi farkeder ve trafikte daha duyarlı olurlar
havalar ısınıyor artık ufak ufak tanışma piknikleri veya taksimde bir mekanda buluşma organizasyonları yapma zamanı geliyor
böyle bir organizasyon ayarlanırsa ben varım
ayrıca bir organizasyon firmasında çalışıyorum
hertürlü ses ışık görüntü sistemi sağlıyabilirim.
bende varım ıstanbul dan
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
Fuara giderken küçük çaplı bir organizasyon yapılabilir bence.
Anadolu yakasından dünya ticaret merkezine 100 motor beraber gitmek anahaberlerde mankenleri, sibelcanı vesaireyi gösteren kanallar için kaliteli bir haber bence. 2 de korna çaldık mı tamam
+1ghost_racer adlı üyeden alıntı
bizlere ; gruplaşmış motorcuların üyeleri , liderleri lazım...
teşekkürler ghost_racer...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)