Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

Motovento
    REKLAM ALANI
    tural77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 BMW
    Bende bu organızasyona sonsuz desteğimi vermeye hazırım. ANKARA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Salihgureli
    salihgureli@gmail.com
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    arkadaşlar lütfen bu tip organizasyonlara desteği artıralım. eminim siz de trafikte sıkıştırılmak istemezsiniz. bu ancak bu tip organizasyonlarla motorcuların farkedilmesiyle mümkündür
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Full Destek

Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı
    en iyi destek budur.

Yorum yapmadan sadece kısa mesajlar lütfen , topiği şişirmeyelim...

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    şişirmesinize kardeşim topici
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Antalyadan 20 veya 30 kişi ile bizde varız . Ben ve Motorize07 grubu varız aynı zamanda Motorant ile de görüşürüz ...

s.senkul@basak.com.tr
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

sonuna kadar destekliyorum ve bununla ilgili olarak panel açık oturum ve özellikle bu reyting tv lerinde tanıtıcı programlar yapmalı ve baskı unsuru yaratacak bir eylem geliştirmek lazım.Motorların trafikte bir unsur olduğunu türk sürücülerinin mutlaka öğrenmesi gerekiyor.Bu motor kazalarının % 50 oranında azalmasını sağlar.Bu konu özellikle avupa ülkelerinde son derece hassas uygulanır.Motor kullanıcıları arasında bir anket yapılsa motor kullanıcıları daha bilincli trafik bilgisine sahip çıkacağına inanıyorum.Malesef motoru trafikte yok farzederek araç kullananlar çoğunlukta.Mutlaka bir plan cercevesinde bu konuyu benimsetmek gerekiyor.

Alıntı feragold adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar keşke yolunuz şehir merkezinin büyük çoğunluğunun yasak olduğu gaziantep tende geçse. bu dayanışmayıda bütün dünyaya gösterdek...
    Ben bu Gaziantep yasağını başka mail lerdede okudum.nasıl bir şey bilgi verirseniz memnun olurum.Ehliyet ve ruhsat olmaması ayrı bir şey trafikte araçlara yasak uygulamak ayrı bir şey bu yetkiyi hangi TC kanunundan alıyorlar.Şehir trafik komisyonlarının bile böyla bir yetkisi olduğunu sanmıyorum.

didi73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Virago 1100
    iyi bir fikir bende Antalya/ Alanya dan destek verebilirim, sadece gelişmelerden haber dar olalım. başarlar

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    super bı organızasyon olacakk

silves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SKYGO 200
    iyi bir fikir umarım büyürüz atlasyucel@gmail.com

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    Arkadaşlar bu fikirler çok iyi. Benim fikrim;
    .........Baharda ilk önce her şehirdekiler kendi arasında toplansın aynı tarihte. şehir turlarını yapsın. böylelikle aynı şehirdekilerde birbiriyle tanışmış olacak ve daha sonraki buluşmalar daha iyi organize olabilecek.
    .........Bahar buluşmasından sonra her şehirdeki gruplar birbiriyle irtibat kurarak, belirlenen bir merkez olacak şehire doğru yola çıkacaklar ve yol üzerinde uğradıkları şehirlerdeki motorcularda gruba dahil olacak ve son olarak merkez şehirde büyük bir kortej oluşturarak değil ulusal televizyonlara dünya televizyonlarına bile çıkarız. En son bi alanda toplanarak mangal partisine dönüşebilir mevzu.. (aslında tabi bir iki rock grupta ayarlayabilsek süper olurdu ).... Bu büyük toplantıda yazın olabilir.

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    Arkadaşlar aranızda iyi bir organizasyoncu olan yada tanıdığı olan kimse yokmu? Bunlar çok rahat yapılabilecek şeyle çünkü. Lafta kalmasını istemem şahsen.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Tekrar destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
    wowox;sevgili kardeşim umarım lafta kalmaz,baksana gün geçtikçe çoğalıyoruz.İnşallah lafta kalmıycak.Haaa en azından,düşündüğümüz kadar büyük bi, organizasyon olmasa bile,ufak çaplı bişiler yine yapılabilir.Bu arada arkadaşlar 2.sayfada katılımcıların nicklerini yazıorum;eksik olan varsa ve bazı bilmemiz gereken kişisel bilgilerinizi (isim,soyisim,bulunduğunuz memleket,ulaşabileceğimiz telefon numaraları,varsa msn adresi yada normal bir mail adresi...gibi) bana veya viper_1 e özel mesajdan yazarsanız hem bu konudaki ciddiyetinizi anlamış olacağız,hem de organizasyon günü gelip çattığı zaman iletişim kurabilmemiz açısından sevindirici olacaktır.SAYGILAR

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    Vİperrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!1 bittin olm sen.boole bı topıc acıyon ve ben bunu sımdı goruyom.olm yedım senı.bıtırdım.ya insan bı soler bak topıc actım actım.yok valla bıttın sen.kac olm benden.eskısehır dar gelcek sana.kose bucak kac artık bendennn........ bu arada bendende tam destek.

zibidi_oglan@hotmail.com eskısehır

tarık54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çakma harley
    sakaryadaki dostlardan bi haber yokmu organizasyon bazında
    :146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Ehliyetimi alır almaz Ankara ekibine katılacağım için şimdiden heyecanlaniyorum.Organizasyonun her safhasına elimden gelen desteği vereceğim.mailim;enisa@bilkent.edu.tr

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Ayrıca motosiklet kullanımına teşvik etmek,her motosikletlilerin serseri olmadığını kanıtlamak,yolda bir motosikletli görünce önünü kesmek yerine yol vermelerini düşündürebilmek,MOTOSİKLETLİLERİ FARK ETTİRMEK.Bu gibi güzel örnekler çoğaltılabilir.Her şey köprüden geçiş ücretinin artırılması yada vergilerin çoğaltılaması-artırılması ile kısıtlı değil.Unutma ki bir kamyonun altında kaldığın zaman "Aaaa motor mu varmış benim önümdeeee.Heeeççç farketmedim vallah kosmerim" diyen pos bıyıklı amcalar senin canını geri getirmeyecek.Tek bahanesi "GÖRMEDİM"!!! olacak.Eee sonra da dicekler ki "Bu motosikletlilerde kendilerini göstercek bişiler yapsın kardeşim"...:
    Ne yalan söyleyeyim motora binen kişi görünmez adam olduğunu kabullenmeli. Motorcular ile ilgili hergün tüm kanallarda belgeseller yayınlansa emin ol adamlar seni yine görmeyecek. Nasılki sigara içmek kapalı yerlerde yasaklandığı halde adamlar müşteri haklıdır mantığı ile izin veriyor. Emniyet şeritleri yasak millet ambulanslarda ölüyor yine de her zaman dolu.
    Yani olabildiğince trafik hızı üzerinde seyir edeceksin. Görünmez olduğunu düşünerek süreceksin. Bu gerçekleri kafandan çıkarmayacaksın. siz toplanıp eylem yapınca ezilen motorcu görünür mü olacak ? Yok öle bişi!
    Bu arada arabalar motorları sıkıştırıyor da tam bir yalan. Yok öle bişi.
    Arabalar arabaları da sıkıştırır. Sadece motorda olduğunuzda daha fazla tırsıyorsunuz hepsi bu
    Neyse siz toplanın bişi diyemeyecem
    Ama maksadınız tanışmak falan olsun. TVye çıkmak değil
    DBTYSG

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    murrat arkadaşıma hitaben:
    Sevgili murrat; amacımız TV lere çıkmak değildir!(1)
    Gerçek motorcu ruhu taşıyan bi insan otomobil de sürse araçları sıkıştırmaz;en azından ben öle yapıorum (2)
    Serserilik yapmak için motor süren artislerde ezilmeye mahkumdur (3)
    Arabalar motorları sıkıştırıyor tam bir yalan DEĞİL.sitemizde de bu konuda onlarca konu bulabilirsin (4)
    Motorda da olsam,arabada da olsam kimseden tırsmam,motorcu adam da tırsmaz (5)!
    Bizim toplanmamıza elbette sen bişi demiyeceksin çünkü senin demenle toplanmıyoruz (6)!
    Bu topic konunun tartışılması için değil(!)katılımcı TOPLAYABİLMEK.
    KÖSTEK OLMAK DEĞİL,DESTEK OLMAK ve DESTEK OLACAKLARI TOPLAMAK!!!
    Saygılar sevgiler.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler