Ben de aynen böyle düşünmüştüm. Bu fikre crazy_devil de destek veriyor.Umarım gerçekleştirecez...APV41 adlı üyeden alıntı
Ben de aynen böyle düşünmüştüm. Bu fikre crazy_devil de destek veriyor.Umarım gerçekleştirecez...APV41 adlı üyeden alıntı
ayıp yaaaaaaaaa..........................
listede adım yok
Ha bu ara da viper_1 benim destek olduğumu söylemiş ama henüz buraya yazamamş arkadaşlarımız da var(işleri yoğunluğuyla)
forrap İzmir
free_eagles Denizli
poseidon Denizli
huzurmotor Denizli
Emniyet spor Denizli (Ama henüz belirlenmedi)
Kültür net int.cafe Denizli (Yani yine ben )
kanunisultan Eskişehir
omega Denizli
matrax Bursa
EgeKnn İzmir
patatessoğan Lüleburgaz
kamde Ankara
xxxxx Dünyadan Bir yerden( )
aliberkay İstanbul
VİRAGORİDER İstanbul
ylmzz ve Konya MT Konya
Super_meke İstanbul
Sick_boy İstanbul
emrah78 ???
uzzy İstanbul-Kadıköy
viper_1 Eskişehir
crazy_devil Denizli
APV41 İzmir
KLEBER Edirne
Makine Adana
rEnE İzmir
okanogur ???
shamyl İstanbul
motorinn İstanbul
motosport ???
feragold Gaziantep
guven61 Antakya
k_eddy İstanbul
agonyozgur İstanbul
nietzsche İstanbul
v_star Bursa
demgah İstanbul
34'TU'4343 Alanya
lespaul_84 ???
orcun ???
numan_tas ???
2move Ankara
AsiGenç İzmir
tural77 Ankara
salihgureli İstanbul
CenkKeskin Zonguldak
aktansoy ???
MeTaL ve Motorize07 Antalya
Silves ???
wowox Bursa
didi73 Antalya
Si_BeMoL Eskişehir
açıkyol Ankara
tarık54 Sakarya
cardoso Denizli
motomonster İstanbul
dostdark İstanbul
numan_tas İstanbul
yamahaman ???
sadobey İstanbul
LaCiVerTSaRi İstanbul
ghost_racer Samsun
TAVCI İstanbul
Nemrut ???
dEnYoO İzmir
coctail ???
RAPTOR666 Konya
destinyofrock Cehennem
bigking İstanbul
THE_LANCET ???
Dishy Antalya
Fakir ama gururlu Antalya
Kartal_23 İstanbul
sarcosucos Balıkesir/Denizli
Beyler Ne kadar faydam dokunur bilemem ama arkadaşın motoruyla ve bulabildiğim motorcularla birkaç tur atarız(Lüleburgaz'da) tabii gelenler olursa daha büyük bir topluluk halinde olabilir.Tarih olarak bir karara vardınız mı?
arkadaşlar güzel düşünmüşsünüz elimizden ne gelirse yaparız
viper beni biliyorsun sana hep destek tam destek bende motor yok ama sen beni arkana alırsan bütün türkiye yi dolaşırım seninle
dikkat et ama bu iş hocanın fil hikayesine dönmesin senin iyiliğin için söylüyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5X
Desteğin için çok TEŞEKKÜR ediyorum ve bu mesajını GEYİK ekibinin mesajı olarak kabul ediyorum ve sen başta olmak üzere hepinizi kucaklıyorum.
Artçı konusunda talep çok , kura çekecez...
Arkadaşlar desteğe devam ediyoruz.
Ben bu tehlikeyi göze almıştım daha önce yazılanlarda ;Arkadaşım , ben 100 kişi buluyum Eskişehirden.
Nasrettin hocanın fıkrası gibi , her köşede 2 kişi ayrılır gruptan.
Valiliğin önüne gelesiye kadar. Kimse kalmaz.
Tabi istisnalar hariç. (sibemol , kanunisultan , argento)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7117
Bu mesajı da başlığı GUNCEL lemek için yazıyorum. Biraz uzun ve alakasız oldu ama modlar artık k.bakmaz...
keşke bişey yapabilsem yaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar merhaba ben henüz sizin aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese merhaba. Düşündüğünüz fikir gerçekten güzel ama motorun trafikte farkedilmemesinin sebebinin bilinçli yapılan bir davranış olmadığını düşünüyorum. Ben motor konusunda henüz tecrübeli değilim. Daha motorumu yeni aldım ama araba tecrübem var. Bu aralar motorla ilgili yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Biraz araştırıyorum. Sanırım görünmeme sorunu en büyük sorunlardan biri. Bunu bilmeme rağmen geçenlerde araba kullanırken farketmeden önümdeki motora çok yaklaştığımı farkettim. Hemen aklıma görünmeme sorunu geldi. Yani aslında otomobil kullanıcıları motoru görüyorlar ama aynı zamanda motorun önündeki aracıda gördüklerinden farkında olmadan öndeki motora yaklaşıyorlar. Bu bence büyük ölçüde bilinçsizce yapılan bir davranış. Tabi bunu bilinli olarak yapan trafik magandalarıda mevcut. Bu tip bir organizasyonun ses getirebilir ama çözüme katma değeri beklendiği kadar olmaya bilir. Yani bir şekilde araç sürücüsünün ne yaptığını farkettirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ne bileyim montun üstüne yazılacak bir yazı mesela. Bende insanım gibi... Tabi bu espirili bir yol. Ama dikkat çekecek ve algılarını açacak bir şey. Bu tip sıradışı çözümlerde belki yararlı olabilir. Ama altını özellikle çiziyorum.
Arkadaslar Viper_1 ve Crazy_Devil'in düşündüğü birlik, beraberlik, tek vücut olma düşüncesini sonuna kadar destekleyen biriyim şuna eminim ki eğer böyle bir organizasyonu düzenlersek ki düzenliyeceğiz biz motorsiklet tutkunları ve delilerinin saygınlığı kat kat artacaktır ve farkedilirliğimiz hat sâfaya gelecektir...
Şimdiden organizasyon düşüncemizi tanıdığımız arkadaşlarımıza belirtelim ve yanımıza olabildiğimizce cok fazla motorsever topliyalım gerçekten aynı günde belirli şehirlerin göze çarpan mekanlarında motorlarımızla gezi düzenlersek elbet coğu kişinin dikkatini çekeceğiz ve bunu basına da yansıtacağız işte o'zaman heryerde şuna benzer başlıklar okuyacağız;
''MOTOR TUTKUNLARI KENDİNİ GÖSTERDİ''
Saygılarımla...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Ya benim anlamadığım en saçma sapan topiclerde bile millete sırf geyik olsun die mesajlar atılıyor.Neden hala şuracıkta toplanan motosiklet ailesinden üç beş kişi mesaj atıyor yaa.Bu organizasyon trafikte sadece beni,viper_1'i,sick_boy'u...tanımaları için yapılmıyor.Tüm motosiklet kullanıcılarını farketmeleri için yapılıyor bu organizasyon.bi gayret yaaa allah aşkına yaa.bu nasıl iştir ya.tamam madem karşısınız böle bi organizasyona bari onu da söleyin de içiniz de içimiz de rahat etsin be
+1SicK_BoY adlı üyeden alıntı
işte bilinçli motorcu budur! Aklındakini istediği şekilde yazacak , yazdığına kendisi de , çevresindekiler de destek olacak.
= crazy_devil in son yazdığı yazıyı okuyunca aklıma gelen birşeyi daha hatırlatmak istiyorum.
Motorcuları farketmek gerek fakat ÖNCE MOTORCU , MOTORCUYU FARKETSİN...
viper_1 adlı üyeden alıntı
+9999999
Crazy kültür-net int. yenimi acıldı. Neresinde Denizli'nin.
Comfirmation Bias
sadece 30 40 kişimiyiiiizzz
Merhaba
Adana'dan kimse yazmamış sanırım. Valla olmaz böyle. Bekledim kim çıkacak diye ama tık yok. Adana için beni yazın.
Şöyle bir önerimde var. Yıllık olarak (Yani her yıl aynı zamanda) Türkiye'nin ortasında (Ankara) buluşalım. Hem Atatürk'ü ziyaret ederiz. Tüm motorcularda buluşur. Ne dersiniz? Yapıyoruz büyük bir organizasyon bari tam yapalım.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
valla cok dogru söyledın makine
Anıtkabir'e de gitmeliyiz
Doğruyu söylemek gerekirse arkadaşlar bizim asıl fikrimiz buydu.Hatta tam anlamıyla anlatmam gerekirse;biraz uzun sürecek ama mod kardeşlerim kızmasın : viper_1 ile yaptığımız görüşmelerde;şunu konuştuk-tartıştık;(İmkansız olduğunu bilsek de bir fantazi) 1-}Her şehir de aynı gün aynı saatlerde motorcuların toplanması ve önceden karar verilmiş etkinlikleri düzenlenmesi için izin,yetki...vs lerin alınmış olmasından sonra etkinliklerin yapılması. 2-}Belirli merkezlerden yola çıkan motorize ekiplerin diğer şehirlere uğrayarak o şehirdeki motorize ekipleri de yanına alarak,o şehirde etkinliklerini yaptıktan sonra,bi başka şehre,orada da diğer motorcu kardeşlerimizin yanında eşlik ettikten sonra bi başka şehre derken (tabiki bir merkezden yola çıkan ekiplerin çok olması;o kadar az şehire uğranılması ve hem benzin sarfiyatı hem de yorulmamamız açısından önemli bir paya sahip.) en son büyük organizasyon yerinde bütün motorcuların toplanması. 3-}Biz bu organizasyon için Ankara'yı düşündük.Aynı sizin düşündüğünüz gibi kardeşlerim.Ama kimilerine saçma gelebilir hatta tepki alabiliriz diye söylemedik bir şey.Fakat işte şimdi söylüyorum.BÜYÜK ORGANİZASYON'un şunlardan oluşmasını diliyoruz:
1} Sonuna kadar www.motosiklet.net 'in desteğini;
2} Bütün imkanları zorlamanızı-zorlamamızı;
3} Ne kadar çok katılımcı olursa o derece güzel olacağını;
4} Ankara'da YÜCE ATAMIZ'ı ziyaret ettikten sonra;kalımının az olması durumunda amatör grupların,katılımın çok olması durumunda ise profesyonel grup veya beğenilen sanatçılatın sahne alacağı bir konser(tanışma-kaynaşma partisi) vs.vs.
Ayrıca hala topicte katılımcıların çoğalmasını bekliyoruz.Çoğalması durumunda bir an önce harekete geçip,çalışmalarımıza başlayacağız.
Son bir noktaya daha değinmek istiyorum kardeşler;bu organizasyonun her sene düzenlenip (rock'n coke vs.gibi) gelenekselleşeceğini temenni ediyorum.
SAYGILARIMLA HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEKLERİ İÇİN.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)