Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR...

REKLAM ALANI
    TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    baska bır topıge yazmıstım ama sanırım yazının uygun yerı burası ımıs.. kopyalıyorum aynen .. selamlar

--------------------------------------------------------------------------------

Tamam ama arkadaslar bız bıraz da cuvaldızı kendımıze batıralım.

Neyız bız. bır baskı grubumuyuz? Hayır.
    Hangı konuda sozumuzu gecırebılıyoruz? Hıc bır konuda.

Ben gecen gun arabamın ogs sını bır elımle tutucam bır elımle de motoru surcem derken kaza yapıyordum. Hıc aklımızdan gectı mı motorlar ıcın koprude bır gecıs yerı ayarlaması ıcın talepte bulunmak. Farklı bır gecıs seklı ıcın (mesela manyetık bır serıt gıbı) tepkı vermek.. sadece sıkayet ederek bır yere varmamız mumkun degıl.. zaten mılletımız cahıl. araba suren cahıl motorcudan ne beklıyoruz anlamadım kı.

Mesela ehlıyet konusu kask vs. ben 600 f le gıderken arkadan bana selektor yapan 125 lık kurye motorları var.. ustelık korumasız bır halde..

Ben mesela daha once onermıstım. gıdıp Mılli Egıtımle goruselım bu ehlıyet sınavlarını daha sık yaptıralım dıye. kımse oralı olmadı. bır gezıye gıdıyoruz herkesın elınde ıckı sısesı olmuyor yanı.. ben de gezılerden kendım donuyorum mecburen..yanı klasık turk ınsanıyız bız. herkes kendı derdınde..

Gecen gun benı de okula almadılar..Guvenlık gorevlısıne fırca atmak zorunda kaldım.. Takım elbıseli gıdınce hıc kımlık sormazlar . kaskla derı ceketle gıdınce doktora kımlıgını sordular.

Netıcede bıze marjınal bakıyorlar bunu anladık tamam..

Pekı bız ne yapıyoruz.Kendımızı ılgılendıren hangı konuda bır gırısımde bulunduk.Mesela sorunlarımızı sıralayıp bunlar yapılmazsa ıkı ay sıfır motor almıycaz dıye bır boykot yapabılıyormuyuz (OTV olayı gıbı mesela)..

Bız neler yapalıyız bunu konusalım bence.. malumun ilanı ile bir yere varamayız..bıraz calakalem yazdım.. kusura bakmayın arkadaslar ..

Herkese selamlar..
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı freexander adlı üyeden alıntı
    @2move ;
    bu benim şahsi görüşüm ne kadar düşsek yollara herifler gözümüzün içine baka baka önümüze atlayacaklar ben bunu kendi yerimde asıcam gerçekten çok çekiyorum bu afiş bir ön taslak bana göre insanların kafasında birşeyler canlandırabilir. birçok insan bizi serseri gibi görüyor ve altımızdaki motorun onlara ne zarar vereceğini tahmin edemiyorlar. bu resmi bu amaçla koydum amacım kimseyi korkutmak değildir. çok güze ATA mızın huzuruna gideceksiniz ama benim durumum şu an buna müsait değil. bende bu harekete katılmak istiyorum aklıma ilk gelen de buydu. denemeden de bir sonuca varacağımızı sanmıyorum. eğer sorun olacaksa da sitenin lgosunu silerrim yine de asarım
    Saygılar...
    eyvallah dostum,umarım işe yarar.amacımıza ulaşırız.sit logosu beni aşar.site yöneticilerine sor istersen ben ne desem boş.
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    2move arkadaşımız 19 Mayıs demiş ama;bu olay kesinlikle 19 Mayıs'a yetişmez!En azından bizler için 19 Mayıs tarihi uygun değildir.Çünkü yeterli çoğunluk sağlanamamış-tüm motorcu dostlarla temas kurulamamıştır.Tüm Mt İl Gruplarıyla temas kurulduktan ve çoğunluk-sürüş yeterliliği sağlandıktan sonra bu işe kalkışmalıyız.Şu an için ne kesin bir tarih,ne de kesin bir sayı YOKTUR.Lütfen kimse işkembeden tarih sallamasın.Yeterli sayıyı sağlarsak,bir anket düzenler ve hangi tarihin uygun olduğunu saptarız.Saygılar,sevgiler

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    sana sonuna kadar katılıyorum carzy_devil
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Ben de varım elimden geleni yaparım

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    2move arkadaşımız 19 Mayıs demiş ama;bu olay kesinlikle 19 Mayıs'a yetişmez!En azından bizler için 19 Mayıs tarihi uygun değildir.Çünkü yeterli çoğunluk sağlanamamış-tüm motorcu dostlarla temas kurulamamıştır.Tüm Mt İl Gruplarıyla temas kurulduktan ve çoğunluk-sürüş yeterliliği sağlandıktan sonra bu işe kalkışmalıyız.Şu an için ne kesin bir tarih,ne de kesin bir sayı YOKTUR.Lütfen kimse işkembeden tarih sallamasın.Yeterli sayıyı sağlarsak,bir anket düzenler ve hangi tarihin uygun olduğunu saptarız.Saygılar,sevgiler
    şunlarada bir göz atın sonra karar verin yeterli temes sağlanmışmı sağlanmamışmı?kimse işkembeden tarih sallamıyor.hangi tarihin olduğunu ne sizler nede ben saptarız.19 mayıs anlam ve önemi var..
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12787
    http://www.motur.net/viewtopic.php?t=396&highlight=
    http://www.motordelisi.com/ftopict-24407-may.html%FDs

bu adrestende kayıt yapıyorsnuz
    http://85.105.40.152/kayit.aspx

buda katılımcı listesi,yeterli çoğunluk sağlanmışmı sence?
    http://85.105.40.152/liste.aspx
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Güzel kardeşim 2move elbette Önemi ve Anlamı olan bir gün 19 Mayıs.Ancak;biz Motosiklet.net,İl grupları olarak buna hazır değiliz.Anlatmak istediğim bu.Gönül isterki 19 Mayıs gibi,23 Nisan gibi,10 Kasım gibi...vs tarihlerde çok büyük bir organizasyon olsun.Gerçekleştirmek istediğiz de bu zaten.Fakat iki topic arasındaki şu farkı da gözardı etmemelisin;bu topic 31-12-2005, 01:24 AM tarihinde açılmış,diğeri ise 27-04-2006, 12:15 AM tarihinde açılmış.Şimdi bu durumda biz kendi açtığımız bu topici aşağı yukarı her hafta güncellemeye çalışırken;iki topicte arada kaybolmuş gitmiş.Daha duyarlı motosiklet tutkunlarını aramızda görmek istiyoruz.Bu topic 17.sayfayı doldurmuş olmasına rağmen netice zayıf.Provakatör ve ard niyetli kimselerin kurbanları da olunabilir.Bu yüzden daha belirgin çizgiler içersinde,yasal olan,katılım sayısının 100'lerle 1000'lerle ifade edilmediği,kimseye zarar vermeden ve verilmemesini sağlayarak,kimseyi rahatsız etmeden ve birey haklarına saldırmadan...organizasyon gerçekleştirelim istiyoruz.
    Belki bu topic sabitlense,MT t-short lerinde olduğu gibi 1-2 anket yapılıp tarih belirlense...en uygun tarihte,en çok kişiyle bu ORGANİZASYONU gerçekleştirebiliriz.246 tane mesaj yazılmasına rağmen bu organizasyona katılacak kişi sayısı 100'ü geçmiyor.Gönül istiyor ki,tüm motosiklet.net Mt il grupları bu organizasyona katılsın.Motosikleti olsun ya da olmasın,motor sevdalısı olsun ve motosikletlere yapılan haksızlıklara karşı,yapılan bu organizasyonda yer alsın.
    BU BİR ORGANİZASYONDUR.KESİNLİKLE BİR EYLEM DEĞİLDİR.TÜM MT İL GRUPLARINI BİR ORGANİZASYONDA BİRLİKTE GÖREBİLMEK,BİLİNÇSİZ SÜRÜCÜLERE;MOTOR SEVDALILARI NE ÇOKMUŞ,MOTOSİKLET DE BİR ARAÇMIŞ VE KARAYOLLARINDA BİR ŞERİDİ KULLANMA HAKLARI VARMIŞ mesajını verebilmektir.

Crazy_devil

Yapacağımız organizasyon , belki ileriki bir tarihte gerçekleşebilir.
    Ama benim konu hakkında başka düşüncelerim de var.
    Mesela resmi törenlerde , her MT il grupları , kendi illerinde , çelenk vb. gibi koyma törenlerine bile katılabilir...

Bu olay sadece motosikletlerin farkedilmesi değil , aynı zamanda motorcuların , motor sevdalıların , aynı ortamlarda buluşması , gençlerin toplanması olarak bile görülür....

Bukalemoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V
    ben de varım!!! her sekilde varım.. her turlu varım.. ama.. agustostan sonra.. ehliyetimi alınca

Alıntı Bukalemoon adlı üyeden alıntı
    ben de varım!!! her sekilde varım.. her turlu varım.. ama.. agustostan sonra.. ehliyetimi alınca
    Haci , iyiki GUNCEL'ledin...
    Yoksa crazy yine kızacaktı bana...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    MOtORcULAR TEK VÜcUT OLUyOR.....

yav beyler halen VOLTRANI OLUŞTURAMADINIZMI....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Reklam ve organizasyon firmam var ankarada motor çevrem de geniş sayılır istenilen her türlü desteği vermeye hazırım
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14631

bu linke bir bakın benim durumumu okuyun...
    ve hadi demeye tarih ayarlayalım... yoksa bu tür kazalar daha çooookkk topic ler de yer tutar..
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı
    Selam motor tutkunları ...

Bizler : crazy_devil ve viper_1 olarak ,tek vücut olmanın , zamanı geldiğini hatta geçiyor olduğunu düşündük.
    selam kardeşim...ne zaman tek vücut oluyoruz acaba...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

evet volki ayarlayalım şu işi artık

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Uzun zamandır güncellenmemişti burası.Güncelleyelim de belki yeni fikirler ortaya atılır.

phorever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şahsi fikrim her ilin kendi içinde organize olması ve önceden belirlenen bir gün ve saatte (buna "Türkiye 1nci Geleneksel Motosikletçiler Günü" denebilir...) her il kendi içinde bu kutlamayı şehir turu (yasal ve önceden trafikten izni alınmış bir güzargah üzerinde) ve takiben şehre en yakın yerde çeşitli faaliyetleri kapsayan bir panayıra dönüştürülebilir. Burada kilit kelimeler "her ilin kendi içinde organize olması". Bu şekilde organize olursak Türkiye mize yeni bir bayram günü kazandırabiliriz diye düşünüyorum. Sevgiyle ve motorla kalın...

Bu arada "MOTORCULAR TEK VÜCUT" kampanyasını başlatan ve fikir babası olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Eyvallah phorever kardeş.Bu başlık açılalı çokkk uzun zaman olmasına rağmen,her gün bir motosikletli arkadaş gelip sitede şu araç beni taciz etti,bu araç beni eziyordu... diye dert yakınırken,devlet bile biz motorcuları hiçe sayarken,geyik topiclerinde bile sayfa sayısı 100-200 leri bulurken,Koca bir motosiklet camiasından;Motorcuların Sesini Duyurmak İçin Yapılmaya çalışılan bir organizasyon için ses çıkmıyor.Ona yanıyorum.Ona kızıyorum.Ona acıyorum.

wiseguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Eyvallah phorever kardeş.Bu başlık açılalı çokkk uzun zaman olmasına rağmen,her gün bir motosikletli arkadaş gelip sitede şu araç beni taciz etti,bu araç beni eziyordu... diye dert yakınırken,devlet bile biz motorcuları hiçe sayarken,geyik topiclerinde bile sayfa sayısı 100-200 leri bulurken,Koca bir motosiklet camiasından;Motorcuların Sesini Duyurmak İçin Yapılmaya çalışılan bir organizasyon için ses çıkmıyor.Ona yanıyorum.Ona kızıyorum.Ona acıyorum.

Sana katılıyorrum crazy_devil arkadaşım. Daha geçen hafta buna benzer bir topic açmış, motorsikletçilerin dayanışması üzerine de yazışmıştık. Tüm forumu detaylı okumadım ama, sanırım bileşim Eskişehir için düşünülüyor.

Aslında, biz İstanbulluların da toplanması için sebeplerimiz artmaya devam ediyor. Ne dersiniz ? İstanbul içi bir toplantı yapalım mı ? Kendi kortejimizi oluşturup, sokak ve caddelerin sadece 4 tekerlekli araçlara ait olmadığını modern ve yasalar çerçevesinde 50 km hız sınırını geçmeden TEK BİR VÜCUT olarak mesafeli bir biçimde yapmaya ne dersiniz ?

İşte fikirim bununla ilgili de topik açacağım:
    Tarih: 03 Eylül 2006, Pazar
    Saat: 12:00 öğlen
    Yer: Kadıköy, Salıpazarı Otoparkı
    İstikamet: Cemiltopuzlu Caddesini takip ederek Bostancı sahildeki otopark göbeğinden Bağdat Caddesine devam ederek, caddenin sonunda Kızıltopraktaki Shell Benzincisinin önüne varış.
    Sürat/Hız: 40 km/saat maksimum
    Araç mesafesi: 2 mt
    Kurallar:
    1. Tüm katılımcılar A2 veya muadil ehliyete sahip olacaklar.
    2. Tüm sürücüler ve artçılar en az Kask giyecekler
    3. Hiç bir araç bir diğerini geçmeye çalışmayacaktır
    4. Konvoy içersinde lakayıt, kural dışı davranışlarda bulunulmayacaktır. Yani gaz açmak, slalom, gereksiz bağırtmak kesinlikle olmayacaktır.(zati tahmini 2500 adet motorsikletin rolantideki sesi yeterince iyi olacaktır ;))
    5. Tüm Trafik kurallarına harfien uyulmalıdır. Trafik ışıkları da buna dahildir.
    6. 40 km/h hız sınırı aşılmamalıdır. Bizler varlığımız için boy göstereceğiz. Bu bir miting değildir ! Sadece hür olarak hep beraber motorlarımızı süreceğiz.
    7. Dayanışma kavramı maksimumda olmalıdır

Birleşim sebeplerimiz:
    - Diğer vasıta sürücülerine biz motorsiklet sürücülerinin ve araç sayımızın hiç de küçümsenmeyecek rakamlarda olduğunu kanıtlamak.
    - İnsanları motorsikletin bir şeytan işi değil, otomobil kadar sayılması gereken bir araç olduğunu göstermek
    - Pahalı benzinin bize işlemediğini göstermek
    - Otomobil şöförlerinin aksine, Türk insanının motorsiklet için nasıl birleştiği konusunda örnek olmak.
    - Biz motorsiklet sürücülerinin birer kanun çiğneyicisi değil, aksine kurallara uyan toplum bireyleri olduğumuzu göstermek.

Aklıma şimdilik bunlar geliyor...Ne dersiniz arkadaşlar ?

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    güzel bir düşünce ...tebrkler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler