olur ya da olmaz, gideriz ya da gidemeyiz ama ben elimden geleni yapacağım arkadaşlar. bir motorcu bir motorcudur biraz daha artsak keşke.
olur ya da olmaz, gideriz ya da gidemeyiz ama ben elimden geleni yapacağım arkadaşlar. bir motorcu bir motorcudur biraz daha artsak keşke.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
allah allah topik nerelere inmiş
Haydi İSTANBUL biz 50 kişimiyiz
motor sesleriyle yıkılsın bostancı
3 mart da herkezi bekliyoruzzzz
arkadaşlar hepinizi gaziantep den tebrik ediyorum
bide herkesi benim (motorsikletcilerin kökünü kazıma niyeti) başlıklı konuma bir göz atmaya davet ediyorum.çok önemli
teşekkürler
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
nerdeymiş bu konu ya bi lnk falan atar insan
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Bu tür şeyler hepimizin sorunu,herkes elinden geleni yapmalı bence...Tabi eğer toplumda hala serseri görülüp, trafikte görülmemek hatta görülme gereği duyulmaması koymuyorsa sorun yok demektir...Keşke dünyada duyulacak kadar büyük bi organizasyon olabilse...Herkes elinden geleni yaparsa bu tür şeyler olmaz değil, yeter ki isteyelim ve bişeyler yapmaya çalışalım...
Arkadaşlar büyük bir gösteri için önce şehirler kendi içinde birleşmeli ki türkiye motor dostları ses getirmek istediğinde organize olabilmeli
geçen gün istanbul toplandı ilk toplantı 80-90 kişi ve birdahaki topantıda yüzleri geçeceğine eminim
dün adanadaydım sokaklar motorsiklet kaynıyor
bugün antalyadayım sokaklar yine aynı
biryerlerde bir şekilde birleşmeliyiz ki bize yapılan haksızlıklara karşı koyalım
davamız sadece gezip tozmak olmamalı bize veya kardaşlaerimize yapılan haksızlıklara karşı durabilecek çoğunluk ve güce sahip olmalıyız
Haydi bütün şehirler kendi arasında toplansın tanışsın
bu bir kardeşliktir birimiz kaza yaptığında tedavi etirelim veya evlendiğinde düyününde göbek atalım.
MUTLU KALIN
Arkadaşlar , ben bu konuyu biraz daha düşündüm.
Eğer bir engel çıkmazsa , NİSAN ayında MOTOGP'ye görevli olarak gidiyorum.
Motosiklet Federasyonu yetkilileri ile bu konuyu görüşeceğim...
İşi resmiyete dökmek lazım...
viper_1 adlı üyeden alıntı
YANINDAYIZ DOSTUM
Gerçektende motorcuların sorunlarını masaya yatırmanın zamanı geldi
Türkiye bizi tanımalı
antalya
GUNCEL
Eskişehir / TURKEY
Arkadarşlar istanbul 50 kişimi. Ya ordan en az bi 300 motor çıkması lazım. Harleyciler zaten 300kişi. Racingler gelse eder 500 kişi. bizim çin motorları toplansa eder 1000 kişi. scootercıları saymıyorum bile. Bence 50 kişi az istanbul için.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
arkadaşlar yapmayın biz denizlide 15 kişiyiz istanbul için 50 kişi gerçekten az
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
viper_1 kardeş süper olur aslında motogp de konuyu açarsan onlarında mutlaka katkısı olur... türkiyenin tanınmış motorcullarınıda aramızda görebiliriz... ve medyayıda bizim üzerimize çekerler...
HADİ HAYIRLISI...
istanbul toplantısı gündüz olursa bence daha çok motorcu gelir...
bu toplantılarda bende olmak isterim... fakat bostancıyı bilmiyom... esenyurtta oturuyom... bu bölgede veya çevresinde oturan arkadaşlar varsa toplanıp gideriz...
ya bu topk neden buralara inmiş ki
en buyuk organızayson DRAGON BOYS un buyuk buluşması katılmak isteyenler ve katılmak isteyen grublar irtibat için muurraatt@hotmail.com
Herkese tekrar merhabalar arkadaşlar...
Önceden sizle belirli belirsiz konusuyordum çünkü motorsikletim yoktu ama artık kesin konuşabilirim...
Benimde artık bir MOTORSİKLET'im var
Herneyse arkadaşlar gelelim biz şu toplanma işine... Daha öncelerden de bahsettiğim gibi bu konuyu sonuna kadar destekliyorum ve umarım yakında da hayata geçireceğiz...
Eğer uygun görürseniz bir pazar günü ön toplantı yapalım ki insanlar bu konuda ne kadar ciddi görelim ben sadece şu an için İSTANBUL' dan bahsediyorum... Ne dersiniz arkadaşlar böyle birşeyi düşünürmüsünüz?? En uygun olarak da Avrupa Yakasında Beşiktaş - ÇIRAĞAN sarayının ön kısmında bulunan çay bahçesi...
Ben bu ön buluşmayı organize etmek istiyorum arkadaşlar eğer kesin gelirim derseniz bana bir mail yoluyla ulaşabilirmisiniz??
mrt.kacar@hotmail.com
Dediğim gibi arkadaşlar ben sadece ön buluşmayı organize edip insanların ''MOTORCULAR TEK VÜCUT OLUYOR'' slogan başlıgı ile büyük buluşma hakkındaki yorum,öneri ve istekleri samimi bir şekilde tartışarak sizlere sunmak istiyorum...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Sizi çok alakalı gördüm arkadaşlar teşekkürler...
Tamı tamına 3 gün oldu ama hiç bir kimseden ses çıkmıyor...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
ortada bir organizasyon yokki neye alakalı olalım. şu gün şu saatte şurda toplanıyoruz diyin gelelim. ben antalyadan istanbula/ankaraya bile gelirim 125lik motorumla. ama bu iş hikaye olacak gibi görünüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)