Motosiklet.net gazetede ...
-
Tüm motosiklet.net üyelerine selamlar ;
Çalışmakta olduğum gazetede site incemele görevini üstlenerek en iyi forum sitelerini paylaşıyorum okuyucularımız ile.
Günlük 2000+ okuyucularımızı sizlere yönlerdirmeye çalışacağım. Sizlerden ricam haberinizi okumanızdır. En çok okunan haber sizinki olursa haber manşete taşınacak.
HABER LİNKİ :
Saygılar..
Reklamlar
-
Aha MT'yi gördüm
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
-
Necati Şaşmaz'dan sonra online gazeteler ilgi görmeye başladı.Bende yazarlık yapıyordum sevdiğim bir sitede ancak bana biraz resmi geliyor "gazete" dendimi .. Makara tukara yazamadığım yerde ben sıkılıyorum
Nereden nereye geldim .. Habere tıkladım , güzel reklamımız olur inşallah ..
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
-
a
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Güzel haber teşekkürler.
Haberde siteye link verseydin çok güzel olurdu.
tıklanma oranına göre sitenin haberi manşete taşınacak o zaman haberi sizlerden de bilgi alarak tekrar yazacağım ve linkinizide koyarım tabiki.
-
bir MT gördüm sanki
-
benim ii niyetli sevgili adminim bu sitenin orada reklamı yapılmıyor, o sitenin burada reklamı yapılıyor o yüzden detay yok, link yok, hatta sayfaya da sitenin hiçbir yerinden link yok. gazete okurları nasıl görecekler o sayfayı ben anlamadım.
-
Barometre adlı üyeden alıntı
tıklanma oranına göre sitenin haberi manşete taşınacak o zaman haberi sizlerden de bilgi alarak tekrar yazacağım ve linkinizide koyarım tabiki.
Haydi MT linke hücum!
-
Güzel haber teşekkürler.
Haberde siteye link verseydin çok güzel olurdu.
-
Kıkırdak adlı üyeden alıntı
Haydi MT linke hücum!
[URL="1[/URL]
şuan 62 kişi mt'den gelmiş . yarın gece 12'ye kadar sayac işleyecek. İlginize teşekkürler.
herhangi bir konuda ulaşabileceğiniz mail adresim haberbarometrem@gmail.com
Saygılar
-
Barometre adlı üyeden alıntı
şuan 62 kişi mt'den gelmiş . yarın gece 12'ye kadar sayac işleyecek. İlginize teşekkürler.
herhangi bir konuda ulaşabileceğiniz mail adresim
haberbarometrem@gmail.com
Saygılar
Topici güncel tutarız o zaman
-
birden fazla 'tık'yaptım..yararı oluyor mu?
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
Çok güzel bir haber. Tebrik ederim.
(Tıkladım.)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
ben biliyordum çok ünlü olacağımızı
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
yemeyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler