Ben kendi makinem üzerinden anlatayım sana.Taiwan malı kullanıyordum bakımları dışında uğraştırmadı beni
.Normal bir motora binmiş gibi düşün kendini; gazı sağ tarafta gidon üzerinden gelen bir parçayla veriyorsun.(Sağ baş parmağınla)...3 vitesrir; ileri geri boş... scooter gibi iki tane fren maneti vardır ayrıca say ayağının altında arka fren için aya freni var.
Dönüşleri motosikletle olduğu gibi alamazsın.Viraja yatma diye bir şey yok
p
Viraja hızlı girersen virajın ters yönüne doğru savuruyor seni
Benim lastikler arazi için üretilmişti.Lastiğin üzerinde araziye tutunması için büyük dişler vardı( Normal arazi lastiği tahmin edebilirsin)... Asfaltta giderken bir yerden sonra rahatsızlık veriyordu bana... Benim ATV'm 180 cc 9,5 Hp gücündeydi. Göstergem dijitaldi ancak arızalı olduğu için ne kadar hız yaptığımı net bilmiyorum.Tahmini söylüyorum 60-65 km/h düz yolda
ancak arazide kullandığın zamanki verdiği keyif için bir şey diyemem yaşanması gerekir cidden
Diğer bilgisayarımda fotoları olacaktı yarın atarım istersen
Son bişi göstergeyi araştırdım İstanbul kazan ben kepçe olayına girdim.Sadece iki tane gösterge bulabildim onların fiyatları da 200-250 TL arasında değişiyordu.Bu benim makinem için geçerli tabi; diğerleri için ne dir ne değildir bilemem
umarım yardımcı olabilmişimdir...