Serilik dahil, son hız,manevra yeteneği,yakıt tüketimi,servis ve parça tedariği...daha sayayım mı her bakımdan Ybr250'ye nal toplatır.İddia atan savunup açıklama yazsın,hodri meydan.
Serilik dahil, son hız,manevra yeteneği,yakıt tüketimi,servis ve parça tedariği...daha sayayım mı her bakımdan Ybr250'ye nal toplatır.İddia atan savunup açıklama yazsın,hodri meydan.
2 yıl bindim diyorum motora. Günde 900km yol yaptım çok da severim. Söylüuorum işte işin aslını. Hayalindeki motor tamam anladık. Ha fiyat olarak karşılaştırırsan ve genel başarı, evet cbr daha iyi bence de.
usta ugrasma sunlarla bilen bilir bilmeyen bilmez 11 milyara ybr alan zıhnıyetle tartışmaya girersen sen kaybedersin bilende konusuyor bilmeyende
cbr almayın bence bisiklet gibi gecen todayla yarıstım gectı benı 100kmde 15 litre yakıyor lastık cok ince frenler berbat sahibinden.coma bakarsan zaten kimse alıp binmıyor 2-3 ilan var grenajlar kotu top carptı catladı diskleri celik değilmiş bakırmış haberiniz olsun hızlıda değil 20 ile giderken 80 gosteriyor o 150 yapanlar normalde 70 yapıyor oda yalan başkada yok galiba
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Pff. Enjeksiyonlu versiyonunun teknik verilerine bakarmısın arkadaşım?Orda 25 beygir falan yazıyor mu? Ben tork ve beygir eğrilerini inceledim. Sadece eski kasadaki yüksek devirlerdeki güç kaybını engellemişler bir nebze. Adın motorhocası nasıl motorhocasının anlamadım. Teknik liseyi yeni kazandın herhalde.
bak kardeş sizin mantıgınız almıyor sıkıstırma oranlarındaki farka bak
urettikleri beygiri verdigi devire bak farkı anlarsın gece gece ahkam kesme burda
viteslere bak
ya beygır nedir ben bunu anlamıyorum sizin mantıgınız almıyor dylan 15kusur beygır eee neden cbryı gecemıyor bunu acıkla bana peki inovia 9kusur peki neden cbfi gecebiliyor
beygir demek ki iş yapmıyor yapıyor ama senın dediğin gibi soyledım ama kafanız almıyor git yzf ile cbryi karsılastır ybrnın yeri burası değil git cbf250 topiginde at havanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ad/crf450x.htm
al kac beygır bak bi 45 beygır peki kac yapar sence
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ter/fjs600.htm
al kac beygır 49 bu kac yapar kardeş
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c.../custom/vt.htm
peki bu kac yapar
bunları cevaplar mısın lutfen
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
amma komik ha şu motosiklet merakım başladı başlayalı şu sitede o kadar çok cbr125 sohbeti oldu ki ,
cbr125 ten bende de var ,
geçen biri (asya 150 sahibi birisi) bu kaç basıyo dedi , ben 100-110 km/saat hızla 40-45 dk yol yaptım , benim gördüğüm bu dedim
-oo bu da bişey değilmiş ya dedi
benim ki zaten 120 yapıyo
-arkadaşlar yıkıldım o an
ya ne farkeder
zevkini çıkartın bindiğiniz motor ne olursa olsun
ben halen bisiklete binmekten çok zevk alıyorum,
ha ne oldu şimdi motor takılmışına biniyorum(cbr125)
ALLAH kaza bela vermesinde
keyifle binin işte
güzel motor allah var ama yinede almam
Tartışma saçma ötesi. O daha hızlı bu daha kaslı şu daha güzel....
Eee?
Volvo'su olup 82 BMW motora binen biliyorum. Unutmadan bir de R6 sı var. Ama 82 BMW den vazgeçemiyor.
Şimdi burda siz beygir, tork, bilmem ne... Ne anlatıyorsunuz kuzum?
İyi o zaman biri çıkıp dese ki Rx 135 ... Ona ne diyeceksiniz?
Hızı fazla torku bilmem ne... Eee?
Ben CBR dan zevk alırım diğerini öldürsen binmez Rx den inmez... Sen YBR seversin öteki 82 BMW...
Komik olmuş tartışma üstelik USLUBUNUZU da yersiz seviyelere çekmişsiniz.
Moderasyondan acı biber takviyesi gelmeli.
TIPA BAABINDA...
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Çok Dogru Sölemişsin Hangine Biniyosan Zevk Almaya Bakıcaksın
Yeni CBR 125 R Satışa sunulmuştur arkadaşlar...
Anahtar teslim fiyatı 6.000,00 TL'dir.
Fotolarını bizimle paylaştığı için @METE_HAN Abi'me teşekkürlerimi sunuyorum hepimizin adına...Sağlıcakla kalınız...
(Başka foto çekebilen varsa paylaşsın...)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 ----------
Ekleme...
hm bayii kampanya yapmıs her yerde geçerli bi fiyat değil.
bnm motoru verip yenisini alma teklifi sundum servise onlarda bnm motoru 4500 tl+xenon far a saydılar bakalım anahtar teslim 6000 olursa ve bnm motoru 5000 tl+ xenon a sayarlarsa alıcam
sağol bn burdan alamazsam sana söylerim ordan alırız olurmu:D
Yeni cıbırda çok güzelmiş..eyi makine valla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)