Bu kasanın 2009 yılındaki yurtdışı satış fiyatı yanılmıyorsam 6.700lira civarıydı. cbr 125 başlığında yazmıştık.
Bir de eğer resimdeki renklerde gelicekse motorlar onlar 2010 değil. 2008 yılının renkleri 2009 da değişmişti. İnş yeni renkleriyle gelir. Gerçi 2007 de çıkan kasayı 3 sene sonra Türkiye'ye getirme inceliğini gösteren Honda bunu bize layık görür mü acaba?
Parasına kıyıp alacak arkadaşlar için sınıfında çok iyi sorunsuz bir motor.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Şimdi gelelim şu 500 cc 125 cc davasına. . .Cbr 125 4 zamanlı ve 125 cc makinelerin babasıdır.(Yzf 125 hariç) Ama yeni kasa bence 10 numara olmuş.Kalkışta bütün motosikletler kalkar.Kalkar tabi.Bende benim motosikletle 1000 cc motoru kaldırayım.Gideriz 10 metre.Sonra o sağ ben selamet.Arkadaşlar burada 125 cc-250 cc davası yapmayalım.Cbr 125 in trafikte ezilip büzülmesi gibi bir durum da söz konusu değil.Ybr ile dünya turu yapan var.Eee cbr ybr'den daha güçlü değil mi.O zaman trafikte her zaman vardır.He tamam belki çok seri olamayabilir.Ama unutmayalım o bir 125 cc.Bu arada cbr 125 in 155 yapmış hali bile var.Yani bu maksimum hızı etkileyen birsürü faktör var.O konuya hiç girmeyelim.Ama geldiyse para biriktirmeye başlasam iyi olacak. . .Hayırlı olsun cıbırcılar. . .
gözümle görmeden inanmam
bu motora çamur atmaktansa bi üstüne bininde ondan sonra yorum yapsanız olmaz mı
hayalimde cc büyütmek olmasa yıllarca sorunsuz binerim bu motora
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Ben CBR ile cok ilgli değilim ama pek bir farklı gibi gelmedi iki resmi bir araya koyup 7 farkı göstere bilir misini?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
tabi tabi zaten dünyadaki en iyi motor seninki,napacan 125 cc yi,zaten motor küçük de ne uzun yola gelir ne trafiğe,mantığa zihniyete bak ya töbe töbe,bu arkadaş cbr 125 ten bir darbe yemişki bu kadar aşağılıyo baksanıza,bulsa bi kaşık suda boğacak,Allah akıl fikir versin
Hala bisiklet...hala çelimsiz hala parça fiyatları bmw ile eş gidiyor..
Ya ikide bir gözümüze sokmayın şunu Gelse ne olur alamadıktan sonra Cıbıra laf söyleyeni Allah taş eder hııı onu da ekleyeyim
Kendi kişisel görüşüm grenajların az daha şişirilmesiydi, daha iyi olurdu şimdi bu model bizde satılmaya başlarsa avrupada yenilenir Allah bilir, çünkü 3 sene sonra geliyor, önden güzel ama yandan çelimsizliği devam ediyor...bide parça fiyatları acayip insafsızca..
ya anlayamıyorum sizi begenmeyen almasın kardeşim bu motoru neden cıktıgından beri eleştiriyorsunuz
o zaman alın bi yzf 125 silindirin içinde kedı kopek dolassın oda sacma o zaman parasına gore zevkine gore insanlar alır yada almaz zaten cbrnın kalitesını kımse burda tartışmaya acamaz bile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Çok hoş görüntüsü var Allah sahiplerine bağışlasın...
Acep bunun sadece kasa mı değişmiş yoksa mooru da elden geçmiş mi?
türkiye 'de bundan 1 tane vardı sahibinden 'de görmüştüm adam kasayı brezilya'dan getirdim diodu
Bu modelin sadece kafa grenajımı değişik
Yoksa Gövdede bi büyüme varmı..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)