600 cc motora sahip olmama rağmen ,gezilerdeki arkadaşlardaki 125 cbr lara hep gıpta ile bakmışımdır ,cbr sınıfındaki abilerinin tatlı kopyası bu minik şeyler
tam işe gidip gelme aleti bunlar tipte var valla uzaktan 1000 rr gibi geliyor
Abi birlikte alalım ben beyaz sen siyah güzel olur
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
9. mesajdan sonra 1. sayfadaki mesajlar gözükmüyor,görebilen var mı
benim motorun ivmelemsi 250cc ye göre hızlı kalkışta 500cc ile bile kafa kafaya gider arkasından ayrılmaz ama bir an için, cbr 125 ler ben kalkışta ve düz yolda arkamda kayboluyor, arada 125cc fark var dikkatini çekerim 11 beygirde fark var, geçen ışıklarda 500cc bir crusier tarzı motorla gittim nerden baksan 5 km kafa kafaya gitti adam bile şaşırdı, son hızı 150
onlara birşey demem fakat 125ccyi kucumserken 250yı 1000lik gibi gosteriyor gibisin ybr250 kullanıyorsun 500le kalkışta kafa kafaya gidenı gormedım daha cbr ybr ile kafa kafaya cıkar kalkışta kullanıcıya gore değişir tabı ben super 52 ile 100kh avlardım dedemin 52siyle
ayrıca degiştirmişsin yenı yazı eklemişsin bende ekleyeyım
crusier ile naked farklı olur cbf500ile dene birde sen
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
kardeşim 500cc yle kafa kafaya gidiyor dediysek, tüm yol boyunca gitmiyor, bir an için gidiyor benim motorun torku gerçekten 500cc motor gibi, yalan değil kullandığın zaman anlarsıngeçen anayolda ışıklarda yan yanaydık adam hızlı kalktı bende hızlı kalktım 8000 devirde vites attırıyorum motor zorlanmıyor, 5 km arkasından ayrılmadım adam ilerde durdu bu motor kaçlık dedi,250 lik diyince şaşırdı
Yani motorsikleti ne kadar iyi hızlanıyor , ne kadar çok hız yapıyor mantığıyla değerlendirmeye devam , valla ben ışıklarda çoğu zaman şöyle sağdan olabildiğince yavaş kalkıyorum arkam boşalınca da keyifle cbr ın gittiği kadar gidiyorum ee arkayı sağlama almak şart
arkadaşlar herşey kullanıcı bence ybrye hiç binmedım ama gucludur ona emınım sonucta 250cc
ya nerden nereye geldık arkadaşlar ya ama cbr 105 yapmaz fazlasını yapar konunun ozu bu
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Bu haberi ben geçen yaz sonu verdim,gene aynı muhabbeti yaptılar eldeki stoku bitiricez dedeidler.
fiyatta kesinlikle 6dan yukarı olur dendi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
eşeği boyayıp at diye satmak olur mu?
olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)