Sen iste yeter ki abim benim
(08 model )
http://www.youtube.com/watch?v=L4xAJ58g5sQ
Şu motora eski motorunuzun yerine deiştirmek için para veriyorsanız,çok paranız var heralde.Eski cbr dan nerdeyse hiç bir farkı yok,bari gidin 2.el temiz bir r125 alın daha cok faydasını görefceginizden eminim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
en büyük özelliği enjeksiyonlu sisteme geçiş...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
dynner: usta hiç bir farkı yokmu ?
1. kafa grenajı
2.göstergeler
3. ve en önemli özellik enjeksiyon usta zaten 1 yıl binsen enjeksiyon ile verdiğin parayı çıkartırsın ve motor çok yakışıklı olmuş bence değer mesela honda üstüne 1000 lira istesin veririm taksitle falan neden olmasın.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
eskisinden farkı neki yeni bir honda kazığı geliyo desene
dynner : enjeksiyon pek farketmezmi hiç enjeksiyonlu motor kullandınmı arkadaş ?
ama r125 ile cbr 125r arasındaki fiyat farkı ? bunuda düşün bence. bu olay görecelidir ama bence cbr 125r r125e göre çok daha makul
ya 2005 cbr yi toplicaz kullanicaz
yada yenisiyle takasa gidicez ama takasa gittigimiz gün sinyaller pert olacak
takasa girmenize gerenk yok temiz 2. el cbr125lerinin nakit alınır KRAL OTOMOTİV 2007 ve üzeri
103 hp
Kardeşim feci halde anlamama var bazı arkadaşlarda. Alsınlar kullansınlar kendileri görsünler. Demesi bizden. Bende vardı denemediğim şey sürmediğim yol gitmediğim şehir kalmadı. Adamlar dediğime inanmıyor. . Herkes herşeyi bilmek zorunda değil, bazı insanlar kendi bildiklerini diretiyorsa bilmemek onların hakkıdır. Ben hep bunları okuyup yanlış yönlendirilecek insanları düşünerek yazdım bugüne kadar ama vazgeçtim artık
oda olabilir usta bir an farklı gelmiş olabilir mesela şimdi incelerkende bana arka disk büyük gibi geldi
lafın bana sanırım usta merak etme bende öyle oturduğum yerden haybeye konuşmuyorum. Ama şöyle bişe var yeni motor çok daha yakışıklı üstüne 1000 lira isteseler bana makul gelir taksitle falan çok rahat ödenir o para sıfır motora değer yani 1000 lirada. enjeksiyon öyle kendini aşırı belli etmesede ama kendini belli edecektir diye düşünüyorum bu gibi şeyler görecelidir usta. ama bilmediğimiz şeyler elbet vardır bu forumda onun için var zaten tartışa tartışa öğreniyoruz dimi bizi bilgilerinden mahrum bırakmazsan ne mutlu bize
türkiyeye gelen yeni cıbırlar avrupada 2007'de çıkanlarla aynımı acaba bilgisi olan varmı?
Şahsen böyle bir motora 5-7 bin TL vereceğime gider YBR 250 ALIRIM. daş gibi
honda kendisine ytakışanı yaptı avrupada satılat renkleri getirdi bugün gördüm bursa inegölde siyah kırmızı olanını ve değişiklik 600rrdada var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)