büyüksüüünn
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
yarın bende muayneye giriyorum. internetten randevumu aldım.sabahtan eksozumu söküp orjinal eksozumu takıcam
başkada hiç bir eksiğim yok ön arka sinyaller stop far plaka eksoz
vergi borcu trafik cezası vs. de yok
inş yarın gidip halledicem
bnm egzosun orjinali ile şimdiki aynı..nasıl ayirt edecek ki adam
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Peki metehan abi bizim motorun dısı biraz haşat ama diğer baktıkları şeyler calısıyor yani şasi nosu sinyalı fren lambası cartı curtu geçermi acep muayeneden??
Ön camurluk yok
hız göstergesı falan calısmıyor
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
BU yaz bende muayneye götürmüştüm makinayı, motor no sunu bulamadılar bende nerede olduğunu bilmiyordum, hafif kusurlu diye işaretlendi ve far ayarsızdı oda hafif kusur olarak işaretlendi.
birde yoshimura rs-5 vardı muayeneyi yapan eleman sordu orjinal egzosmu bu diye... hee dedim fabrikasyon olanı bu.. anlamadılar
bu kadar kısa sürecek bir muayene işlemi partnerlere gerekli hazzı vermeyebilir. dikkatli olmakta fayda var.
muayene süresini uzatecak teknikler üzerinde çalışmalısınız.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. Acemilik çekmeyeyim diye yazdıklarını not aldım. Ben de yarın arabayı Dudullu Tuvtürk'e götüreceğim.
Haritadan fazla birşey anlayamadım. Dudullu Tüvtürk'e İmes'in içinden mi gidiliyor.
Randevu
muayene
kelimelerini gorunce bir de ustelik 5 dakka da biten tamlamasini da ekleyince benim beyin olayi baska turlu algiladi.
Uzulduydum senin için 5 dakkada bitiyor diye ama neyse, içerigi okuyunca rahatladim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ben arkadaşın motorunu pendik tüvturke götürdüydüm randevusuz gittiydim 2-3 saat beklediydim sıra geldiğinde şase numarasını kontrol ettikten sonra kısa uzun fara baktı bide arka stop lambasına tamam motoru dışarı al dedi başkada biyerine bakmadı motorun (2007 cbf150 20000km) kusursuz bi şekilde geçti.
Atasını tanımayan it peşinde gezer...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
iyi taşı at kuyuya sonra kaç...taşıda bana çıkart sonra...
aga o harita çok saçma yahu. otoyoldan bi tarif etmişler neye uğradığımı şaşırdım, halbuki yazsalar bostancı yolunda ataşehir yönüne giderken imesin başlangıcındaki ışıklardan sola dönün, 1km ilerde solda. bu kadar 300 tane viraj var, istanbul park sanki. 15 senedir dudulluda oturuyorum, o haritadan bişe anlamadım ama(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
abiii plaka yeni çıkıyosaa muayne yapılı olur dimiii ? bilmiyorum bi yardım edermisin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)