Yamaha Rx 115 mi Honda cbr 125 mi
Reklamlar
-
sLm arkadasLAr aroradan artık epeyi bıktım ve yaklasık birt aydır yeni motor arayışı içindeyim ve buikisi arasında kalakaldm yamaha parça açısından cok iyi gelio honda ise cok kaçık. kısacası honda cbr 125 mi yamaha rx 115 mi bana sürat performans ve ses lazım bunlar sanırım rx te oldugu kadar cbr da yoktr. yamaha rx 115 kullandım cok hosuma giden bi motor sattıgımada binpişman olmuştum yine almayı düşünüorm ama cbr keratası aklımı karıştırıo ve fiyat konusu olarak cbr beni brz aşıoikinci elleri sizce hankisini alayım hangisi dahja hızlı hangisi daha güçlü hangisi daha dayanıklı şimdiden tŞkrLer
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Reklamlar
-
cbr 125 az yakan gösterişli bir motor iken rx sivri sinek gibi bagıran yakıtı iki zamanlı olduğundan çok benzini seven bir motor. rz ile kalkış hariç rx kalkışta daha hızlıdır. son hızları çok yakındır. 120 civarı düz yolda
yamaha rzx 135 6 vitesini ve rz 135 ini kullanmıştım. yakıtı çok seviyorlar
-
acun0 kardeş tsKr ederim ama yamaha konusudna bayagi tecrubem var evet yakıtı sevdiğini biliorm zaten ben okula gidip gelmem için ve arada bir gezi yapıoyorum cbr hakkında bilgis istiorm siz olsaydınız hangisini alırdınız ? max Limit 2000 tL o fiyata cbr da yok biliorm
-
konu 67 defa görüntülenmiş ama bir arkadasım sadewce cevap vermis neyse hepinize cok tsKrLer eyw.
-
arkdaşım bnde elektrikli scooter kullanmıştım 1-2 yıl. şimdide ehliyetimi alak için sertifika bekliyorum.bende krarsızdım ne alsam ne alsam diye ... cbr 125 bence... hem keseme uygun.hemde türü hoşuma gidiyo. eğer hem gezme hemde görüntü olsun diyosan CBR 125 derim ben
-
bence sartlarını biraz daha zorla veya bekle cbr 125 al..hız olarak cok fark olmasada görüntüsü yeter..
-
-
binerken zevk alayım dersen tabiki 115. 2 zamanlı motor her zaman çok eğlencelidir. ama yakıt ve uzun yol için cbr...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
06 Ağustos 2010, 08:17
vioLence adlı üyeden alıntı
acun0 kardeş tsKr ederim ama yamaha konusudna bayagi tecrubem var evet yakıtı sevdiğini biliorm zaten ben okula gidip gelmem için ve arada bir gezi yapıoyorum cbr hakkında bilgis istiorm siz olsaydınız hangisini alırdınız ? max Limit 2000 tL o fiyata cbr da yok biliorm
max limit 2000 tl cbr da yok bilyrm demişşin ztn kararın bellimiş burda biz nedesek bos
-
22 Ağustos 2010, 00:47
acun0 adlı üyeden alıntı
cbr 125 az yakan gösterişli bir motor iken rx sivri sinek gibi bagıran yakıtı iki zamanlı olduğundan çok benzini seven bir motor. rz ile kalkış hariç rx kalkışta daha hızlıdır. son hızları çok yakındır. 120 civarı düz yolda
yamaha rzx 135 6 vitesini ve rz 135 ini kullanmıştım. yakıtı çok seviyorlar
slm abi ben mu motor hakkın da biraz bana bilgi verirmisin ya bn de alcam da ilk motor alışım ilk kendi motorumu alcam da arıyom hız ve saglamlık olcak bana abii yakıtda normal yakcak ama bn 18 yaşındayım acok fırlama kullanıyom motoru bana bunların parca sı da bi yardım eder misin bu motorları beyendım okudum baya saglam ve hız yapıyo ya bi yardım cı olursan sevinirim arkadaşlar sizede bilenler bi akıl ve vikir verirse sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
Yamaha rx-king 135 mi salam ve hız bakımından iyidirve az yakar veya 115 mi arkadaşlar bilen bi yardım etsee akıl ve vikir verse cevaplarınızı bekliyorum...
-
22 Ağustos 2010, 01:32
rx king kullanmadım ama goruntusu çok hosuma gidiyor, sade ve şık bi gornusu var bence. performans olarak hemen hemen aynı olacaklarından iki motoruda işlevsellikleriyle karşılaştırmanı öneririm.
cbr 125 kullanıcısı olarak motor hakkında olumsuz söyleyebileceğim şeyler:
**iki kişi seyahat etmek sele tasarımı yüzünden çok zor ve rahatsız.
**orjinal aydınlatması çok zayıf.
**parçaları çok pahalı
**şekil itabriyle çanta takılmadığından herşeyi sırt çantasına koymak zorunda kalıyosun ve sırt çantan varsa arkana artçı alamazsın. (alırsın ama depoya yapişiosun..)
olumlu olarak söyleyebileceklerim ise:
**sürüşü zevkli
**seri, sağlam motor ve su soğutmalı. 6 vites olması konforlu bir sürüş sağlıyor titreşim yok.
**frenler iyidir ve virajlarda güvenlidir.
uzun yolda dip gaz 100km/3lt tüketmişti motorum. şehir içinde daha az yakıyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
22 Ağustos 2010, 15:08
arkadaşlar yamaha rx-kinglerle sorum olcak yardım cı olmak isyeyenler msnyi eklerse cook sevinirim şimdiden allahrazı olsun derim araştırıyomrum saglamlık ve hız bakıyom bide yakıt konusuna. msn adresim benimsin_31_62@hotmail.com
-
23 Ağustos 2010, 20:09
slm arkadaşlar hız ve saglamlık yakıt konusunda hangı motordaha iyi yamaha ybr 125 mi yoksa honda cbr 125 mi bilgisi olan bi yardım etse
-
24 Ağustos 2010, 17:44
kardeşler bende rx king ve cg125 var yani 2 zamanlı ve 4 zamanlı motorların ikisinide kullanıyorum
sonuçta alacağın makinalar japon sağlım noktasında ikiside iyi
parça konusunda kingin parçası biraz zor bulunuyo antep hatay antalya dışındaysan cbr parçası bulursun fakat fiyatı yüksek birde kullanırken insanı çok yoruyor
yakıt king in biraz yüksektir agresif kullanımda king üstüne çıkıpta sakin kullanan görmedim zaten :D
şekil itibariylede sana kalmış bir seçim
fakat çok gezerim dolaşırım koşturuyorum diyosanda king i tavsiye etmem yakıt yönünden sürüş zevki olarakta king e söyleyecek bişey yok
-
25 Ağustos 2010, 18:48
cg125 adlı üyeden alıntı
kardeşler bende rx king ve cg125 var yani 2 zamanlı ve 4 zamanlı motorların ikisinide kullanıyorum
sonuçta alacağın makinalar japon sağlım noktasında ikiside iyi
parça konusunda kingin parçası biraz zor bulunuyo antep hatay antalya dışındaysan cbr parçası bulursun fakat fiyatı yüksek birde kullanırken insanı çok yoruyor
yakıt king in biraz yüksektir agresif kullanımda king üstüne çıkıpta sakin kullanan görmedim zaten :D
şekil itibariylede sana kalmış bir seçim
fakat çok gezerim dolaşırım koşturuyorum diyosanda king i tavsiye etmem yakıt yönünden sürüş zevki olarakta king e söyleyecek bişey yok
kardeş sagolasın ben gezerım de km nekadar yakıyo biliyomusun rx ler bide rx in 115 imi 135 mi daha azyakar ve hızlı gider parca konusu bn fetiye dalamandan ım antalyaa yokmu ıspartada okuyom bu rx in parcaları antalyada bulunmaz mı? bi yardım cı olursan sevinirim kardeş....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
Yamaha rx-king 115 ve 135 japon malımı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
slm arkadaşlar gine yazıyom bi görüp yardım cı olurmusunuz bu yamaha rx-king lerin 115 ve 135 modelerine bişey yapılsa oynama gib yakıt konusu düşermi bilen var mı?
-
25 Ağustos 2010, 18:51
alemcii adlı üyeden alıntı
kardeş sagolasın ben gezerım de km nekadar yakıyo biliyomusun rx ler bide rx in 115 imi 135 mi daha azyakar ve hızlı gider parca konusu bn fetiye dalamandan ım antalyaa yokmu ıspartada okuyom bu rx in parcaları antalyada bulunmaz mı? bi yardım cı olursan sevinirim kardeş....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
Yamaha rx-king 115 ve 135 japon malımı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
slm arkadaşlar gine yazıyom bi görüp yardım cı olurmusunuz bu yamaha rx-king lerin 115 ve 135 modelerine bişey yapılsa oynama gib yakıt konusu düşermi bilen var mı?
bulursun kardeşim rxlerin butun parcalarını buluruz sana özel msj attım oku bakalım
-
25 Ağustos 2010, 20:59
Rx ler efsane motordur,bildiğim kadarıyla endonezya veya Malezya'da hala üretiliyor.
Ancak haşin motordur,üzerine bineni de haşin kullanmaya zorlar,yaktığı benzinin de hakkını verir.temiz ve hesaplısını bulursam almayı düşünüyorum ben de.
Parça konusunda Yamaha Türkiye'yi aklından sil,Yamaha 3 yıllık motorlara bile parça getiremiyor ama Antep.Antalya civarında bir çok parçası bulunuyor.
-
26 Ağustos 2010, 12:01
sagolun arkadaş lar peki bu rx-king lerin 2000ve altımı yousa üst modelimi iyi hız bakımından 115 mi 135 mi tercih edersininz bi de bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
-
26 Ağustos 2010, 14:55
sagolun arkadaşlar peki bu rx-kinglerin 2000 modeli ve düşük modilimi iyi yoksa 2000 ve üst modelimi iyi bi yardımcı olurmusunuz ve bu rxlerde rx-king 115 mi yoksa rx-king 135 mi hızlı gider yardımcı olurmusunuz
-
26 Ağustos 2010, 17:35
kardeş bi kaç gündür giremiyorum foruma cevaplayım sorularını
1. parça konusunda ben hataydan istedim orda yan sanayi ve orjinal parça satan byer var antep ve antalyada rahatlıkla bulabilirsin
2. yakıt konusunda hırçın makine oldukları için üstüne binincede adamaı gıdıklar bu makine yani gazlarsın okadar diyim benım makinem 99 rx 135 kmde 2o krştan aşagı yakmıyo
3.ben motoru full japon sanıyordum sol şanzıman kapağını açtığımda (made in endonezya) yazısını gördüm içinde
4. arkadaş bunların makbulude bu 99 model olan eski kasasıdır 115 likler hakkında bişey diyemeyeceğim almayı düşünüyosanda benım motor hakkında konuşabiliriz numaram bu 05325613278
hız olarak tabikide 135likler 155gördüm benım motorda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler