motor zincir kilit hakkında
Reklamlar
-
bu mondialin verdıgı ınce kılıt vardır bısıklet kılıdı gıbı hedıye bılıyorsunuzdur ya o acılmıyor anahtar yamuldu zar zor actım sonra motoru kıtlıcem korkuyorum bıdaha acılmaz dıye soguklardanmı oluyor sızce makına yag sıktım hala acılmıyor napım o kılıtıde kıtlemem lazım nedıyorsunuz ne yag surmem lazım napmam lazım?
Reklamlar
-
dedigin gibi dandik bi kilittir o,yagladıında işe yaramadıysa at gitsin kilitlersen açılmaz o kırmak için uraşırsın..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
-
anladım baska bır onerı yokmu
-
Xstar adlı üyeden alıntı
var ...
yenisini al
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Xstar adlı üyeden alıntı
kilit mekanizmasına wd40 sıkabilirsin..wd40 ın açamayacağı bir pas sıkışması görmedim şu yaşıma kadar..
-
Vd 40 sık. Açılmazsa mecbur kesiceksin.
Motosiklet i kilitle korumak ne dakar güvenli olmasada sana paslanmıyacak ve sağlam olarak master lock kilitlerini öneririm.
-
elinde varsa wd-40 kullan eğer yoksa asetonda işini görür. Sıktıktan sonra biraz bekle ve birkaç defa anahtarı kilide sok çıkar böylede hareketli parçaları pastan arındırmış olursun Not: aseton kullanacaksan plastik yüzeylere değdirmemeye çalış zarar verebilir...
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA :bounce:
-
anahtar yamulmuş olabilir. mesela benim kilidi anahtarın iki tarafıda aynı olmasına rağmen bir tarafı açmıyor diğer tarafı açıyor
-
kardeş eğer o kadar ince bi kilitse dediğin gibi hiç uğraşma al yenisini geç burda kalın zincir halat kilitler 10-15 milyon ama motosikletin güvenliği için gerekli sonuçta o parayı gözden çıkar derim
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler