Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Vay sen o titanı 2300 km de diyordun birde bana işte..
Bu kadarda km ile oynanmaz ama Fırat yapma..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
Eee gelecem merak etmede.. Ne bu acelen...çingen tavuğu yapmak için hava mı var da...
onu demiyom abi...onnu km ile biz oynamadık abi..bize geldiğinde öyle idi
öteki senin buldugunu diyom... 70000 mi 100000 mi neydi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
dün her türlü tavık yapardık abi...cingen mingen....
ister ister gelme baaneki...
benim aküler bi yere gitmiyo...sen ayakla mars basmaya devam...muhahahaaa
serdar abi anladığım kadarıyla senin akü bitik. eskiyse ne kadar sürersen sür şarjını tamamlamaz. çıkarıp ekstra şarj ettirmezsen tabi...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Tamam..Kaçma gönül rızası ile git kardeşim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
Hem ayak basmakla pedal aşınmıyor..
Çağırdında gelmedik mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------
Aslında akü yeni Bosh akü.. yeni imişte..Ancak bu motor yatmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------
Fırat sen geldin topiğin konsantrasyonu bozuldu valla...
Sen Titanı 70 binden 2300 km ye nasıl aldın bakalım..Matkapla mı ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
sorun halledilmistir arkadaslar...serdarmert abimiz ayak marsına basmayı hiç sorun etmiyo...öyle devam et abi...bosuna aküye maküye para verme...
gelme abi istemiyom
sen çağırdınya abi...biz bu topikte toplasıyok sen de gel dedinya...
yok geri geri gittim abi..
Evet doğru söylüyosun Fıratcım.. Sen her zaman çağırırsın motor işleri için..ben gelemedim..
Ama bana neden 2 zamanlı motor yağı aldırdın anlamadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------
Genel kanı olarak akü sorunu ortaya çıkmış gözüküyor..
Ancak bunu burada konuşmasa idik görüş fikir alışverişi olmazı..Tüm katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim. Sonuçtan haberiniz olacaktır..Bu arada farklı fikirleri olanlar devam etsinler lütfen.. Çünkü bir yargıya varıldığında üretkenlik veya fikir üretme duruyor..
sorun aküden olabilirmi
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Abi arkadaşının motosikletinin aküsünü 2 dk sökp seninkine tak.Bas bakalım.Çok merak ettim bu sorunu.Benim de akü bitikte.Bende hazır forumda konu varken sorayım.5A yerine 7A takarsak birşey olurmu arkadaşlar?
serdarmert almadın benim tertemiz motoru şimdi uğraş dur bakalım gün gelir marş basmaz gün gelir baska parcası gider sonucta benım motordan daha pahalıya patlıcak sana bu motor keşke alıp rahat rahat bınseydin.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
at çöpe gitsin abi ya...
erman can abimin motorunu al...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 ----------
hiç bisey olmaz abi...tak gitsin...
ben 9 yerine 14 takmıstım...
baska bi motorumun üstündede 6 a vardı ben 12 taktım...gene bi zararın görmedim...
takacak yer varsa tak...
ben motoru sattım 100 bın tl de verse kalmadı :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Haklısın.. Senin motor daha yüksek model di. Alamadık..
Ama alabilse idim bunları tartışamayacaktım.. Problem olmayacaktı.?
Yani problemle karşılaşınca bişeylere bakıyosun öğreniyosun..
Benim motoru Metin Usta onayladı.
Bu sorunlar önemli şeyler değil..zaten..
Marşa basıp gidecektim...Nasıl ama felsefem..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------
Newçeri senin değiğini yaptım.. Yine çalışmadı..Aküden büyük ihtimal...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
Olurmu hiç? Yüksek akımlı akü tesisata zarar verebilir..?
denemesi bedava abi...
gs 500 ümde 60 amperlik araba aküsü kullandım 2 saat boyunca...hiç bisey olmadı...
+ 2 cavamdada 1inde 14 diğerinde 12 amperlik akü kullanıdm...hiç biyerinde bi sikinti yasamamıstım....motorda 2 tane 50 wattlık sis lambası kullandığım için amperi yüksek kullandım...suan da racer da 6 amper ..ben 7 taktık bide sis lambası var...pek yakmıyorum onuda görüntü iste...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
yüksem amper kullanmanın zararı su olur...akü daha geç dolacağı icin konjektör devamlı calısır....normalde ömrü 50 ay ise 45 aya düser...
gerçi farlar devamlı yanık gezdiğmizi için konjektörde devamlı çalısır yani...ne bilim...
ben aküden yana hiç bi sıkıntı yasamadım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)