0 km ybr125 mi yoksa 2.el ybr250 mi ???
Reklamlar
-
ybr 125 in son modeli çok etkileyici bence kalıbını buldu ben sıfırın tadı her zaman başkadır,hız dersen 250 cc de olsa 120 130 km hızlar sös konusu,ben kendi motorumla sessiz sedasız şehirler arasında sıkıştırmadan 100 le çok rahat gidiyorum,20 30 km hızlı gidecem diye deymez o kadar parayı gömmeye,tmm güzel aletler lafım yok ama 2 el 7 bin tl çok para çokkk sen al sıfır ybr 125 i keyfine bak kendin aç motorunu,bizede nasip olur inş..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Reklamlar
-
-
şehir içinde günlük kullanacaksan 125,zevk için seyrek bineceksen 250
-
-
tamam işte aynı noktaya geldin ... bende hyosung gibi kore malına para vereceğine o paraya ( zaten yamaha alamayacaksın )honda al en az 3 yıl sıkılmadan ve başın ağrımadan kullan diyorum
-
4650 mi olmuş Ybr sigara mı bu böyle fiyat olmaz bir yanlışlık olmalı
http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem
Yakıt tüketimine bakarsak 0 Ybr 125 enjeksiyon daha mantıklı geldi bana.130km/h'dan yukarıya nadir çıkarım dersen tek alternatif Ybr 125.(2lt/100km)
-
düşünceleriniz için teşekkür ederim
-
valla kasa on numara çok hoş,city den sonra isabetli bi tasarım baktıkça içim gidiyo
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
Bence mutlaka ybr 250 al..tabi maddi imkanın varsa. arkadaşların söyledikleri doğru. ybr125 ile 100 km ile gidersin ama ilk rampada ( özellikle uzun yolda ) 50-60 km ye düşeceksin. Kamyonların arkasından yavaş yavaş gelirsin. Ama şehir içiden çıkmıyorum diyorsan o başka tabi.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler