Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

0 km ybr125 mi yoksa 2.el ybr250 mi ???

REKLAM ALANI
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    ybr 125 in son modeli çok etkileyici bence kalıbını buldu ben sıfırın tadı her zaman başkadır,hız dersen 250 cc de olsa 120 130 km hızlar sös konusu,ben kendi motorumla sessiz sedasız şehirler arasında sıkıştırmadan 100 le çok rahat gidiyorum,20 30 km hızlı gidecem diye deymez o kadar parayı gömmeye,tmm güzel aletler lafım yok ama 2 el 7 bin tl çok para çokkk sen al sıfır ybr 125 i keyfine bak kendin aç motorunu,bizede nasip olur inş..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 in son modeli çok etkileyici bence kalıbını buldu ben sıfırın tadı her zaman başkadır,hız dersen 250 cc de olsa 120 130 km hızlar sös konusu,ben kendi motorumla sessiz sedasız şehirler arasında sıkıştırmadan 100 le çok rahat gidiyorum,20 30 km hızlı gidecem diye deymez o kadar parayı gömmeye,tmm güzel aletler lafım yok ama 2 el 7 bin tl çok para çokkk sen al sıfır ybr 125 i keyfine bak kendin aç motorunu,bizede nasip olur inş..

arada 20-30 km hız farkı yok
    arada güç ve tork farkı var
    arada hızlanma süreleri arasında fark var ( sollamada , rampada , artçılı sürüşte ne demek istediğim anlaşılır )
    sıfır alınan her aracın yarısı vergiye gidiyor , hiç değilse düzgün bir 2.el alınıp daha uzun süre sıkılmadan kullanılabilir

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    şehir içinde günlük kullanacaksan 125,zevk için seyrek bineceksen 250

Motosikleti
    uzun süredir motor kullnıcısı olarak ne demek istedigini gayet iyi anlıyorum,aradaki fark elbette tartışılmaz,söz konusu tork ise 250 kullanan 500 diycek 500 kullanan 250 yi yetersiz bulur,gönül isterki herkez 1000 cc kullnsın,arakadaş kıyaslama istemiş bende şahsen 7 bin tl verip 2 el 250 cc almam,ama temiz cometler var piyasada 5 bine,hiçte küçümsenmicek aletler

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    tamam işte aynı noktaya geldin ... bende hyosung gibi kore malına para vereceğine o paraya ( zaten yamaha alamayacaksın )honda al en az 3 yıl sıkılmadan ve başın ağrımadan kullan diyorum

4650 mi olmuş Ybr sigara mı bu böyle fiyat olmaz bir yanlışlık olmalı
    http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem
    Yakıt tüketimine bakarsak 0 Ybr 125 enjeksiyon daha mantıklı geldi bana.130km/h'dan yukarıya nadir çıkarım dersen tek alternatif Ybr 125.(2lt/100km)

alpay95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS125T
    düşünceleriniz için teşekkür ederim

Motosikleti
    valla kasa on numara çok hoş,city den sonra isabetli bi tasarım baktıkça içim gidiyo

Motosikleti
    Fazer 800
    Bence mutlaka ybr 250 al..tabi maddi imkanın varsa. arkadaşların söyledikleri doğru. ybr125 ile 100 km ile gidersin ama ilk rampada ( özellikle uzun yolda ) 50-60 km ye düşeceksin. Kamyonların arkasından yavaş yavaş gelirsin. Ama şehir içiden çıkmıyorum diyorsan o başka tabi.

alpay95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS125T
    aslında fiyat o kadar önemli değil bende ybr250'de karar kıldım şimdi sıra ev halkını ikna etmeye geldi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler