İlk motorum cbr 125 mi olsun yoksa..?
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar . 2 gün önce direksiyon sınavıma girdim.sertifika bekliyorum. ehliyeti aldığımda motorsiklet satın almak istiyorum. ancak ilk motorum cbr125 olsa nasıl olur ? yani bi tek scooter kullandım. vites değişmeyi azda olsa biliyorum ama başlangıç olarak cbr 125 yada başka racing ne tavsiye edebilirsiniz.?
bütçe : 5500 diyelim.
Reklamlar
-
bende anladığın gibi acemiyim , aldım cbr125 öğreniyorum yavaş yavaş , alalı yaklaşık 5 ay oldu , ikinci el aldım 2006 model , bakımı iyi yapılmamış , kısa şehir içi kullanıyorum , uzun yol olarak 200km civarı yaptım bir seferde en fazla olarak , bence ; küçük motor , lastikleride ince , kullanmaya başlayıncada keyifli , sürüş becerisini arttırmak için, motorsikletle yapılan hataları kazasız atlatmak için , ve keyif almak için şu an benim işimi çok güzel görüyor , ve iyi ki de daha hızlı ya da güçlü değil , ve iyi ki ufak motorla başlamışım , sonuç : bence alırsan pişman olmazsın(tabi ki grenajları kırmayacaksın , kazaya karışmayacak ve motoru düşürmeyeceksin ....)
-
bnce bi cbf 150 daha iyi olur çünkü düşürsin bişi olur başın ağrır sonra grenajları felan baya pağlı al bi cbf bak keyfine
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
tarzını belirle ona gore tavsiye verelim bence fakat cbr125r cbf150 cgl125 ybr125 titan tvs apachi bunları dusun derim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
Hyosung gt250r veya comet , uzun süre sıkmaz seni
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
uzun süre sıkmaz kısa sürede mezara sokar ama... lütfen bilinçli karar verip arkadaşada tavsiyelerde bulunun tecrübelerini göz önünde bulundurun.
cbr125 şimdlik iyidir kardeşim honda güzel seçimm
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
bence ybr 125 al kafan rahat olsunyedek parçası bol kaliteli,ekonomik ve rahat bir motor...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Bende ilkkez motor aldım CBF 150 aldım ve iyiki daha güçlü birsey almamışım diyorum belki 2-3 ay icinde ufak gelcek ama 2-3 ay sonra hastanede yada mezarda olmaktan iyidir.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler