Motorda yatmanın bütün kas hareketleri bu delide....
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...ckt-a-5587.htm
Motorda yatmanın bütün kas hareketleri bu delide....
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...ckt-a-5587.htm
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hey maşallah ne diim allah akıl fikir versin
Yanlız yatarken yaptığı özellikle omuz hareketini üstünde montu olsa anlamazsın.
Omuzu kırıp, kısarak öne atıyor, bence önemli bir detay.
Gerizekalı mı arıyorsunuz?... Mayoyu da giymeseydin bari...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alp_Tunay arkadaş,
sana katılmıyorum Mayo da olmasa tamamen korumasız olacak. Kim koruyacak o zaman çoluğu çocuğu ekran karşısında
Koruma şart
İtiraf etmiştim bende bir zaman bu forumda. Yazlıkta sadece mayo ile pinmiştim motora. Başta sadece bir espri ve komiklik olsun diye düşündüğpümü hatırlıyorum. ancak 1 km süren yolculukta, daha önce asla korumasız pinmediğimden olsa gerek, tamamen dehşet içinde kaldım. Yol bitmedi, hatta sağa çekip, eve giderek korumalarımı giyip geri geleyim motoru alayım diye bile düşündüm.
Ben atlatmıştım ve bir daha aklıma bile getirmedim. Atlatamasaydım? MT forumlarında ibretlik bir kaza hikayesi olurdum o zaman. (Bir de kaza anında mayonun da ortadan kaybolacağını bir düşündüm, titredim ve kendime geldim)
Poturdak
Tam çılgınmış bu mayolu,pistte arkadaşları korumaya almışlar,her türlü koruması tam.
Galiba en güzel kızı tavlamasına iddiaya falan tutuşmuşlar.Resmen erotik bu
olay bence tamamen anlamsız bir show ... amaç hareketleri göstermekse kafasında niye kask yok, ayrıca o kocaman kıçıyla yaptığı hareketi değil tulum,pantalon, şalvar giyse anlarız..
üstüne uygun ölçülerde bir tulumla çok net omuzuda görünür ki,dünyada bir çok yarışçı varken omuz pozisyonu için bu seviyede bir sürücüyü ciddiye almam
Senin de korkun başkaymış.... Biz düşmekten sen görmelerinden korkuyon...
Hadi sahil kesimlerinde normaldir... Tin tin gidersin... Ama adam pistte tur atıyor ve altındaki harbi makine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------
Yok arkadaşım.... Amaç hareketi göstermek falan değil... Sapıklık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eleman rüzgarı her yerinde hissetmek istemiş o boneyi bende anlamadım zevkler ve renkler tartışılmazın resmi hali bu
Hocam,
Bu arkadaşta bir adet Koruma var aslında, tikkatli bakarsan anlarsın.
Bil bakalım nirde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
Yaav arkadaş,
iyi diyorsun da, kaza sonrası zati bilinç yok kafada diyelim, bir de üzerine mayo da gitmiş. Kim kimi kimden korur o zaman yaavv Dediğin gibi sadece görünse birşey değil, gören durmaz ben ondan korktumdu
Poturdak
bu arkadaş ahireti bol sulu biyer sanıyor galiba, mayo ile direk dalacak
Gene bu ecnebi milletinin çektiği bir reklam filmi vardı. Trafikte Motosiklet kullananlara dikkat çekmek için. Herkes sadece kask takmış, anadan üryan biniyordu motosiklete.
yiğidin korumaları meydandaymış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)