Motorlu taşit vergisi son gün [ 01/02/2010 ]
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Motorlu taşit vergilarinin son gunü 01/02/2010 pazartesi cezali duruma düşmemek için unutan arkadaşlara hatırlatayım dedim.
internet bankacılıgı ile ödeme yapa biliyorsunuz ayrıca kredı kartı ile direk
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden ödeme yapa bilirsiniz
2008 model 600 cc motorum için 80 tl ödeme yaptım...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Reklamlar
-
bende 2006 model ybr için 30.5 tl ödedim.
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
ben kredi kartıyla ödeyeyim dedim bi baktım 3 taksite bölünmüş.artık banka mi yapmiş devlet mi anlamadım bu arada motosikletim 2004 model olmasına ragmen 7-11 yıllık harcı ödettirdi ..iyi oldu ama anlamadım niye bu katagoride oldugunu ..4-6 yıl olması lazımdı .ruhsatta 2004 model yazıyor
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
internetten ödedim geçen hafta
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
1993 model 800cc lik suziye 21 tl verdim
-
2008 keeway landcruiser 250cc 36tl, 2009 arctic cat prowler 650cc için 240tl gibi bişey ödedim...
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
1993 model 800cc lik suziye 21 tl verdim
kanka bişey sorucam...yarın bi arkadaşa motor alıcaz...şimdi MTV kime girer...alanamı...satıcıyamı...temiz kağıdı almak için bu ödemeyi yapması lazımsa satıcıya yanlışmıyım...ya da son gün olduğu için yatırmasada temiz kağıdı alırmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
eee ben tescil no yu bulamıyorum ruhsatta yeni aldım daha üstüme geçirmedim ruhsatı
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
eyw.. saolasın yarın gidip ödiim bari
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
eee ben tescil no yu bulamıyorum ruhsatta
yeni aldım daha üstüme geçirmedim ruhsatı
Noter Satış Tarıhı Gecerlı Oluyor...
Bende Yarın Motoru Ustume Almadan Ödeyeyim Malum Devlet Babayı Kızdırmayalım Sonra Yağlı Kazık Teğet Geçebilir (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka bişey sorucam...yarın bi arkadaşa motor alıcaz...şimdi MTV kime girer...alanamı...satıcıyamı...temiz kağıdı almak için bu ödemeyi yapması lazımsa satıcıya yanlışmıyım...ya da son gün olduğu için yatırmasada temiz kağıdı alırmı...
temiz kağıdını alabilmesi için ödemeyi yapması gerekir
-
bende 3 taksitle 120 lira ödedim...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
zamisli adlı üyeden alıntı
ben kredi kartıyla ödeyeyim dedim bi baktım 3 taksite bölünmüş.artık banka mi yapmiş devlet mi anlamadım
bu arada motosikletim 2004 model olmasına ragmen 7-11 yıllık harcı ödettirdi ..iyi oldu ama anlamadım niye bu katagoride oldugunu ..4-6 yıl olması lazımdı .ruhsatta 2004 model yazıyor
2004 senesinide sayıyor bende aynı senin gibi oldum bankadaki arkadaş 39 deyince yanlış olmasın bidaha bak 60 frlan olması lazım dedim emme... iyi oldu
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
HAZER adlı üyeden alıntı
temiz kağıdını alabilmesi için ödemeyi yapması gerekir
süper...yırttık o zaman 45 gaymeden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler