bu sanırım bır aralar polis motosikleti olarak kullanılan motosikletlerden yanlış hatırlmıyorsam
bu sanırım bır aralar polis motosikleti olarak kullanılan motosikletlerden yanlış hatırlmıyorsam
Lance sen bmw'ye göz diktiysen neden haber vermiyorsun gerçi batubay la tanışmışsınız ama olsun. Batubay'ı çok severim benm de bakımlarımı batubay'a yaptırıyorum bizim İstanbul Yol Grubunun mekanik sorumlusu kendisidir. Uzun yola çıkmadan önce bizleri kırmayıp TEM kenarında toplanma alanında gevşek zincirleri sıkar yağlar vb.. Özellikle BMW konusunda Batubay'a sormadan sakın ama sakın bir şey yapma
ben biliyorum bu motor geçen gün artçıma kaskının altını bağlamadığı için ceza yazan bmw modeli bu kadar da olmaz ya şehir içi küçücük zaten
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Sen önce XT ile koca bir sezonu geçirip 10.00 km filan yap BMW!yi sonra düşünürüz kardeşim motorun ağırlığı ile senin çirozluğun beni düşündürüyor
Aynı şey beni de düşündürüyor valla :D Bunca yıl kilomdan hiç bir şikayetim olmadı. Hatta sağlığımı buna borçluyum aslında. (Bel fıtığı, sülaleden gelen kalp rahatsızlığı vs) ama sırf bu motor sevdasına 20 kilo falan alabilirim kasıp. Dur lan 1.92 boy 95 kilo göbeksiz olursa.. Vayyy gözümün önüne getirdim de ayu gibi birşey olurum lan :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)