Hız Ve Çekisi Güzel Olacak Nasıl açmam Gerekir Yardım LÜtfen..
Hız Ve Çekisi Güzel Olacak Nasıl açmam Gerekir Yardım LÜtfen..
motorunun markası ne?örneğin motor hyosung sa sakın motoru açmaya kalkma.kol yada bacak çıkarabilir.hyo değilse,rodajını yaptıktan sonra bol bol gazlayabilirsin.ama suyunu çıkarma:D
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
kullanma kılavuzuna bak her motosikletinki bir olmuyor. Ordaki talimatlara uyarak rodajını yap.
Vidalarını gevşetirsen açılır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ağır ağır çıkmak lazım merdivenlerden...
ilk başlarda pek yüksek devirlere çıkma motor soğuken asla yüklenme ani kalkışlardan uzak dur böylece bi 250 200 km yap sonra bir uzun yola sür arkana bi kişi al allah ne verdyse basss ama 20-30 km sonra dinlendir bas bi dinlendir bi bas bi dinlendir.
sakın kullanım klavuzuna uyma denedk gördük uyan arkadasınki 90 ı gecmiyo diğer bnm anlatım gibi yapan 120 125 görüyo. şimdi bi çok üye hayır öyle olmaz der. motorun kör açılmasın
bu anlattığım 100 125 150 cc lerde denendi.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Benm Motor Kanuni Seyhan 150 c BEn Motoru Kör Açmak İstemiyorum Çekisi Ve hızı Gzel Olması İçin Napmam Gerekio.
şahsım tarafından bu kadar olmasa da sakin kullanmadan rodajı tamamladım. ve 2 kişiyken bütün tek kişi cupları geçtim... (innova hariç)
sıkıştırma ama fazla da düşük devirde sürme. ara ara hızlan. ilk 300 km. sakin sonra biraz hızlı ve 700 km. den sonra da istediğin gibi (devir saatinin 3te 2sini kullanacak şekilde) sürebilirsin... güle güle kullan
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Çok sıkıştırma 0 motoru açmak diye bir deyim yok.Rodaj süresince parçalar birbirine alışacak.Ne devirsiz ne de çok bağırtmadan kullan.Sürekli devir değiştirerek sür.Yalnız motosiklet rodajı geçse bile ısınmadan asla yola çıkma.
Tamam Ustam Saolasın ..
deviri saatinin ortalarında yada 2/3ünde kullanmaya gayret et... motoru ne çok bağırt ne devirsiz kullan motor kendi kendine alışır merak etme sen...
Sex Speed Money...
Dediği gibi yaparsan diye birşey yok. . .Rodaj süresince kurallara uyarsan motosikletinden en üstün performansı elde edersin.Ha bu demek değildir ki 100 yapacaksa 150 yapacak.Ama performans sadece hız değildir benim gözümde.Motosikletin ömrü 30 bin km ise 40 bin km gidecektir mesela.Onun için motosiklet rodajdayken daha dikkatli ol.Katı kurallarımız yok.Benim motosikletim daha 6000 devri geçmedi. Fabrika öyle söyledi.Ve uymaya çalışıyorum.Daha 1000 km boyunca böyleyiz.Sonra ufaktan gazlarız.
.... .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)