R6
Hem Hayalimdeki motor hem daha Sexy Duruyo
R6
Hem Hayalimdeki motor hem daha Sexy Duruyo
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
20.000 tl yi gözden cıkardıysan bu paraya 2009 model 600RR bulabilirsin ;)
illaki R6 diyorsan o başka
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
uzarken geride bırakıcan heeeeee nekardar fark var sanıyorsun aralarında
roll onda 600RR zaten hepsinden hızlı .
bilmeden konuşmayın komik oluyor
Ben kawa diyemeyeceğim çünkü 600RR güzel delmişti.
Ama acemiydim motorum açılmamıştı, kendimi çok geliştirdim
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Gökhancım kiminle yaptığın çok önemli.bunu sende biliyorsun . bi vites kaçırman 3-5 boy fark yemen demektir.
mesele ney biliyormusun sanki aralarında çok fark var sanılıyor.
belki biri diğerinden bir çıt öndedir olay bu. buna lafım yok .
uzayıp gitme olayına takıldım sanki biri 1000 diğeri 600
Bu konuda haklısın, aralarında inanılmaz farklar yok, gazı sıkanın önemi çok büyük bu konuda, ben bahsettiğim r6 ile litrelik delmişliğimde var.
Ama mesele sölediğin gibi bi çıta yüksek olma hadisesi, 600rr inanılmaz rahat kontrolü ve güçlü esnelk devirbandına sahip bir makina.
r6 ise, tam eğik oturma pozisyonu alt devirlede exup ın katığı güç üst devirler de de hırçınlığı sayesinde bi çıta önde gidiyor..
Tabiki aynı kilo ve değerde şöförleri kıyaslarsak..
Drag da rr daha iyi mesela, gücünü devir bandına iyi yaydıkları için 10.000 devirde depoyu kucağına alıp makinayı kaldırabiliyosun ..
Birbirleri arasında artıları ve eksileri işte
Bu arada yazın gelicem sizinle hem gazlamaya hem mangala
GKN MOTORS
Bence de 600 RR bıraz daha fazla yakar ama deger.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
herzman bekleriz .
birlikte yol yaparız biraz
mangalımız herdaim yanmaktadır
600RR'ın ivmelenmesi r6'ya gore bir gomlek üstün.
3 farklı r6 kullandım. 2 tanesi 600rr ile topspeed'te nerdeyse aynı gittiler. diger r6 ise topspeedte 600rr'ı geçti.
ben 600rr derim. bisiklet gibi makina.
yol uzar 600rr da uzar
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
600 rr istiyorum ama .. bu motorların yarı otomatik olanları var mı ? r6 da olabilir
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Kalite, Servis, Rahatlık açısından RR, Şekil, Şemal, Güç, Hız bakımından R6
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-icin-r6.html buradan yorumları okuyabilirsiniz ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hondada şaşma
yamahacıydım zira birtakım olaylardan sonra yamahadan geçtim
gücümüz yetse suzukiye bineceğim ama
sanki yamahada parça sorunu var. bilmediğimiz konularda yorum yapmayı ne çok seviyoruz.
R6 biraz daha yatık sürülüyormuş cbr'a göre. ama ven olsam r6 alırım sesi ve duruşu daha güzel. ss lerin motor ömürleri birbirine çok yakındır. sağlamlıkları da öyle. rahat ol... güle güle kullan. cbr'ı herkes sürer ama r6 yı bilen sürer o yüzden r6 nın temizi daha rahat bulunur
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bence üzerine otur hatta kullan hangisi içine sinerse onu al...
Bu arada herkezin gözü onda (honda)
beyler son nokta aşırı zarar RR diyoruz tüm arkadaşlara yorumları ,ç.in teiekkürler dikkatli kullanmak serviste çok para harcamamk adına RR dır tercihim sağolun kararı bu stede verdim....
R6 kesinlikle daha yakışıklı..sırf bu yüzden bile alınır bence..çünkü diğer özellikleri kıyaslanamıyacak kadar yakın birbirine..Ve bildiğim kadarıyla Yamahanın 'aerodinamik' yapısı daha üstünmüş..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
karar zaten verilmiş de, elektronik gidon amortisörü bile rr demek için yeter... bunun acemilik ya da ustalıkla da alakası yok, tamamen güvenlikle alakalı...
600RR veya R6...
Bu motorlar arasındaki performans farkını kıyaslarken doğru şeyleri değerlendirin. R6 133hp tekere 103hp veriyor, 600RR 120hp tekere 102hp veriyor. Yani Yamaha'nın gücü aktarma kaybı çok daha fazla. 600RR sınıfının en hafif motoru olduğuna göre, güç olarak R6'nın bir üstünlüğü yok. Alt devirlerde 600RR çok daha başarılı, R6 9000 rpm den sonra esas performansını göstermeye başlıyor, bu devirlere kadar da 600RR farkı koyar. Normal kullanıcı için iki motor arasında performans olarak çok fark yok. Bu motorlardan birini tercih edecek olan kişi nasıl motor kullanıyor esas o önemli, 600cc bir makine ile 1000cc bir makineyi de geçebilirsiniz. R6 ile 600RR delerim diyenlere de kulak asmayın, küllen yalandır...
Bence önemli olan performans kıyaslamasından çok kullanım amacınıza göre hangi motor size daha çok uyuyor bunu belirlemek önemli. Motorun tipine göre karar verecekseniz zaten o konuda kimse birşey diyemez, herkesin zevki farklıdır. Ama iş teknik özellikleri kıyaslamaya gelirse, 600RR birkaç kalem ileridedir.. En büyük özellik de HESD elektronik direksiyon amortisörüdür. Onun dışında Honda'nın frenleri kat kat daha iyidir, daha hafiftir, kullanımı çok daha rahattır, servis problemi yoktur, yedek parça konusunda en az problem yaşayacağınız markadır. Kıyaslayacaksanız bunları kıyaslayın...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
600 cc ve üstü super sport kullananların acaba % kaçı motorun limitlerine yaklaşıyor ?? 4 km lik otoban düzlüklerinde gaz açmak değil kastım tabi, viraj öncesi geç frenaj yapıp virajda yanakları eritebilmek kastettiğim.
o yüzden hangi modelin tasarımı ve sürüş pozisyonu hoşuna gidiyosa onu seçmek lazım derim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)