Kızıltoprak Mağazamız Çok Yakında
Reklamlar
-
Sevgili dostlar, Anesmotor olarak ikinci mağazamızı Kadıköy/Kızıltoprak'ta açıyoruz. (Şükrü Saraçoğlu stadının yolunda, Mototal,Motomax,İstanbul motor'un olduğu sırada Goodyear lastik bayisinin hemen yanı) Yarın mağazanın içini yapmaya başlıyoruz.Kısmet olursa bir hafta içinde faal hale getireceğiz mağazamızı.Ben bizzat o mağazanın başında duracağım.MT üyesi arkadaşlar mağazamızdan da MT Özel indirimleri ile alışverişlerini yapabilirler.Saygılarımla.
Reklamlar
-
Hayırlı Uğurlu Olsun Diyelim Sponsorcumuz..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun açılışa gelebilir miyim bilmiyorum ama ilk fırsatta uğrayacağım.
-
Hayırlı olsun bol satışlar iyi kazançlar diliyorum.
-
Bir firma uyanıyor...
Kimse teee İkitelli organize sanayilere gitmek istemezdi...Tamam müşteri olarak hizmet Bağdatda bile olsa gidiniz ama nereye gader...yanlış anlamayın ama Beylikdüzünde arkadaşım var servis için Çamlıcaya geliyor...bence mağaza yerine servisi oraya taşımalısınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah, görüşmek üzere
-
hayırlısı olsun inşallah allah utandırmaz.İş başvurusu yapayım bari :D.
-
hayırlı uğurlu olsun, allah bol kananç versinanes motor bu sektörde gerçekten başarılı ve lider bir firma
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Bir firma uyanıyor...
Kimse teee İkitelli organize sanayilere gitmek istemezdi...Tamam müşteri olarak hizmet Bağdatda bile olsa gidiniz ama nereye gader...yanlış anlamayın ama Beylikdüzünde arkadaşım var servis için Çamlıcaya geliyor...bence mağaza yerine servisi oraya taşımalısınız...
Yav sen ne diyorsun Metehan abi adamlar ayağımın altında birak dursunlar orda aaaa
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
ama genele uzak kanka...bir sıkıntı olduğunda ulaşılabilrik çok önemli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ama genele uzak kanka...bir sıkıntı olduğunda ulaşılabilrik çok önemli...
Öyle ama bu konuda kendime müslüman olcam senin D&B var bizimde anesimiz olsun canım aaaa
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
aslında DB anadolu yakasında ben Avrupa kanka...yani bana en yakın Sarıyer Yenköydeki Pazarbaşı...bu konuda çok şanslısın...
-
Arkadaşlar yeni mağazamızda internetimiz bu gün açılabildi. Şu an dekarasyon ve temizlik işleriyle uğraşıyoruz. Tahmin ediyorum 10 güne kadar ürünleride koyup faliyete geçircez. Çok şirin bir mağaza kuruyoruz.Herkesi beklerim.Açılışı buradan haber vereceğim.Bu arada aranızda tabela işi yapan varsa bana özelden yazsın. Güzel bir tabela yaptırmak istiyorum.Herkeze sevgiler.
-
Hayırlı, uğurlu olsun. İnanın benim için harıka oldu. Üsküdar'dan karşıya geçmek sıkıntıydı.
Şimdiden hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
hayırlı olsun...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
-
Hayırlı olsun böyle aile ortamı havası süper oluyor tebrikler...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
İnşallah daha güzel şeylere de imza atacağız hep beraber
-
Şimdiden Hayırlı olsun. Not: Mersin' e de bir bayi isteriz.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler