merak ettim sizce alınırmı alınırsa bir sorun yaratırmı şimdiden sağolun
merak ettim sizce alınırmı alınırsa bir sorun yaratırmı şimdiden sağolun
Hobi olarak motor tamiri yapıyorsan olabilir,bulaşma.
Adam kuryedir ama kendi motorunu evde saklıodur binmiyodur belki
Hobi olarak sizde alıp evin kenarına koyabilirsiniz
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
adam kurye. ama motor hangi motor? eğer işte kullandığı motor ise (ybr125-cbf150 fasa fiso) durumu anlatmaya gerek yok. cerrahpaşada oturuyorum. ilaç deposunda çalışan yüzlerce kuryeci var burda. sokaktan 30 saniyede bir geçiyorlar yaz kış yağmur çamur dinlemeden.
ama şöyle bir durum var. bu şahıslar kendi özel motorlarına bu forumdaki birçok kullanıcıdan daha iyi bakarlar. malum, daha tecrübeli ve daha bilgililer birçoğu.
Neden alınmasın.. Çok km yaparlar tamamda işleri bu.. Bu motorlar nereye gidiyor sonuçta birileri alıyor.. Götürürsün ustana bakar beğenirse alırsın.. Bunda bişey yok..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Bence de alınabilir.Sonuçta motosikletin kazası belası yoksa neresi eskir? Debriyaj ve motor kısmı.Zaten bunlarda belli periyotlar sonra değişir.
kuryeden motor alınır ama her kuryeden değil ister şahsi motoru isrterse iş için kullandığı motoru hiç farketmez tanıdığım öyle kurye arkadaşlar varki motorlarını üzerine titriyolar burada yazan çoğu arkadaşımızdan daha iyi motorlarına bakıyorlar ama şuda bir gerçek motorları bakımsız neredeyse dökülecek duruma gelmiş arkadaşlarada rastlamak mümkün zaten öyle bir motoru çocuk bile görse acaba diye düşünür
sorun çıkartma işine gelirsek her motor sorun çıkartır ...
o yüzlerce ilaç kuryesinin motorları yaklaşık her 15 günde bir periyodik bakıma girer ve yetkili servis tarafından yapılır hem senin araban olsa yağmur yağdı çamur var diye kullanmayacakmısın yağmurçamur kullanacak tabiki adamın işi o araç üzerinde sanırım anlata bildim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
anlatamadın yeğenim...
gerçek olan şu ki kurye arkadaşlar motoru sert kullanıp hor kullanırlar...bu işlerin aciliyetinede bakmaz...o an durum neyi gerektirirse bunu yapmasıda gayet doğal...artık sürüş keyif olmaktan çıkıp işkenceye dönüşmüştür onlar için...istediği kadar bakıma girsin...en acemi adam kaç binde olursa olsun motora verebileceği tek zarar balata aşınmasıdır...ama kuryeler limitleri her daim zorladıkları için makinalarına üvey evlad muamelesi yaparlar...5000 de kurye motorunu alacağıma 20.000 de amatör kullanıcısı motorunu tercih ederdim şahsen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Şahsen ben almam alanada mani olmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)