Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kuryeden motor alınırmı

REKLAM ALANI

[QUOTE=mete_han;1941007]
    pahalı değilmi parçalar hacı...
    [QUOTE]

Her türlü bilgi özel topiğimde mevcut,Ah Metehan açtırdın topiği kimse uğramıyor,neyse kendi malım gibi not tutuyorum ben de.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1921669

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    birilerine laızm olur kanka boşver...sen görevini yaptın...amme hizmeti...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Vay metehan çıktınmı içerden Yinemi cezaevindeydin?Allah islah etsin seni
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay metehan çıktınmı içerden Yinemi cezaevindeydin?Allah islah etsin seni
    zor günler yaşadım ağbiii... duvarlar çok soğuktu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zor günler yaşadım ağbiii... duvarlar çok soğuktu...
    Geçmiş olsun kardeşim
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Metehan sen kurye olsan senden motor almazdım..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    Birçok genel kullanıcı motoru varken kurye motorunu tercih etmek mantıksız bence..

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı Kıkırdak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse almıyor diye birşey demiyoruz zaten..
    Alan alıyor..
    Biz neden topluluk olarak konuşmayı tartışmayı bilmiyoruz işte örnek..
    Herkes fikrini açıklamakta özgürdür.. Bunu size öğretmedilerse yaşın küçük öğren.. Yanlız fikrinide açıklarken kaba ve kabadayıca değilde uygarca izah edeceksin. Böyle bir platformda bu yaşta insanlarla konuşabildiğin için şanslısın..Şansını bir anda aleyhine çevirme...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Kimse almıyor diye birşey demiyoruz zaten..
    Alan alıyor..

Adam kuryedir ama kendi motorunu evde saklıodur binmiyodur belki
    Hobi olarak sizde alıp evin kenarına koyabilirsiniz
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz neden topluluk olarak konuşmayı tartışmayı bilmiyoruz işte örnek..
    Herkes fikrini açıklamakta özgürdür.. Bunu size öğretmedilerse yaşın küçük öğren.. Yanlız fikrinide açıklarken kaba ve kabadayıca değilde uygarca izah edeceksin. Böyle bir platformda bu yaşta insanlarla konuşabildiğin için şanslısın..Şansını bir anda aleyhine çevirme...

Kıkırdağın mesajında bir terslik göremedim ben...(eğer bir kısmını silmediyse)...hem akıl yaşta değil baştadır bunuda zamanla öğrendim...

kabadayılık bu mesajların neresinde...kabalık kabadayılık nerde çözemedim...konuya muhatapda olmak istemiyorum ama nedenini öğrenmek isterim...bu uyarıya neden gerek duydun...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Burda yazılanlardan ve anlatılanlardan sonra 2.el motor alırsam kesin kuryelerden alıcam....

Çünkü o kadar saçma o kadar alakasız şeyler yazılıp çiziliyorki inanası gelmiyor insanın... Kaldı ki kurye a-dan z-ye motorunun herşeyini bilen adam.... Motoru sağır değildir dilsiz değildir...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    alpcim ne dersen de...kuryeden motor almak kimse istemez...sende kendini kandırma...

tamam anladık motordan anlıyorsun...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda yazılanlardan ve anlatılanlardan sonra 2.el motor alırsam kesin kuryelerden alıcam....

Çünkü o kadar saçma o kadar alakasız şeyler yazılıp çiziliyorki inanası gelmiyor insanın... Kaldı ki kurye a-dan z-ye motorunun herşeyini bilen adam.... Motoru sağır değildir dilsiz değildir...
    alpcim ne dersen de...kuryeden motor almak kimse istemez...sende kendini kandırma...

tamam anladık motordan anlıyorsun...
    Yukarda ne demişim?.. Burda yazılıp çizilenlerden sonra dedim..
    Çok cidiyim... Kuryeden almak daha mantıklı....En azından bakımları tam parçaları orjinal le değişmiştir....

Adamlar parçanın ne olduğunu bilmeden işin ucuzuna kaçma peşinde...
    Biri başlık açar debriyajı sıkmadan vites geçiriyorum diye...
    Öteki çıkar 100 lük motora 140 yaptırdım diye...
    Öteki çıkar 90 numara yağ koydum motora diye...

Bunlarda alacaksam almam..Kurye daha mantıklı...

Motosikleti
    hacı yapma allasen...seninde psikolojin bir garip...millet ne derse tersini yapmakta keyif alıyorsun...

hacı hayat senin dediğin şeklinde yürümüyor işte bari bunu kabul et...motordan anladığın için böyle yazıyorsun tamam...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    hacı yapma allasen...seninde psikolojin bir garip...millet ne derse tersini yapmakta keyif alıyorsun...

hacı hayat senin dediğin şeklinde yürümüyor işte bari bunu kabul et...motordan anladığın için böyle yazıyorsun tamam...
    Motordan değil hayattan anlıyorum... Eskiden bende hayatı toz pembe görürdüm.... Ama bunu anlamam geç oldu... Herkese her şartlarda güvenmeni bedelini ağır ödedim...

Taksicilerden çıkma arabalar gibi düşünme..Ya da pizzacıdan çıkan motorlarla kıyaslama....
    Tamam biraz fazla yıpranmış olması gerçek... Ama en azından seceresi belli...

Fantaziye bak,bundan sonraki motorum kesinlikle kurye motoru olacak

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordan değil hayattan anlıyorum... Eskiden bende hayatı toz pembe görürdüm.... Ama bunu anlamam geç oldu... Herkese her şartlarda güvenmeni bedelini ağır ödedim...

Taksicilerden çıkma arabalar gibi düşünme..Ya da pizzacıdan çıkan motorlarla kıyaslama....
    Tamam biraz fazla yıpranmış olması gerçek... Ama en azından seceresi belli...
    kanka şurda yanılıyorsun bak...

bende sahibinden.comda 2007 model 5-10.000 kmde motor göünce inanasım gelmiyor...ama 60.000 kmde diye motoruna güvenerek ilan koyanları alkışlıyorum takdir ediyorum...sen yumoş yumoş yatağında ense yaparken ben Turizme katkıda bulunuyorum...yaaa...

motor kullanmaktan gın agelmiş arkadaşlar kalkış duruşlara neden dikkat etsin...motoruna neden özen göstersin...ne motorlar geliyor servie görmelisin...ahı gitmiş vahı kalmış...

nedeni basit...her parçayı son limitine göre kullanıyor...bu işten para kazanıyor napsın adam haklı...1 lira hesabı yapmak zorunda ekmek parası...neyse ben göreve çıkıyorum...öperim...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus

bende sahibinden.comda 2007 model 5-10.000 kmde motor göünce inanasım gelmiyor...ama 60.000 kmde diye motoruna güvenerek ilan koyanları alkışlıyorum takdir ediyorum...sen yumoş yumoş yatağında ense yaparken ben Turizme katkıda bulunuyorum...yaaa...

motor kullanmaktan gın agelmiş arkadaşlar kalkış duruşlara neden dikkat etsin...motoruna neden özen göstersin...ne motorlar geliyor servie görmelisin...ahı gitmiş vahı kalmış...

nedeni basit...her parçayı son limitine göre kullanıyor...bu işten para kazanıyor napsın adam haklı...1 lira hesabı yapmak zorunda ekmek parası...neyse ben göreve çıkıyorum...öperim...

Çevrem nedeniyle ecza depolarında çok diyaloğum oldu.... Aşağı yukarı hergün....
    Kuryelikte yaptım.... Ama hiçbir zaman altımdaki şirket motoru da olsa hıncımı ondan çıkarmadım...
    Bakımları hep yetkili servislerde ve orjinal parçalar kullanılarak yapılır.... Çünkü o motor o firmanın ekmek kapısı... Aynı zamanda o kuryenin de....

Kaldı ki kendi motoruyla çalışan kuryeler onlardan daha fazla itina göstermek zorunda....

İnan senin motoruna gösterdiğin itinanın 10 katı...

Şahsen sen motorunu satışa koysan senin motoru almam gider 70 binde kurye motoru alırım.... Hiç olmassa o senden daha az kurcalamıştır....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Çevrem nedeniyle ecza depolarında çok diyaloğum oldu.... Aşağı yukarı hergün....
    Kuryelikte yaptım.... Ama hiçbir zaman altımdaki şirket motoru da olsa hıncımı ondan çıkarmadım...
    Bakımları hep yetkili servislerde ve orjinal parçalar kullanılarak yapılır.... Çünkü o motor o firmanın ekmek kapısı... Aynı zamanda o kuryenin de....

Kaldı ki kendi motoruyla çalışan kuryeler onlardan daha fazla itina göstermek zorunda....

İnan senin motoruna gösterdiğin itinanın 10 katı...

Şahsen sen motorunu satışa koysan senin motoru almam gider 70 binde kurye motoru alırım.... Hiç olmassa o senden daha az kurcalamıştır....

Motosikleti
    hacı 07 model ama taş gibi görsen ...

hacı tamamen inadına yazıyosun ...yani kendi düşüncelerin değil bunlar...sence aynı kmdeki bir kurye ile benim motorumun debriyaj balatalarının durumu nedir...veya aşınan parçaları düşün...

sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    başlığı baştan sona okudum..alp_tunay diyorki bakımları servislerde yapılıyor...evet doğru servislerde yapılıyor..ama benim Eskişehirde tanıdığım en az 5-6 kurye var ve motorlarıda cbf 150, adamlar kendi ağızlarıyla diyorlar: bakımlar servise,ama yedek parça ihtiyacında ise yedek parçalar başka bi servisten çakma parçalar..yani atıyorum grenaj 200 liraysa çakmalarıda var bunun ve 70-80 lıra..grenaj görünür ama görünmeyen parçalar..????

Motosikleti
    Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlığı baştan sona okudum..alp_tunay diyorki bakımları servislerde yapılıyor...evet doğru servislerde yapılıyor..ama benim Eskişehirde tanıdığım en az 5-6 kurye var ve motorlarıda cbf 150, adamlar kendi ağızlarıyla diyorlar: bakımlar servise,ama yedek parça ihtiyacında ise yedek parçalar başka bi servisten çakma parçalar..yani atıyorum grenaj 200 liraysa çakmalarıda var bunun ve 70-80 lıra..grenaj görünür ama görünmeyen parçalar..????
    işte takviye güc geldi...helal...hangi kurye servise gidip kazık yiyorki...hepsinin kendi öel ustaları var...ve yan sanayi ile orjinal arasında farkda yok...2 side çin malı...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler