[QUOTE=mete_han;1941007]
pahalı değilmi parçalar hacı...
[QUOTE]
Her türlü bilgi özel topiğimde mevcut,Ah Metehan açtırdın topiği kimse uğramıyor,neyse kendi malım gibi not tutuyorum ben de.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1921669
[QUOTE=mete_han;1941007]
pahalı değilmi parçalar hacı...
[QUOTE]
Her türlü bilgi özel topiğimde mevcut,Ah Metehan açtırdın topiği kimse uğramıyor,neyse kendi malım gibi not tutuyorum ben de.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1921669
birilerine laızm olur kanka boşver...sen görevini yaptın...amme hizmeti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vay metehan çıktınmı içerden Yinemi cezaevindeydin?Allah islah etsin seni
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Metehan sen kurye olsan senden motor almazdım..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Birçok genel kullanıcı motoru varken kurye motorunu tercih etmek mantıksız bence..
Biz neden topluluk olarak konuşmayı tartışmayı bilmiyoruz işte örnek..
Herkes fikrini açıklamakta özgürdür.. Bunu size öğretmedilerse yaşın küçük öğren.. Yanlız fikrinide açıklarken kaba ve kabadayıca değilde uygarca izah edeceksin. Böyle bir platformda bu yaşta insanlarla konuşabildiğin için şanslısın..Şansını bir anda aleyhine çevirme...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Kıkırdağın mesajında bir terslik göremedim ben...(eğer bir kısmını silmediyse)...hem akıl yaşta değil baştadır bunuda zamanla öğrendim...
kabadayılık bu mesajların neresinde...kabalık kabadayılık nerde çözemedim...konuya muhatapda olmak istemiyorum ama nedenini öğrenmek isterim...bu uyarıya neden gerek duydun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Burda yazılanlardan ve anlatılanlardan sonra 2.el motor alırsam kesin kuryelerden alıcam....
Çünkü o kadar saçma o kadar alakasız şeyler yazılıp çiziliyorki inanası gelmiyor insanın... Kaldı ki kurye a-dan z-ye motorunun herşeyini bilen adam.... Motoru sağır değildir dilsiz değildir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alpcim ne dersen de...kuryeden motor almak kimse istemez...sende kendini kandırma...
tamam anladık motordan anlıyorsun...
Yukarda ne demişim?.. Burda yazılıp çizilenlerden sonra dedim..
Çok cidiyim... Kuryeden almak daha mantıklı....En azından bakımları tam parçaları orjinal le değişmiştir....
Adamlar parçanın ne olduğunu bilmeden işin ucuzuna kaçma peşinde...
Biri başlık açar debriyajı sıkmadan vites geçiriyorum diye...
Öteki çıkar 100 lük motora 140 yaptırdım diye...
Öteki çıkar 90 numara yağ koydum motora diye...
Bunlarda alacaksam almam..Kurye daha mantıklı...
hacı yapma allasen...seninde psikolojin bir garip...millet ne derse tersini yapmakta keyif alıyorsun...
hacı hayat senin dediğin şeklinde yürümüyor işte bari bunu kabul et...motordan anladığın için böyle yazıyorsun tamam...
Motordan değil hayattan anlıyorum... Eskiden bende hayatı toz pembe görürdüm.... Ama bunu anlamam geç oldu... Herkese her şartlarda güvenmeni bedelini ağır ödedim...
Taksicilerden çıkma arabalar gibi düşünme..Ya da pizzacıdan çıkan motorlarla kıyaslama....
Tamam biraz fazla yıpranmış olması gerçek... Ama en azından seceresi belli...
Fantaziye bak,bundan sonraki motorum kesinlikle kurye motoru olacak
kanka şurda yanılıyorsun bak...
bende sahibinden.comda 2007 model 5-10.000 kmde motor göünce inanasım gelmiyor...ama 60.000 kmde diye motoruna güvenerek ilan koyanları alkışlıyorum takdir ediyorum...sen yumoş yumoş yatağında ense yaparken ben Turizme katkıda bulunuyorum...yaaa...
motor kullanmaktan gın agelmiş arkadaşlar kalkış duruşlara neden dikkat etsin...motoruna neden özen göstersin...ne motorlar geliyor servie görmelisin...ahı gitmiş vahı kalmış...
nedeni basit...her parçayı son limitine göre kullanıyor...bu işten para kazanıyor napsın adam haklı...1 lira hesabı yapmak zorunda ekmek parası...neyse ben göreve çıkıyorum...öperim...
Çevrem nedeniyle ecza depolarında çok diyaloğum oldu.... Aşağı yukarı hergün....
Kuryelikte yaptım.... Ama hiçbir zaman altımdaki şirket motoru da olsa hıncımı ondan çıkarmadım...
Bakımları hep yetkili servislerde ve orjinal parçalar kullanılarak yapılır.... Çünkü o motor o firmanın ekmek kapısı... Aynı zamanda o kuryenin de....
Kaldı ki kendi motoruyla çalışan kuryeler onlardan daha fazla itina göstermek zorunda....
İnan senin motoruna gösterdiğin itinanın 10 katı...
Şahsen sen motorunu satışa koysan senin motoru almam gider 70 binde kurye motoru alırım.... Hiç olmassa o senden daha az kurcalamıştır....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
Çevrem nedeniyle ecza depolarında çok diyaloğum oldu.... Aşağı yukarı hergün....
Kuryelikte yaptım.... Ama hiçbir zaman altımdaki şirket motoru da olsa hıncımı ondan çıkarmadım...
Bakımları hep yetkili servislerde ve orjinal parçalar kullanılarak yapılır.... Çünkü o motor o firmanın ekmek kapısı... Aynı zamanda o kuryenin de....
Kaldı ki kendi motoruyla çalışan kuryeler onlardan daha fazla itina göstermek zorunda....
İnan senin motoruna gösterdiğin itinanın 10 katı...
Şahsen sen motorunu satışa koysan senin motoru almam gider 70 binde kurye motoru alırım.... Hiç olmassa o senden daha az kurcalamıştır....
hacı 07 model ama taş gibi görsen ...
hacı tamamen inadına yazıyosun ...yani kendi düşüncelerin değil bunlar...sence aynı kmdeki bir kurye ile benim motorumun debriyaj balatalarının durumu nedir...veya aşınan parçaları düşün...
başlığı baştan sona okudum..alp_tunay diyorki bakımları servislerde yapılıyor...evet doğru servislerde yapılıyor..ama benim Eskişehirde tanıdığım en az 5-6 kurye var ve motorlarıda cbf 150, adamlar kendi ağızlarıyla diyorlar: bakımlar servise,ama yedek parça ihtiyacında ise yedek parçalar başka bi servisten çakma parçalar..yani atıyorum grenaj 200 liraysa çakmalarıda var bunun ve 70-80 lıra..grenaj görünür ama görünmeyen parçalar..????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)