Motosiklet Kullnan robot!
Reklamlar
-
DARPA Grand Challenge a katılmak için üzerinde çalışma yapılan dünyanın ilk motosiklet kullanan robotu görenleri hem gülmekten yerlere yatırdı hemde dumura uğrattı.
Asfaltta,toprak yolda,çayırda,çimenliktede gidebilen robotun biraz denge problemi olsada gelinen teknoloji görenlerin dudaklarını uçurtan cinsten.
İşte motosiklet kullanan robot;
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Reklamlar
-
söyleyin o makinaya 50 cc ile başlasın ne o birden 125 cc. acemi daha yüksek cc tehlikeli buna
adamlara helal olsun
-
Buda bişeymi Türkler fareyi eğitti
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
utenmen adlı üyeden alıntı
söyleyin o makinaya 50 cc ile başlasın ne o birden 125 cc. acemi daha yüksek cc tehlikeli buna
adamlara helal olsun
50 cc ufak motosikletlere benziyor ama dediğinde haklısın
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
Arka tarafa da ters merkezkaç konsa olacak, ha gayret
Uzun yolda düzlükte işe yarar bu,yan gel yat
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Arka tarafa da ters merkezkaç konsa olacak, ha gayret
Uzun yolda düzlükte işe yarar bu,yan gel yat
Harbi hocam bikere rüyamda bizim arabayı görmüştüm kendi otomatik gidiyodu,biz içinde öle yatıoduk..Hiç unutamıom valla o rüyayı
Gitgide hayaller gerçek oluyor
-
Kıkırdak adlı üyeden alıntı
Harbi hocam bikere rüyamda bizim arabayı görmüştüm kendi otomatik gidiyodu,biz içinde öle yatıoduk..Hiç unutamıom valla o rüyayı
Rüyamda her türlü vasıtaya binerim ben,ayrım yapmam
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Rüyamda her türlü vasıtaya binerim ben,ayrım yapmam
Her türlü diyosunn
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler