Gv250'nin düşük km'sini X9 ya da Venox 250'nin 1-2 sene daha eskisini bu paraya alabiliyorum.Yardımcı bulunun
Gv250'nin düşük km'sini X9 ya da Venox 250'nin 1-2 sene daha eskisini bu paraya alabiliyorum.Yardımcı bulunun
GV 250
bencede gv 250
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
venox karizma
oylamaya katılanlar bir de nedenini yazsa iyi olacak
Chopper tarzı düşünüyorsan bana göre kymco çok yakışıklı scoter istiyorsan piaggio.. Ben chopper sevmediğimden aralarında scooter ı seçiyorum.
Suzuki SV1000
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
bunlardan baska bir şey seçme şansımız var mı?
bencede venox al bende vardı uzun yolda hem guzel hemde rahat sehır ıcınde ıse kalkısları serı ve atak tavsıye ederım ama 2mılyar daha cıkarsan yanı 7mılyar sana sym gts250 mı satabılırım
venox bence görüntü olarak çok daha başarılı bir motor gv250 ye göre.. ancak boyun uzun sa venox biraz küçük gelebilir. venox un üzerinde kocaman durmuyosan venox derim ben.
x9 da güzel bir motor. motoru ile ilgili bir problem çıkaracağını sanmıyorum kolay kolay. kullanan arkadaşlarım var. ama sonuçta otomatik vitesli bir makine. unutma, scoter ve motor kullanmak arasında fark var. otomatik vitesmi manuel vitesmi istiyorsun. birde scooter ın yok grenajı çizildi, yok yatırınca biyerleri kırıldı yok grenajları pahalı gibi problemleri var. bu arada piaggio da x8 de bir alternatif sana. hem x8 in bagajı çok büyüktür.
benim fikrimi sorarsan ben kendime venox u seçerdim.
Ne tarz istiyorsun o belli mi?
Cruiser istiyorsan Virago 250 derim,
Naked diyosan CBF 250 var bak arkadas demis,
SS istiyorsan, hemen herkes gibi CBR 125 al
Aquile,çok orjinal bir makine,düşük km bulursan kaçırma derim.
Ama tercih etsem 250cc az geleceğinden direkt bunu alırdım.
http://www.sahibinden.com/7000_km_de...XQQdisplayitem
Gs500 , er5 bak naked güzeldir
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bence kymco people200 s al kurtul hem kibar hem saglam masrafsız, ben aldım çok memnunum, dostlara tavsiye edilecek marka pişman olmazsın vede yolda kalmazsın ayrıca trafikte sorun yaşamassın en dar yerlerden kıvrak şekilde kaçarsın
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)