SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
İlanın Sahibi Motoru Satıyormu,Çalınmışta Arıyormu Çözemedim
İlan Açıklamasındada Satıcıyı Pek Bi Kederli Gördüm(:
Son Olarakta Hayabusanın Elıne Su Döker Deseler Bile Bir Mobilete 5000 Tl Vermem (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
dram verici bi ilan:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Bir tanesinin,bu aletin frenleri güçsüz kaldı şu frenleri de kuvvetlendireyim dediğini duymadım,bu yüzden saygıyı haketmiyorlar.
havasına koyular zaten satmak amaçlı değil kim werirki 5 bin lira o paraya 0 ybr + fll ekipman alır adam o paraya
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Hepsinin deposundada illaki bir yazı var..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
aha daha ucuzunu buldum http://www.sahibinden.com/kirmizi_20...XQQdisplayitem
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Bu tür ilanları yasaklamak gerek iğrenç ötesi bişiy bunlara kim biner veya alır....
Mobilet Deyip Geçme.. Tamam bu ilandan sonra demeden geçeriz
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Emek var sadece fiyatlar abartılı .. Zevk ve renkler tartışılmaz diyerek mesajımı bitiriyorum
Şimdi bu alete çift silindiri taktın 2 tane 19-19 da çaktın güç 2 katına çıktı ee sonra saldım çayıra hesabı ön kampana arka kampana dururmu bu alet? bari emek vereceksiniz lastik çapını az büyütün 2,25 17 lastik var 2,75 17 yapın emeğe saygım var ama gerçekten çaba gösterilen emeğe..yoksa bizde sürdük aletlerden motorculuğa ilk adımın bunlarla attık..bide 5 bin lira istiyolar hadi ordan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)