arkadaşlar sizlere önemli bir sorum olacak Hyosung GT 250 R motorsikletim var acaba bu aletin motorunu gsx 600r ile değiştirilebilirmi veya şöyle sorayım bu makinanın motoru dahaha yüksek bir motorla değişirmi??
arkadaşlar sizlere önemli bir sorum olacak Hyosung GT 250 R motorsikletim var acaba bu aletin motorunu gsx 600r ile değiştirilebilirmi veya şöyle sorayım bu makinanın motoru dahaha yüksek bir motorla değişirmi??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------
direkt şase kasa gsx-r 600 alsan diyorum
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
motor degiştirmekle hiç ugrasma barok34 arkadasıma katılıyorum
acil yardıma gerek yok elindekini sat gsx600r al
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. "ACİL ACİL ACİL" ya da "LÜTFEN YARDIM" konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)