acıl fikrinize ihtiyacım var
Reklamlar
-
arkadaşlar bir kardeşimin 125lik scoter motoru var ondan bana da motor sevdası bulaştı. 2 ay arkadaşımın 200 lük kanuni racer motorunu kullandım. 80 km ve üstünde titreşim yapıyor ellerim karıncalanıyor. şimdi 5000 tl param var sıfır honda cbf 150 mi yoksa ikinci el honda cbf 250 mi önerirsiniz? ilerideki hedefim transalp ama önce tecrübe kazanmalıyım hangisini alayım?
Reklamlar
-
bence çok çok güzel düşünmüşsünn sana yanarında koruma demiri olann şık güzel bir cbf in tam amacına ve zevkine uygun olucağını düşünüyorumm.. cbf 150 güzel seçim satmasıda kolay piyasasıda güzel motor
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
eğer temkinliysen deneyiminede güveniyorsan.. 250 tavsiye ederim.. çünkü 250 dah tatmin kar olur..
-
cbf 150 diyorum ben de kısa süre bineceksin kesinlikle bana öyle geliyor çabuk satarsın ve kullandığın sürece sana sorun çıkartmaz zaten hadi hayırlı olsun şimdiden ne alırsan
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
bu soruna cevap verebilmek için transalp'ı alacak parayı ne kadar zamanda yaparsın onu bilmen lazım. Eğer uzunca bir süreyse bu 250 al. Sonra yok bu 150 beni kesmedi. vay ben motoru değiştiriyorum. yok ben ne alayım? diye gelme bize : )
şaka şaka gel bize
-
arkadaşım honda cbf 150 ilk başlarda güzel gelebilir ama sonra seni kesmemeye başlar alacaksan 250lik al derim. yamahayıda düşün derim ama honda da tıkılı kalma bence...
-
bence önce ybr derim yoksa honda cbf150 şimdiden hayırlı olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
aynen öle arkadaşım ybr ben kullanıyorum bir sene oldu alalı ve çokta zevkli uzun yolada gittim hiçbir ters giden bişi olmadı. yani bence ybr. birde şu var herkes kullandıgı motoru çok sever ama sen yinede herkese sor bak yamaha 125 mi honda 150 mi?örneğin bnm arkadaşta cbf var hız bakımında hızlı evet ama serilik yol tutuşu performans bakımından ybr.. yardımcı olabildiysem ne mutlu...
-
-
Şüphesiz cbf 150, 250'lik 150'lik e göre pek tutulan bi model olmadı, ayrıca cbf 150'ye bugun satılık ilanı koy yarın satarsın. Fakat 5000 tl'lik bütçe sadece motosiklet için ayırdıgın paramı? Korumalıklar içinde yaklaşık 700-800 tl gibi bi para ayırman gerekiyor, bunuda göz önünde bulundur lütfen.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Kısa süre içinde cc büyütmeyi düşünüyorsan sıfır motosiklet alma bence, temiz bir ikinci el iyi olur. Bu ikinci el Cbf150 de olabilir 250 de, hatta ybr 125 de olabilir.
-
ferhat uçank adlı üyeden alıntı
eğer temkinliysen deneyiminede güveniyorsan.. 250 tavsiye ederim.. çünkü 250 dah tatmin kar olur..
benimde 250 ye gönlüm kayıyor. ama piyasada 250 lik motor az ve çoğuda yaristan çıkma dikkatli olmak lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------
barok34 adlı üyeden alıntı
cbf 150 diyorum ben de kısa süre bineceksin kesinlikle bana öyle geliyor çabuk satarsın ve kullandığın sürece sana sorun çıkartmaz zaten hadi hayırlı olsun şimdiden ne alırsan
bakıcam cumartesi seçim yapıcam çok saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:02 ----------
alkadras adlı üyeden alıntı
bu soruna cevap verebilmek için transalp'ı alacak parayı ne kadar zamanda yaparsın onu bilmen lazım. Eğer uzunca bir süreyse bu 250 al. Sonra yok bu 150 beni kesmedi. vay ben motoru değiştiriyorum. yok ben ne alayım? diye gelme bize : )
şaka şaka gel bize
arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiyelerinize transalp hedefim bunu alabilecek parayı 2 sene içerisinde tamamlarım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------
yamahamspeed adlı üyeden alıntı
arkadaşım honda cbf 150 ilk başlarda güzel gelebilir ama sonra seni kesmemeye başlar alacaksan 250lik al derim. yamahayıda düşün derim ama honda da tıkılı kalma bence...
ybr nin yeni kasasını pek begenmedim far kısmı hoşoma gitmedi. ondan yamaha tercih etmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Şüphesiz cbf 150, 250'lik 150'lik e göre pek tutulan bi model olmadı, ayrıca cbf 150'ye bugun satılık ilanı koy yarın satarsın. Fakat 5000 tl'lik bütçe sadece motosiklet için ayırdıgın paramı? Korumalıklar içinde yaklaşık 700-800 tl gibi bi para ayırman gerekiyor, bunuda göz önünde bulundur lütfen.
5000 tl civarında motor bana hediye olarak alınacak o yüzden sorun yok. bütün koruma malzemelerini aldım. kışlık olarak pantolon ceket kask vs.
-
Ben kesinlikle 250 öneririm... cbf250 ybr250 yada hyo gt 250 olablir... çünkü zaten azda olsa 200 lük kullanmışlığın var cbf seni 2 yıl değil 2 ay bile kesmez bence.
-
Bana göre yeni başlayıp vitesliyle devam edip cc büyütmeyi planlayanlar için, Honda İnnova 125i cub biçilmiş kaftan.
Hatta satılmaz,çarşıda-pazarda,küçük-orta gezilerde yüksek cc kenara konur, o tercih edilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler