muğlalı ikimizinde derdi aslında aynı ikimizde teyzeye üzülmüşüz ama olaylara bakış açımız farklı. bana direkt ağır olarak sataşan sen oldugun ve sürekli cevap hakkı doğurduğun için sana cevap yazdım,dikkat edersen son mesajımda 2 kişiye cevap var ve çogu kelimem çoğul..
benim sinirlendiğim olay şu, beni tanıyaman adamların gelip burda yok eksozundan ses çıkarıp hava atıyosun yok ehliyeti öyle aldın böyle aldın yok insan öldürmek için gaza basmak vs diye saçma sapan konuşmalarıdır.ben bir kişi hakkında böyle bir yorum yaptım mı? benim bütün motorlarımın eksozu orjinaldi ve hiçbir zaman işlem görmedi,sahilde oturuyorum ve tehlikeli şekilde gazlayanlara küfür ediyoruz fırsat bulursak sert bi şekilde uyarıyoruz ve civarda en EFENDİ motor kullan kişilerden biriyim bunun altına simamı tanıyanlar dahi imzasını atar.
ben yorumumu yazdım onaylarsınız yada onaylamazsınız burası forum HAKARET edemezsiniz bi derdiniz varsa buluşuruz yüz yüze konuşuruz üstü kapalı TEHDİT edemezsiniz.olaylar,özellikle KİŞİLER ve KARAKTERLERİ haklarında bilgi sahibi olmadan yargılayamazsınız ve hayalinizdeki kişiliği onlara yaftalayamazsınız.