Ya arkadaşlar burası türkiye elalem yurt dışında turbolu arabalarla cufluya cuflaya gider jepplerindeki bütün sisleri yakar v8 makineler catır catır egzoz patlatır polis bişey demez ama bizim ülkemizde ee neden motorunda xenon var diye sorar
Yanii Sadece muayneye giderken orj. yapsan muayneden geçersin ama normal trafikte orj. egzozun bile bağırıyorsa polis bunun egzozu neden açık diye sorar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Aynen dediğin gibi oldu bizim 600 f de de devil var ama hiç sorun çıkarmadılar hatta tırsarak gitmiştik, ayrıca sorduk oradakilere de sorun çıkarmıyorlar dediler ama istasyondan istasyona memurdan memura değişiyor kanımca hmm bir de memurların o günkü ruh hali sanırım çok önemli
bende de performans egzos var ama muayene tarihim 4 ay kadar geçtiği için komple sorunluyum zaten )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ben muayene yaptırdığımda sadece farlara ve lastik diş derinliğine baktılar. başka da bişey yapmadılar. ama trafik bazen gıcıklık olsun diye yada şikayet üzerine orjinalden farklı egsozlara ceza yazabiliyor.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Ben burda olan olayı anlatıyım sizlere. Bizim Burda 3-5 Arkadas war. YBR ve CBR ları war. Adamların Egsozları Fena bagırıyor. Genelde Polislerin Yanındayken 4. Viteste 30 ile gidiyorlar. Fazla Bagırmasın diye. Bagırtıncada Polis geliyor. Ehliyetini ver diyor. Alıyor Ust Cebine Koyuyor. Bu Egsozu Soktur Gel Ehliyetini veriyim diyor. Muaynedede Burda Hersey Ruhsatta Yazdıgı gibi isteniyor. Bazı arkadaslar Sinyal Kapaklarını Siyaha boyuyor. Adamlar Bırakıyorlar. Herşey Orjinal olucak yani Ruhsattaki gibi. Marmaris'te Yaptırmanızı Tavsiye Etmiyorum Saygılar.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Marmariste motosiklet yerine ehliyeti bağlıyorlar anlaşılan
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
AVRUPA BİRLİĞİNE SERBEST OLAN BİZDE NEDEN YASAK Kİ???HER ŞEYDE AVRUPA DİYENLERE GELSİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)