hayabusa 5sn de kaça çıkabilir
-
31 Aralık 2005, 00:48
@ilnapoli , doğru söylüyorsunuz biraz hata genelde oluyor , zaten gerçek hızı ancak GPS'den sağlıklı ölçebiliyorsunuz ancak benim yaptığım kısa testte hep rakamlar tuttu .
@next , evet daha yüksek hızlarda denemek lazım , ozaman sapma görürüz herhalde .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Reklamlar
-
31 Aralık 2005, 01:25
nx4_falcon adlı üyeden alıntı
hido bu konuyu keşke geyik muhabeti yada konu dışşı bölmünde felan açsaymışsın.
evet abi ya aslında benim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir niyetim yoktu.sadece merak ettim kaç saniyede çıkarsa çıksın alınca deneriz.
-
31 Aralık 2005, 01:30
hido720 adlı üyeden alıntı
evet abi ya aslında benim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir niyetim yoktu.sadece merak ettim kaç saniyede çıkarsa çıksın alınca deneriz.
hido720,
Kimse birbirine düşmedi,
Yoksa düşen varda, biz mi görmedik
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
-
Sadece yeri yanlış Başlıklar çoğalabilir 6. saniyede kaça çıkar 7. de kaç olur. Biride merak eder r1 7. saniyede kaç metre gider gibi bir soruda sorabilir (gerçekden artık şaşırmam) . Aslanmı döver kaplanmı olayı olmuş. Teoride ve pratikde kimseye faydası olmayan bir konu. Tabi bukadar uzaması bile düşündürücü. Yani kimsenin konu açmak gibi bir zorunluluğu yok . Tabii muhabet emeyelim demiyorumda yeri yanlış.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
gps ten memnunmusunuz?ankarada calısırmı acaba
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
hido bu konuyu keşke geyik muhabeti yada konu dışşı bölmünde felan açsaymışsın.
Ben bunu yeni farkettim,
Şimdi biz geyik miyiz ?
Sana göre geyik ? Bana göre geyik ?
Arkadaş, tamamen masum bir tavırla sormuş, biz neden buradayız,
BİRBİRİMİZİN MERAKINI GİDERMEK... ÖĞRENMEK, ÖĞRENMEK...
Sadece yeri yanlış Başlıklar çoğalabilir 6. saniyede kaça çıkar 7. de kaç olur. Biride merak eder r1 7. saniyede kaç metre gider gibi bir soruda sorabilir (gerçekden artık şaşırmam) . Aslanmı döver kaplanmı olayı olmuş. Teoride ve pratikde kimseye faydası olmayan bir konu. Tabi bukadar uzaması bile düşündürücü. Yani kimsenin konu açmak gibi bir zorunluluğu yok . Tabii muhabet emeyelim demiyorumda yeri yanlış.
Hem sana şunu diyim, endurocular kendi arasında farklı konuşur, ss ciler farklı konuşur...
Bizler için bir saniye, sizler için bir tepe... bende zaman zaman ikiside
Konunun yeri yanlış demişsin, yeri mi önemli içeriği mi ?
Yeri problem değil, taşınır...
Bak ne güzel laf lafı açtı,
Guclu adlı üyeden alıntı
Bugün bu topic'deki bazı mesajları okuduktan sonra gerçekten hayabusanın hız göstergesi hatalı mı değil mi diye bir test yaptım , testi yaparkende GPS kullandım , yani yolda sabit bir hızla gittim , giderkende uydudan GPS yardımıyla hızımı ölçtüm , çok net söylüyorum , kadran neyi gösteriyorsa uydudan gelen hızda oydu , bu çalışmayı daha sonra video klip halinde göndericem , 3-4 tane farklı hız seçtim , 45km 70km 110km ve 150km , hepsinde uydu ile kadran tuttu .
Guclu,
Arkadaşımızın, GPS le denemeler yaptığını öğrendik...
FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ...
Onun için, bence sen kafanda bidaha sorgula,
Sana göre geyik ? Bana göre geyik ?
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
-
2move adlı üyeden alıntı
gps ten memnunmusunuz?ankarada calısırmı acaba
Dünyanın hangi noktasında olursanız olun genelde GPS'ler çalışır , havada uydu bulması yeterli ki genelde hangi noktada olursanız olun uydu bulursunuz .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
GPS (Global Positioning System) yani adı üzerinde "Global", dünyanın her yerinde çalışır. sayı yanlış olabilir ama o civarda, dünya etrafında bulunan 24 adet gps uydusu, yerde bulunan gps'lerle iletişim kurarak koordinat gibi bilgilere sağlıklı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. zaten GPS'lerin asıl yaptığı iş yerinizi belirlemek. diğer bütün fonksiyonları buna bağlı olarak hesaplıyor. umarım açıklayıcı olmuştur.
-
160-180km/h arası sürücüsüne göre degişir tabi
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler