Malum havalar soğuk, internette snowmobil kaskları gördüm baya konforlu ve teferruatlılarda. Benim sorum şu Motosiklet kullanıcısı için uygun olur mu?
Malum havalar soğuk, internette snowmobil kaskları gördüm baya konforlu ve teferruatlılarda. Benim sorum şu Motosiklet kullanıcısı için uygun olur mu?
Olur olmasına ancak test degerlerini incelemek lazım.
Diger kasklar ile fiyat/performans degerlendirmesi yaparak yanlıs urun almaktan kacınmalısınız.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Fiyat performansı çok iyi aslında, tabi bence (bir scorpion fanatiğiyim) test değerleri dersek Scorpion'un kaskı, zaten exo-400'ün modifiye edilmiş hali.. Fiyat olarakta hemen al yaparsanız 125 $ a geliyor.. Benim asıl merak ettiğim bu kask ağırlık olarak biraz daha ağır olacak, kızaklıda oturursan fazla etkilemez ama motorda çok rahatsız eder mi?
Ben de BELL in bir snowmobil kaskına kafayı takmış vaziyetteyim. Flip-Up amerika satış fiyatı 30 dolar. 90 dolardan inmiş. Ne olursa olsun diyerek alacağım baktım güvensiz geliyor koyarım artçı kaskı yaparım
Altında ki rüzgar kırıcı gayet güzel.
Ben anlamadım bu kaskı..
Fotoğraflarda görünenlerden başka normal kasklardan farkı tam olarak nedir?
Soğuk geçirmemek için özel dizayn edilmiş olması, kar motorlarının aksesuarları hep soğuğa göre tasarlanıyor, kask, pantalon, mont, bot vb...
Normal Kaskımıza atkı dolasak olmuyor mu?
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Değişik değişik şeyler üretmişler..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Ben bugün itibari ile aldım Bell Lynx Flip-Up snowmobile kaskı. Ancak amerikadan aldım 15-20 güne elimde olur diye tahmin ediyorum. 30 dolardı ne olursa olsun diyerek aldım. kargo ile 50-60 arasına gelir diye tahmin ediyorum. LS2 fiyatına BELL almış olacağım. Gelsin gözlemlerimi yazarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)